Merhaba arkadaşlar geç döllenme yaşayan var mı

Olabilir ovülasyon testi nedir ya bn anlamıyorm onu bebek varsa mı çift çizgi oda

Ya sizinle hemen hemen aynı durumdayız. Sat 28 Şubat bat 30 marttı. 7 nisanda kan verdim negatif çıktı. Hâlâ regl olmadım, yarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. Geç döllenme olsa anlarlar mı acaba onu da bilmiyorum. Normalde benim de asla gecikmez. Aşırı arada kaldım. Eşime sürpriz yapacaktım bana sürpriz oldu resmen kötü anlamda

İnşallah vardır canım kaç gün oldu gecikeli toplamda bnm 28 oldu

O kadarrr zor ki kadın vücudunu anlamak. Ben de kaç gündür araştırıyorum, oruçtan bile etkileniyormuş. Çözemedim asla
Evet oruçtan da oluyo şöyle oda oruçtan dolayı uzun süre aç kalınca vücutta insülin oluşuyo ondn Bnde önceden insülin vardı bundan 5 6 ay önce ama o varken bile bu kadar gecikmedim ki ya

Evet oruçtan da oluyo şöyle oda oruçtan dolayı uzun süre aç kalınca vücutta insülin oluşuyo ondn Bnde önceden insülin vardı bundan 5 6 ay önce ama o varken bile bu kadar gecikmedim ki ya
Birkaç güne olmazsanız tekrar doktora görünün bence. Başka bir sorun varsa çözülmüş olur (inşallah yoktur). Ben de gidicem el mecbur

Bi gidn bakalım ne diyecekler benim de 14 ünde randevu onu bekliyorum

Bende aynı durumdayım sizin sonuç nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…