- 13 Haziran 2021
- 41
- 15
- 21
-
- Konu Sahibi Hortkuluk1
Belim kırılır mı yaaa 3 4 gün hastanede yatsam yeter 4 ay çokkEn azından konuyu doğru başlığa açmışsınız.
beliniz kırılırsa 3-5 ay yatarsınız hastanede
Sevgilinizi mi geri dondureceksiniz? Ondan mı bu çile?Belim kırılır mı yaaa 3 4 gün hastanede yatsam yeter 4 ay çokk
Evet korkuyorum ama başka çarem yokAcilen sakatlanmaniz mı gerekiyor? Omurga kiriklarindaki riskleri de biliyor musunuz? Başınızı koruyacaksınız diyelim beliniz kırıldı, kırık kemikler sinirlerinizi de kesti. Ömür boyu yatabilirsiniz.
Yaş kaç? Çocuk oyuncağımı bu işler.Belim kırılır mı yaaa 3 4 gün hastanede yatsam yeter 4 ay çokk
başka çarem yokBirine iftira mı atacaksınız? Aklıma başka bir ihtimal gelmedi.
Felç geçirmeyi göze alıyorsanız buyrun deneyin.
başka çarem yokSevgilinizi mi geri dondureceksiniz? Ondan mı bu çile?
Yapma yavrucugum. Otur ailenle konuş güzelce. Seneye girmek istiyorum sınava de. Sen konusamiyorsan bir öğretmenine anlat durumu o konuşsun.Evet korkuyorum ama başka çarem yok
Üniversite sınavına hiç çalışmadkm pişmanm temelin var ama 6 ay kala sıkıldım ve sınava girmek istemiyorum ailemi utandırmak istemiyorum seneye giricem sınavdan bir gün önce kendimi yuvarlıycam ve sınava girmeyip seneye çalışıp kazanmak istiyorum köpek gibi pişmanım
başka çarem yokYaş kaç? Çocuk oyuncağımı bu işler.
Ömür boyu sakat kalabilirsiniz, boynunuz kırılır ölebilirsiniz.
Ben seneye giricepimi onlara hafif çıtlattı ama beklentileri çok yüksek yaaa çok çalıştığımı düşünüyorlar 4 yıl lisede hayvan gibi çalıştım bu yıl ne olduysa sıkıldım bıraktım dğşük bir sıralama yapıcam yüzlerine nasıl bakıcsm çok pişmanım çok utanıyorumYapma yavrucugum. Otur ailenle konuş güzelce. Seneye girmek istiyorum sınava de. Sen konusamiyorsan bir öğretmenine anlat durumu o konuşsun.
Yaaa ben sınav hazırlık sürecinde kursa gidiyordum beni haksız yere sınıf düşürdüler en iyi sınıftaydıym hocalar arkadaşlarım ailemden psikolojik şiddet gördüm ve ders çalışmayı bıraktım şimdi ise pişmanım çok utanıyorumYapma yavrucugum. Otur ailenle konuş güzelce. Seneye girmek istiyorum sınava de. Sen konusamiyorsan bir öğretmenine anlat durumu o konuşsun.
Canından, sağlığından önemli mi canım ? Liseyi bitirdikten sonra iki yıl dersaneye gittim üniversiteyi bir yıl uzattım aynı yıl atandım olabilir böyle şeyler yeter ki sağlık olsun bu sınav bir kereye mahsus değil ki girer kendini dener sınav tecrübesi edinir sınav heyecanını yenersinBen seneye giricepimi onlara hafif çıtlattı ama beklentileri çok yüksek yaaa çok çalıştığımı düşünüyorlar 4 yıl lisede hayvan gibi çalıştım bu yıl ne olduysa sıkıldım bıraktım dğşük bir sıralama yapıcam yüzlerine nasıl bakıcsm çok pişmanım çok utanıyorum
Ailemi utandırıcam benden beklentileri çok yüksekti matematiğim falan çok iyi ama bir anda bıraktım çok pişmanım aileme ders çalışmadıpımı söylesem beni mahvederlerCanından, sağlığından önemli mi canım ? Liseyi bitirdikten sonra iki yıl dersaneye gittim üniversiteyi bir yıl uzattım aynı yıl atandım olabilir böyle şeyler yeter ki sağlık olsun bu sınav bir kereye mahsus değil ki girer kendini dener sınav tecrübesi edinir sınav heyecanını yenersin
Söyleme , heyecan stres yaptım dersin daha ilk yılın üstelikAilemi utandırıcam benden beklentileri çok yüksekti matematiğim falan çok iyi ama bir anda bıraktım çok pişmanım aileme ders çalışmadıpımı söylesem beni mahvederler