bende canımmm izmirden eşimin işi sebebiyle ankaraya geldim.bu geçtiğimiz kurban bayramında taşındık ankaraya.ben batıkentte oturuyorum atlas avm ye yürüyerek 5dk da gidebiliyorum:))evliyim 3 yaşında bir oğlum var bende sizin gibi yalnızlık çekiyorum..kafa dengi arkadaş arıyorum evli,bekar,çocuklu çocuksuz farketmez iyi insan olsun yeter .tüm ankaralı arkadaşlara duyurulur:))
Öncelikle herkese Merhaba,Evlilik nedeniyle İstanbul'dan Ankara'ya yerleştim yeni şehre alışmaya çalışıyorum,eşimle her ne kadar mutlu olsamda bu süreç biraz sancılı geçiyor.
O yüzden hem vakit geçirmek hemde faydalı bilgiler edinmek adına aranıza katılmak istedim...
Herkese hayırlı günler diliyorum.
yaşasın sonunda ankara'da bir izmirli buldumselam, ben de mart 2009'da evlenip ankara'ya geldim...
evet yaşasıııın :)ben de iki izmirli buldum kızlar ben de 2008 de evlenip geldim hala komşu yok arkadaş yok çocuk yok kafayı yedim sanırım:)ne zormuş bu şehirde yalnız olmak
Bende eşimin tayini ile geldim, biraz boğucu bir şehir(
evet gerçekten boğucu 5 yıl oldu geleli maalesef hala kimsem yoksiz neresindesiniz acaba ben natoyolundayım
Öveçlerdeyiz, aslında heryere ulaşaım kolay fakat şehri tanımayınca maalesef evden çıkasım bile gelmiyor. Yoga vs. herhangi bir hobim olsun gideyim istiyorum ama internetten araştırmakla da pek olmuyor,
Öncelikle herkese Merhaba,Evlilik nedeniyle İstanbul'dan Ankara'ya yerleştim yeni şehre alışmaya çalışıyorum,eşimle her ne kadar mutlu olsamda bu süreç biraz sancılı geçiyor.
O yüzden hem vakit geçirmek hemde faydalı bilgiler edinmek adına aranıza katılmak istedim...
Herkese hayırlı günler diliyorum.
yaşasın sonunda ankara'da bir izmirli buldumselam, ben de mart 2009'da evlenip ankara'ya geldim...