ben de senin gibi evlenerek geldim Ankara'ya İzmir'den hala burda arkadaşım yok onu bırak komşuluk da yokkızımla koca gün bi başımayım. çok zor geçiyo günlerim hala da alışamadım. seni çok iyi anlıyorum. Yalnız değilsin marmelat. Ankara'nın neresindesin? ben çankaya dikmen
bu arada ben ankara kurtuluştayım sen ?
Merhaba,
Burası soğuk ve biraz sessiz bir şehir,İstanbul'dan sonra alışmak oldukça zor.Bende bütün gün evde bir başımayım,akşam eve eşim gelince mutlu oluyorum ona güzel yemekler yaparak ve temizlik yaparak geçiriyorum çoğu vaktimi,ben Yenimahalledeyim ama buraları hiç bilmiyorum,açıkcası korkuyorumda ailem yok,arkadaşım yok,kimsem yok.Evde tek başıma kalıncada korkuyorum,insanın bilmediği bir şehirde ailesinden uzak yaşaması oldukça zor.En azından senin kızın var sana can yoldaşı onunla vakit ne güzel geçiyordur ama ben tek başımayım bütün gün
Hoşbulduk:)
Ben inanıyorum ki sizlerle beraber yanlızlığımı daha çabuk atlatacağım.
Sanırım hamilesin,tebrik ederim,bebeğini inşallah sağlıklı,mutlu bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM,inşallah hayırlıısıyla benimde hamile kalmamı nasip eder,benimde bir yavrum olur,ben bebekleri çok severim...
senin çalışman senin için çok büyük bir avantaj bu yüzden bile kendini çok şanslı hissetmelisin bence...
ben işimi,ailemi ve tüm arkadaşlarımı güzel İstanbulumda bırakar geldim.
Ama umutsuz değilim çok sevdiğim,saygı duyduğum biricik eşim var buradada benimle birlikte,ve sizinle inşallah daha da güzel günler beni bekliyor diye düşünüyorum:)
Sevgiler:)