Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 3 ay sonra düğünüm var ve hemen hamile kalmak istemiyorum bir kaç ay dogum kontrol hapi kullanmak istiyorum bırakınca hemen hamile ka
Merhaba 3 ay sonra düğünüm var ve hemen hamile kalmak istemiyorum bir kaç ay dogum kontrol hapi kullanmak istiyorum bırakınca hemen hamile kalır mıyım yoksa hamile kalmam uzun zaman alır mı?
Merhaba 3 ay sonra düğünüm var ve hemen hamile kalmak istemiyorum bir kaç ay dogum kontrol hapi kullanmak istiyorum bırakınca hemen hamile kalır mıyım yoksa hamile kalmam uzun zaman alır mı?
Sakınn derim ben 7aylik evliyimm ilk ay düşünmüyorduk korunduk yasmin ile sonraki ay ıullanmamam karari aldk sonraki ay birakınca bnde sdet harici 11hün kanma başladi regl ile birbirne karişti düşün 4günde ordan bayaa uzun sürdü kanamamm yasmine bağli çekilme kanamasiymil sonrasında denedik ama olmadi hala çocugmz