• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi merhaba arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mangalia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
143
0
96
45
Sakarya
bugun kızım iki ay doldurdu.pek çok sorun yasadık ama çok sukur allaha,hepsi geçer insallah.sizlere birsey soracaktım.kızım dunden bu saate akadar tuvaletini yapmamiş daha.acaba normal mi? telaşlandım .anne sutuyle besleniyor,dısarıdan hiç birsey vermedim.emmesi çok guzel bir sorun yok ama neden boyle oldu?acaba gabız mı oldu?
cevaplarınızı bekliyorum.simdiden tesekkurler.:ecrin_bebek:

bugun kızım iki ay doldurdu.pek çok sorun yasadık ama çok sukur allaha,hepsi geçer insallah.sizlere birsey soracaktım.kızım dunden bu saate akadar tuvaletini yapmamiş daha.acaba normal mi? telaşlandım .anne sutuyle besleniyor,dısarıdan hiç birsey vermedim.emmesi çok guzel bir sorun yok ama neden boyle oldu?acaba gabız mı oldu?

cnm Allah bağışlasın yavrunu walla benim hatırladığım bir gün yapmassa problem olmaz ama yarında yapmassa dr. unu ara benceee

Bence çok kafana takma. Benim ki 4-5 gün yapmadığı oluyo. Dr.lar bu kadarlık bebeklerde 5 gün yapmaması normal diyor. Senin yediğin bişeyler etkilemiştir. Yarın olmazsa bir kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposunu uyar. Zaten dr da derecenin ucu ile uyar diyor. Zeytinyağı daha iyi bir fikir gibi gelmişti bana. Aklında olsun az birşey zeytinyağı içirmek de iyi geliyor.

cnm bnm bebeğimde 3 gün yapmamıstı kakasını dr unu aradık kansuk wermemizi söledi. 1 tane yarım attk ondn snra düseldi eski düzenine geri döndü.arada böyle oluyomus bebekler endişelenmene gerek yok cnm.

çok çok tesekkurler.kuçucuk seyler nekadar etkiliyor bizi ,annelere.ve sizler olmadanız ne yapardık bilmem.bu foruma katıldım için çok memnunum.saygılar

6.gün sonunda yapınca kaka, cok sevindim gece yaptı eşimi uyandırdım kalk kaka yaptı diye

kaydirigubbakcemile3

anne sütüyle beslendiği sürece 1 haftaua kadar normal rahat ol

Back