Yok tedavin başladıkdan kaç gün sonra tranfer oldu mesela benim regl 19mayıs da başladı 20 sinde tafavi başladı 1 haziran da tranfer oldu yani 13 günü transfer erkenmiydi sence senin kaçıncı gün transfer yapıldı ya ben doktor hatasımı yoksa bendenmi diye merak ediyorum .
Konuya gercekten bodoslama gircem ama bilgi amacli yazmak istedim benimde regl 19 mayisti 3 haziranda da transferim oldu sukurler olsun ki pozitif sonuc aldim doktor hatasi oldugunu dusunmuyorm yumurtalarin buyumesiyle alakali transfer benimkiler biraz daha fazla yumurta buyusun diye yumurta catlatmama igbesi vuruldum 5 gün seninkiler cabuk olgunlasmis galiba
Konuya gercekten bodoslama gircem ama bilgi amacli yazmak istedim benimde regl 19 mayisti 3 haziranda da transferim oldu sukurler olsun ki pozitif sonuc aldim doktor hatasi oldugunu dusunmuyorm yumurtalarin buyumesiyle alakali transfer benimkiler biraz daha fazla yumurta buyusun diye yumurta catlatmama igbesi vuruldum 5 gün seninkiler cabuk olgunlasmis galiba
Yani o zaman ortada Bi gebelik olmuş yani ne bilim diyorlar ya tüpler tıkalı falan diye yani tüpler açık o zaman rahimde mi Bi sıkıntı oluyo kimyasal gebelikte. Yani embriyo kaç tane genetikten geçti sağlıklıydı yani olmayan neydi acaba sitresmi yaptım acaba.
Geççmiş olsun. Geçen hafta benim de kimyasal gebelik oldu. Değerim 4.39 çıktı sonra düştü. İlk denememdi 2 embriyo transferi yapıldı. İkisinin de kalitesi iiydi biri 5 aa diğeri 5 ab ama olmadı. Dokturunuz birşey dedi mi size. Ben henüz regl olmadım o yüzden doktorla görüşemedim. Regl olunca gidicem tekrar. Ama neden olmadı, dondurulmuş embriyolarım var onlarda da aynı sorunu yaşar mıyım diye çok korkuyorum. Beni transferden sonra hiç yatırmadılar. Transfer yapıldı çatalda 5 dk yattım sadece. Yatmana gerek yok dediler evde dinlen dediler. Ondan mı acaba aklımı çok şey kurcalıyor anlam veremiyorum
Sizede geçmiş olsun yaş kaç sizin taze transfermi oldu sizin .dondurulmuş daha iyi tutuyomuş diye biliyorum rahimi daha iyi hazırlıyolarmış tekrar yaptırcamısın bende temmuz adetiyle başlayım dedim bayram giriyo araya ağustosa kaldık artık bende o kadar emindimki yani genetikten çıkmıştı olmuyo diye bişey yok aslında ben normal hamile kalamıyorum yani istemiyorum genrtik sıkıntısından dolayı hasta denk geliyo tüp bebekle yapmam lazım pgt ile ama hiç bir sıkıntı olmamasına ragmen olmadı araştırdınmı kimyasalmı olmuş oluyo ilaçların etkisiyle çıkmış olabilirmi anlamadım 4.35 di benimde :-( düştü 3.25 oldu sonra 000002 kimyasal gebelik nedir anlamadım yani o zaman tüplerde rahimde bi sıkıntı yok anlamına mı geliyo :-( kısmet ya yani kısmetsizlik tekrar tüp bebek yolu gözüktü zorluycak galiba biraz
Benim de dondurulmuş embriyoydu 31 mayısta adetimin 3.günü başladım. 17 haziranda transfer oldum tam tedavimin 18.günü bana da 13.günü erken geldi sanki . Bana verdikleri kağıtta da 18.günü transfer günü olur diye yazıyordu ne bir gün önce ne bir gün sonrasını doktor kabul etmemişti. Hala beklemedeyim sonuç almadım daha ama bakalım