Merhaba ben kan pihtilasmasimdan iki defa düşuk yaşadim

Sahra55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
27
14
1
34
Merhaba ben kan pihtilasmasindan 2 defa düşük yasadim hastaligim teshis edildi ilaclara basladim 12 nisanda kan tahlili verdim 16.9 cikdi beta 15 nisanda(normalde adet gunum)tekrar verdim 53 cikdi doktorum yukselme iyi dedi ama bana oran dusuk geldi daga önceki iki gebelikde adet gunumdeki oranlarim cok daga yuksekdi busekilde olupda saglikli gebelik yasayan varmi yardimci olursaniz sevinirim..

Artış gayet güzel neyi hoşuna gitmediki . Kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun canım

Evet artiş güzel ama burdaki bir çok yaziyi okudum adet gununde test yaptiranlar hep 300 500 den bahsediyo benimde iki gebelikde oranlar daga yuksekdi ondan tereddut ettim insanlah hayirlisi olur

Her gebelik bir olmaz canim bunu unutma sakın.
Bende adeti 1 gun gecince kanda 145 gibi bir değer çıkmıştı korkmuştum milletin daha yuksek diye. Sonra doktorum gec döllenme olmuş o yüzden su an bu sekilde degerin, onemli olan 2 günde bir artması demişti cok şükür oyle de devam etti. Hatta son adete göre 18 haftalik olmam lazimken ultrasonda 17haftalik görünüyor bebeğim.
Seninde muhtemelen gec dollenme olduğu icin düşük çıkmıştır değerin ve lutfen doktotuna inan güven.. böyle 9 ay geçmez.

Her gebelik bir olmaz canim bunu unutma sakın.
Bende adeti 1 gun gecince kanda 145 gibi bir değer çıkmıştı korkmuştum milletin daha yuksek diye. Sonra doktorum gec döllenme olmuş o yüzden su an bu sekilde degerin, onemli olan 2 günde bir artması demişti cok şükür oyle de devam etti. Hatta son adete göre 18 haftalik olmam lazimken ultrasonda 17haftalik görünüyor bebeğim.
Seninde muhtemelen gec dollenme olduğu icin düşük çıkmıştır değerin ve lutfen doktotuna inan güven.. böyle 9 ay geçmez.
Evet haklisin canim ama iste iki gebelikde baya sıkıntıli olunca insan pimpirikleniyor aslinda herseyede hazirlikliyim hersey Allahdan çünki bugun tekrar kan verdim saat r de cikicak insanlah hayirlisi olur🙏

Evet haklisin canim ama iste iki gebelikde baya sıkıntıli olunca insan pimpirikleniyor aslinda herseyede hazirlikliyim hersey Allahdan çünki bugun tekrar kan verdim saat r de cikicak insanlah hayirlisi olur🙏
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım.
Her daim iyi düşün iyi olsun inşallah.

Benim de bi noktaya kafar yükseldi sonra bş anda düştü düşük olabileceğini söylediler büyük ihtimalle

Back
X