• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak 1 haziran 2021 de transfer oldum 1.gününü saymazsak 8.günü kan verdim sabahtan 4.35 çıktı sizce bu ne.

xxxcemre

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
236
127
103
45
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak 1 haziran 2021 de transfer oldum 1.gününü saymazsak 8.günü kan verdim sabahtan 4.35 çıktı sizce bu ne.

bende 1 haziranda transfer oldum testi 14 dünde yapın dediler.. sizin taze transfer mı yoksa dondurulmuş embiryo transferi mı oldu?

Mutlaka tekrarla testi şaibeli sonuç. 11.gunu bekle derim.

Mutlaka tekrarla testi şaibeli sonuç. 11.gunu bekle derim.
Şaibeli derken yani sevinmelimi üzülmeli mi ne var diyorlar ne yok ne sinir bozucu bir durum şimdi bu yükselir mi 11.günğne kadar yükselirse yinemi sıkıntı kimyasal gebelikmi diyorlar anlamadım

olmuş galiba inşallah bizde hayırlı haberler alırız.. benim ilk transferim bakalım ben teste gidemedim gününü beklemek istiyorum 🙈
En iyisi beklemek galiba bilmiyorum hayırlı habermi acaba düşük değer gibi geldi aslında normali kaç olmalı onuda bilmiyorum idrar testi yaptınızmı siz

olmuş galiba inşallah bizde hayırlı haberler alırız.. benim ilk transferim bakalım ben teste gidemedim gününü beklemek istiyorum 🙈
En iyisi beklemek galiba bilmiyorum hayırlı habermi acaba düşük değer gibi geldi aslında normali kaç olmalı onuda bilmiyorum idrar testi yaptınızmı

En iyisi beklemek galiba bilmiyorum hayırlı habermi acaba düşük değer gibi geldi aslında normali kaç olmalı onuda bilmiyorum idrar testi yaptınızmı s
Yaşınız kaç

En iyisi beklemek galiba bilmiyorum hayırlı habermi acaba düşük değer gibi geldi aslında normali kaç olmalı onuda bilmiyorum idrar testi yaptınızmı si

En iyisi beklemek galiba bilmiyorum hayırlı habermi acaba düşük değer gibi geldi aslında normali kaç olmalı onuda bilmiyorum idrar testi yaptınızmı s

Yaşınız kaç
24 yaşındayım idrar testi yapmadım kan testi de yapmadım 14. gününbekliyorum çünkü dondurulmuş embriyo testte degerin yükselmesi biraz geç oluyor muş

24 yaşındayım idrar testi yapmadım kan testi de yapmadım 14. gününbekliyorum çünkü dondurulmuş embriyo testte degerin yükselmesi biraz geç oluyor muş
Sizin Yaşınız küçükmüş ama soğuk kanlılıkla beklemen çok güzel ben niye böle çatlıyorum acaba sonucunu paylaşırmı sın benimle seninde dondurulmuş galiba hadi hayırlısı bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum İnş.

Sizin Yaşınız küçükmüş ama soğuk kanlılıkla beklemen çok güzel ben niye böle çatlıyorum acaba sonucunu paylaşırmı sın benimle seninde dondurulmuş galiba hadi hayırlısı bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum İnş.
hakkımızda hayırlısı inşallah benimde eşim cok sabırsız cuma günü yaptıralım diyor ama bekliyorum pazartesi test vermek daha doğru ve net bir şekilde sonucu öğrenmiş oluruz..
size cevap yazmak için üye oldum zaten sonucu paylaşırım hayırlı haber alırız sizde mutlaka yazın 😇

sizin Yaşınız kaç
farklı hissettiğiniz bi durum varmı şuan? 😇

sizin Yaşınız kaç
farklı hissettiğiniz bi durum varmı şuan? 😇
Yaşım 40 farklı derken hani hamilelik hissediyorum anlamındamı aslında bakarsan midem bulanıyor kasık ağrısı var da içime pek doğmuyo açıkçası ne biliyim ya kısmet artık hangi şehirdesiniz ben ankara

Donmuş embriyo kanda geç görünürmüş dedin ya ilaçları bırakmıştım sen öle deyince tekrar başladım sana dotorunmu dedi geç gözükür diye benim doktorum niye bilmiyor saftirimi bu adam üstelik öğretim üyesi hastanede belkide tutundu bebek onun yüzünden olmayacaktı İnş oradadır.

