hem fikir alışverişi olsun. internette çok bilgi kirliliği var malesef.
ben mesela şu pastörize olayını hiç anlayamadım. illa pastörize tüketmemiz gerekiyor diye hep kapalı paketli peynirler, sütler yiyebiliyoruz. hiç el yapımı ya da açık satılan bi şey yiyemiyoruz ben mi yanlış anladım o kısmı acaba?
ben sıklıkla; tavuk, balık, kıyma, ceviz, yumurta, semizotu, sebze, havuç vs tüketmeye çalışıyorum. başka önerileriniz varsa onları alabilirim. ilk hamileliğim her bilgiye çok ihtiyacım var :)
Merhaba süt hangi marka alıyorsunuz acaba ben hiç süt içmiyorum bende içsem iyi olabilir :)Benim de ilk hamileliğim her sabah mutlaka bi bardak süt içiyorum badem ceviz yoğurt yumurta peynir tüketiyorum meyve yiyorum bol su içiyorum varsa tavsiyeleriniz ben de bilmek isterim
her seyi yiyorumhem fikir alışverişi olsun. internette çok bilgi kirliliği var malesef.
ben mesela şu pastörize olayını hiç anlayamadım. illa pastörize tüketmemiz gerekiyor diye hep kapalı paketli peynirler, sütler yiyebiliyoruz. hiç el yapımı ya da açık satılan bi şey yiyemiyoruz ben mi yanlış anladım o kısmı acaba?
ben sıklıkla; tavuk, balık, kıyma, ceviz, yumurta, semizotu, sebze, havuç vs tüketmeye çalışıyorum. başka önerileriniz varsa onları alabilirim. ilk hamileliğim her bilgiye çok ihtiyacım var :)
Annem yemiş ben gamzeli olmuşumNaçizane merak ettiğim bir şey var, ayva yersek gerçekten bebek gamzeli olur mubizzat şahit olan var mı bu duruma
Bende çok yedim sulu sulu güzel geliyordu kızımın gamzeleri var:)Naçizane merak ettiğim bir şey var, ayva yersek gerçekten bebek gamzeli olur mubizzat şahit olan var mı bu duruma
Çevremde ayva yememi tavsiye eden çok kişi var ama benim de bildiğim kadarıyla doku eksikliğinden kaynaklı oluyorduAnnem yemiş ben gamzeli olmuşumama Gamze için oradaki doku eksikliği diyorlar yani ayva ile ilgilisinin olduğunu sanmıyorum
Oy maşallahBende çok yedim sulu sulu güzel geliyordu kızımın gamzeleri var:)
Ben kayınvalidemin yaptığı yoğurdu yiyorum ama şimdi anlayamadım, sağlıklı değil mi?Peki süt, yoğurt, kefir, peynir için hangi markaları tercih ediyorsunuz?
şimdi ben evde yoğurt yapsam pastörize olmayacak doğal olarak siz hep hazır yoğurt mu tüketiyorsunuz. hangi markaları alıyorsunuz :/
Ben çiğden süt aldım, kaynattım içeyim her gün diye doktorum paketli al öyle tüketme dedi.Ben kayınvalidemin yaptığı yoğurdu yiyorum ama şimdi anlayamadım, sağlıklı değil mi?
Yorumla’ya basmayı unutmuşum.Ben çiğden süt aldım, kaynattım içeyim her gün diye doktorum paketli al öyle tüketme dedi.
Bilinen markaların yoğurdunu ve sütünü alıyorum genelde laktozsuz oluyor.
Çiğ olduğu için uygun koşulda sağımızdan tut pişirimine kadar risk oluşturuyor diyorlar beybi mesela ben sütü kaynatırken hep tereddüt ettim yeterli kaynadı mı kaynamadı mıBilgi için teşekkür ederim peki ama gerekçesi nedir, yani ben bu zamana kadar hep ev yapımı olan her şeyin sağlıklı olduğunu bilirdim
Nitekim paketli olan her ürün illa ki koruyucu madde içeriyor
KAşarın ne faydasi varmis merak ettm. BilmiyordumBen incir çıktığından beri sabah iki üç tane aç karnına yiyorum bağırsaklarım temizleniyor
İstediğim her şeyden yiyorum kararınca ama son dönemler iştahım sıfırlandı bende meyve kuruyemiş süt kefirden götürmeye çalışıyorum…
Doktorum kaşar peynir, keçi peyniri, avokado, ceviz tüketmemi et yememi söyledi…
Ama et tüketimi sıfır bendeben otçulum
Bilmiyorum ısrarla çok peynir ye kaşar peyniri ve keçi peyniri diye diye yedi beniKAşarın ne faydasi varmis merak ettm. Bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?