P portakalcicegi19 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 5 0 23 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi portakalcicegi19 #1 Aranızda Ergün kürün e burun ameliyatı olan var mı acaba memnun musunuz ve Adana bölgesinde iyi bir doktor tavsiyesi olan
Aranızda Ergün kürün e burun ameliyatı olan var mı acaba memnun musunuz ve Adana bölgesinde iyi bir doktor tavsiyesi olan
Z zemherella Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 4 0 28 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi portakalcicegi19 #2 Ben kendisine ameliyat oldum hiç memnun kalmadım ve çok ilgisiz davrandı sonrasında da. Şuan revizyon için başka doktor bakıyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Ben kendisine ameliyat oldum hiç memnun kalmadım ve çok ilgisiz davrandı sonrasında da. Şuan revizyon için başka doktor bakıyorum
P portakalcicegi19 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2024 5 0 23 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi portakalcicegi19 #3 zemherella .!.: Ben kendisine ameliyat oldum hiç memnun kalmadım ve çok ilgisiz davrandı sonrasında da. Şuan revizyon için başka doktor bakıyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben de doktor bulmakta çok zorlanıyorum şuan Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zemherella .!.: Ben kendisine ameliyat oldum hiç memnun kalmadım ve çok ilgisiz davrandı sonrasında da. Şuan revizyon için başka doktor bakıyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben de doktor bulmakta çok zorlanıyorum şuan