Donmuş embriyo kanda geç görünürmüş dedin ya ilaçları bırakmıştım sen öle deyince tekrar başladım sana dotorunmu dedi geç gözükür diye benim doktorum niye bilmiyor saftirimi bu adam üstelik öğretim üyesi hastanede belkide tutundu bebek onun yüzünden olmayacaktı İnş oradadır.
Banada donmus embriyo eeken gorunur diye 8. Gunde kan testi yapmamı istemislerdi. Doktorla gorusmeden ilacları bırakma sakın. Sıfır cıkmamıs sonucta, cok arada bi deger ama tekrar kan verip katlanmasına gore hareket edersin. Su durumda ilacları birakmak cok yanlıs. Saglıkla artar insallah 🙏

Yaşım 40 farklı derken hani hamilelik hissediyorum anlamındamı aslında bakarsan midem bulanıyor kasık ağrısı var da içime pek doğmuyo açıkçası ne biliyim ya kısmet artık hangi şehirdesiniz ben ankara
ben sakaryada yaşıyorum ve İstanbulda tedavi görüyorum benimde sol tarafım agırıyo ilk günden beri belim agırıyo o yüzden sordum size belirti olarak bi agrınız var mı

ilaçlarını bırakma sakın testi 14 dünde tekrardan yaptır ozaman net bi şekilde belli olur yani geç belli edyor kendi ondan bana doktorum geç yap dedi testi ve 14. gun en uygun zaman sizde 14dünde tes verin yüksekse deger 2 gun sonra gene test veriyorsunuz zaten bu ilaçlar 10 cu haftaya kadar kullanılıyor karından igne filan kalp atışı duyulana kadar o yüzden tam emin olmadan bırakma ilaçlarını

Son düzenleme:
ilaçlarını bırakma sakın teti 14 dünde tekrardan yaptır ozaman net ni şekilde belli olur yani geç belli edyor kendi ondan bana doktorum geç yap dedi testi ve 14 en uygun zaman sizde 14dünde tes verin yüksekse deger 2 gun sonra gene test veriosunuz zaten bu ilaçlar 10 cu haftaya kadar kullanılıyor karından igne filan kalp atışı duyulana kadar o yüzden tam emin olmadan bırakma ilaçlarını
doktorunuzdan memnun değilseniz imkanınız varsa ve donmuş embiryonuz varsa benim doktorum cok iyi ve alanındada iyi Mehmet reşit asoğlu instagram dan bakın benim ilk denemem ne olur bilmem ama ilkde olmasa 2 cide kesin oluyor yani doktor cok pozitif doktorda önemli bu durumda tabi allahın izniyle ve dogru tedavilerle 😇🙏🏻tabi inşallah şuan bebeginiz olmuştur ve gerek kalmaz inşallah herşey gönlünce olsun 😇

Son düzenleme:
Ankarayım ben canım aynı şehirde gelip gitmesi bile zorken başka şehir zor benim bitanede kızım var sma hastası o yüzden pgt ile tüp bebek yaptırıyoruz genetik taşıyıcılık var yani normalde oluyoda cesaret edemiyorum normal yollardan kontrollü gebelik şart yani hem kromozonlara hemde sma testi yapıldı bu bebeğe her genetikten geçti olmazsa üzülürüm ama yine yola devam bir kere daha denerim sen niye dondurulmuş yaptın genetiğemi baktırdın yani kromozonlara
ben sakaryada yaşıyorum ve İstanbulda tedavi görüyorum benimde sol tarafım agırıyo ilk günden beri belim agırıyo o yüzden sordum size belirti olarak bi agrınız var mı
Kasık ağrısı oluyo sadece akşamları hafiften midem bulanıyo ama ilaçların etkisi heralde belim ağrımıyo ayyyyyy dış gebelik olurmuş bide beta hc degerleri az olunca öle diyolar kimyasal gebelik falan allahım herşeyin hayırlısını versin .

Back