merhaba arkadaşlar aor koarktasyon rahatsızlığı olan var mı?

Merhaba. Uzun zamandır foruma girmiyordum, konu epey ilerlemiş. Benim kızım şuanda 13 yaşında ve sağlığı yerinde çok şükür. Her yıl kardiyolojik kontrolü yaptırıyoruz.

Öncelikle tüm annelerimize ve yavrularımıza geçmiş olsun, Rabbim hastalıkla sınamasın bir daha, yazılarınızı okudukça bizim yolun çok başında olduğumuzu anlamış oldum, 6 aylık hamileyim 22. Haftada Hipoplastik şüphesiyle uzmana sevkedildik, Akdeniz perinatoloji’de Aort koarktasyonu tanısı konuldu bu durum bizi ilk tanıya göre sevindirdi, ama şuanki durumla bile bebeğin bir ameliyat geçirmesi gerektiği söylendi ve Ankara başkent üniversitesine sevk edildik. Ne olduğumuzu şaşırdık bizi neyin beklediğini bilmiyoruz, şimdilik hipoplastik değil ama doğuma kadar olabilir dediler. Duayla ümitle bekliyoruz, bu konuda bizlere tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba en son konuşmuştuk sizle durumunuz nedir

böyle güzel haberler alıyor olmak umut verici..ama anladığım kadarıyla sizin tekrar etmemiş amleiyattan sora hiç.bu çok güzel bişey.biz şuan başa dönmüş durumdayız rabbim kızımın hakkında ne hayırlısıysa onu versin..şuan için anjioyu bekliyoruz umarım bu da bizim için güzel sonuçlar verir.doktorumuz aciliyeti yok diyor ameliyat olduğu için,gradiyenti 53 mmhg olmasına rağmen.bayramdan sora emar sora da nasip olursa anjio.inşallah bütün yavrularımız sağlığına en yakın zamanda kavuşurlar inşallah.
Çok geçmiş Rabbim şifalar versin yavrunuz iyidir inşallah🤲🏻

X