Merdivenden yuvarlanmak

Acilen sakatlanmaniz mı gerekiyor? Omurga kiriklarindaki riskleri de biliyor musunuz? Başınızı koruyacaksınız diyelim beliniz kırıldı, kırık kemikler sinirlerinizi de kesti. Ömür boyu yatabilirsiniz.

Acilen sakatlanmaniz mı gerekiyor? Omurga kiriklarindaki riskleri de biliyor musunuz? Başınızı koruyacaksınız diyelim beliniz kırıldı, kırık kemikler sinirlerinizi de kesti. Ömür boyu yatabilirsiniz.
Evet korkuyorum ama başka çarem yok
Üniversite sınavına hiç çalışmadkm pişmanm temelin var ama 6 ay kala sıkıldım ve sınava girmek istemiyorum ailemi utandırmak istemiyorum seneye giricem sınavdan bir gün önce kendimi yuvarlıycam ve sınava girmeyip seneye çalışıp kazanmak istiyorum köpek gibi pişmanım

Birine iftira mı atacaksınız? Aklıma başka bir ihtimal gelmedi.

Felç geçirmeyi göze alıyorsanız buyrun deneyin.
başka çarem yok
Üniversite sınavına hiç çalışmadkm pişmanm temelin var ama 6 ay kala sıkıldım ve sınava girmek istemiyorum ailemi utandırmak istemiyorum seneye giricem sınavdan bir gün önce kendimi yuvarlıycam ve sınava girmeyip seneye çalışıp kazanmak istiyorum köpek gibi pişmanım

Sevgilinizi mi geri dondureceksiniz? Ondan mı bu çile?
başka çarem yok

Yapma yavrucugum. Otur ailenle konuş güzelce. Seneye girmek istiyorum sınava de. Sen konusamiyorsan bir öğretmenine anlat durumu o konuşsun.

Yaş kaç? Çocuk oyuncağımı bu işler.
Ömür boyu sakat kalabilirsiniz, boynunuz kırılır ölebilirsiniz.
başka çarem yok

Yapma yavrucugum. Otur ailenle konuş güzelce. Seneye girmek istiyorum sınava de. Sen konusamiyorsan bir öğretmenine anlat durumu o konuşsun.
Ben seneye giricepimi onlara hafif çıtlattı ama beklentileri çok yüksek yaaa çok çalıştığımı düşünüyorlar 4 yıl lisede hayvan gibi çalıştım bu yıl ne olduysa sıkıldım bıraktım dğşük bir sıralama yapıcam yüzlerine nasıl bakıcsm çok pişmanım çok utanıyorum

Yaaa ben sınav hazırlık sürecinde kursa gidiyordum beni haksız yere sınıf düşürdüler en iyi sınıftaydıym hocalar arkadaşlarım ailemden psikolojik şiddet gördüm ve ders çalışmayı bıraktım şimdi ise pişmanım çok utanıyorum

Canından, sağlığından önemli mi canım ? Liseyi bitirdikten sonra iki yıl dersaneye gittim üniversiteyi bir yıl uzattım aynı yıl atandım olabilir böyle şeyler yeter ki sağlık olsun bu sınav bir kereye mahsus değil ki girer kendini dener sınav tecrübesi edinir sınav heyecanını yenersin

Ah canım ya..herşeyden önemli tek birşey var oda sağlık..Allah korusun ya felç kalsan kurtaracakmı seni sınavdan kaçmak...çok çok üzüldüm durumuna ve psikolojine.belliki ailen baskılıyor birazda...
Ama unutma dünyada en önemli şey sağlık gerisi tamamen düzeltilebilir..
Sınava girmeyeceğim hazır hissetmiyorum de kararlı bir şekilde girme..bu kadar basit..yiyeceğin en fazla bir fırça olur birkaç güne normale dönersiniz
Merdivenden düşmen büyük risk..sakat kalabilirsin aylarca tedavi görmek zorunda kalabilirsin..düzelmeyede bilirsin...hasarda kalabilir bir yerinde..
Sonrasında yaşayacağım pişmanlığı düşün derim...Vallahi Allahın gönlüne güç gider..
Geçen yaz eşimle köye gidip gitmeme tartışması yaşadık ben gitmek istemedim dedimki inşallah bişey olurda gidemeyiz
Hafta kalmadı bacağı kırıldı..6 ay da zor iyileşti...olan kime oldu ?bana bütün yaz hatta yılbaşına kadar eve tıkıldım kocama baktım keşke köye gitseydimde bunu yaşamasaydık dedim ama dilin kemiği yok olan oldu
Sakın bile isteye kendine zarar verme..okulmuş sınavmış bunlar geçer önemli olan sağlıklı yaşayabilmek...aman canım sakın deneme bile

Ailemi utandırıcam benden beklentileri çok yüksekti matematiğim falan çok iyi ama bir anda bıraktım çok pişmanım aileme ders çalışmadıpımı söylesem beni mahvederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…