- 28 Ağustos 2024
- 31
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi aysegul kordan
-
Olabilir ovülasyon testi nedir ya bn anlamıyorm onu bebek varsa mı çift çizgi odaKeşke açıp bakabilsek dimibenim de adetimden 3 gün önce filan başlayan kahverengi lekelenmem oldu adetim sökülmedi ama bitti sonra bi kaç gün içinde.
Eğer onu adet saymazsak 8 gün gecikmem var testler negatif ama beyaz akıntı arttığı için ovülasyon yaptım bugün pozitif çıktı gebelik testi yaptım negatif acaba yeni mi yumurtluyorum
Ya sizinle hemen hemen aynı durumdayız. Sat 28 Şubat bat 30 marttı. 7 nisanda kan verdim negatif çıktı. Hâlâ regl olmadım, yarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. Geç döllenme olsa anlarlar mı acaba onu da bilmiyorum. Normalde benim de asla gecikmez. Aşırı arada kaldım. Eşime sürpriz yapacaktım bana sürpriz oldu resmen kötü anlamdaYani kızlar bunun cevabını bende merak ediyorum kafayı yemek üzereyim 7 gün gecikmem var son ilişki tarihim 27 Mart bat 31 marttı.
1 haftalık gecikmem var ve 29 martta da lekelenme yaşadım 3 gün filan sürdü geç döllenme böyle bişey mi eğer 27 martta tuttuysa çıkmaması normal dimi adetim çok düzenlidir
İnşallah vardır canım kaç gün oldu gecikeli toplamda bnm 28 olduYa sizinle hemen hemen aynı durumdayız. Sat 28 Şubat bat 30 marttı. 7 nisanda kan verdim negatif çıktı. Hâlâ regl olmadım, yarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. Geç döllenme olsa anlarlar mı acaba onu da bilmiyorum. Normalde benim de asla gecikmez. Aşırı arada kaldım. Eşime sürpriz yapacaktım bana sürpriz oldu resmen kötü anlamda
Hmm Anladm sizin daha erken miş bnm baya oldu ya ama hamileyim diye hissediyorum kendımı bide ailemde baya kişi rüyasında bni hamile görmüşİnşallah. Gelmesi gereken günü de sayarsak bugün 11. gün
Yaa hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız inşallahHmm Anladm sizin daha erken miş bnm baya oldu ya ama hamileyim diye hissediyorum kendımı bide ailemde baya kişi rüyasında bni hamile görmüş
İnşallah ya amin çok teşekkür ederim yanı 4 gün oldu tarlusalı bırakalı doktor 1 hafta içinde olursun dedi ama hiç bu kadar gecikmedim hayatımda yaYaa hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız inşallah
O kadarrr zor ki kadın vücudunu anlamak. Ben de kaç gündür araştırıyorum, oruçtan bile etkileniyormuş. Çözemedim aslaİnşallah ya amin çok teşekkür ederim yanı 4 gün oldu tarlusalı bırakalı doktor 1 hafta içinde olursun dedi ama hiç bu kadar gecikmedim hayatımda ya
Evet oruçtan da oluyo şöyle oda oruçtan dolayı uzun süre aç kalınca vücutta insülin oluşuyo ondn Bnde önceden insülin vardı bundan 5 6 ay önce ama o varken bile bu kadar gecikmedim ki yaO kadarrr zor ki kadın vücudunu anlamak. Ben de kaç gündür araştırıyorum, oruçtan bile etkileniyormuş. Çözemedim asla
Birkaç güne olmazsanız tekrar doktora görünün bence. Başka bir sorun varsa çözülmüş olur (inşallah yoktur). Ben de gidicem el mecburEvet oruçtan da oluyo şöyle oda oruçtan dolayı uzun süre aç kalınca vücutta insülin oluşuyo ondn Bnde önceden insülin vardı bundan 5 6 ay önce ama o varken bile bu kadar gecikmedim ki ya
Cuma test yapacam cuma tam 30 gün oluyo varsada illa silik milik cıkar cuma günüBirkaç güne olmazsanız tekrar doktora görünün bence. Başka bir sorun varsa çözülmüş olur (inşallah yoktur). Ben de gidicem el mecbur
Bi gidn bakalım ne diyecekler benim de 14 ünde randevu onu bekliyorumYa sizinle hemen hemen aynı durumdayız. Sat 28 Şubat bat 30 marttı. 7 nisanda kan verdim negatif çıktı. Hâlâ regl olmadım, yarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. Geç döllenme olsa anlarlar mı acaba onu da bilmiyorum. Normalde benim de asla gecikmez. Aşırı arada kaldım. Eşime sürpriz yapacaktım bana sürpriz oldu resmen kötü anlamda
Bende aynı durumdayım sizin sonuç nedirYa sizinle hemen hemen aynı durumdayız. Sat 28 Şubat bat 30 marttı. 7 nisanda kan verdim negatif çıktı. Hâlâ regl olmadım, yarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. Geç döllenme olsa anlarlar mı acaba onu da bilmiyorum. Normalde benim de asla gecikmez. Aşırı arada kaldım. Eşime sürpriz yapacaktım bana sürpriz oldu resmen kötü anlamda
Daha test yapmadım ve adette olmadım halaBende aynı durumdayım sizin sonuç nedir
Biz ne yapacaz bu durumla yaDaha test yapmadım ve adette olmadım hala
Yarın sabah randevum. Gidicem bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallahBende aynı durumdayım sizin sonuç nedir
Güze haberlerle inşallahYarın sabah randevum. Gidicem bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
28 sizde kaç olduToplam kaç gün gecikme sizde
İnşallah bebiş haberi alırsın canım vizede haber etYarın sabah randevum. Gidicem bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?