- 13 Haziran 2021
- 41
- 15
- 21
- Konu Sahibi Hortkuluk1
Canından, sağlığından önemli mi canım ? Liseyi bitirdikten sonra iki yıl dersaneye gittim üniversiteyi bir yıl uzattım aynı yıl atandım olabilir böyle şeyler yeter ki sağlık olsun bu sınav bir kereye mahsus değil ki girer kendini dener sınav tecrübesi edinir sınav heyecanını yenersin
Benim bedenim fiziksel olarak çürük gözlerim de sorun vardı,dişlerimde sorun vardı iltihap oldu çok kötü 3 yıl dişle uğraştım kaslarımda sorun vardı hala var kas tedavisi gördüm geceleri ağrılardan uyuamıyorum ailem inanmıyor ağrıdığna beni doktora götürdüler ilaç parası çok pahalı geldi teyzemler yalan söylüyor ilaç alma dediler şu an her yerim çok kötü ağrıyor kollar bacaklar üzerime yorgan örtemiyorum kalçama ağrı vuruyor sandalyede oturup ders çalışamıyorum heee daha sayayımSaçmalama güzelim hersey o sinav degil. Bu yıl olmaz 1 2 3 yıl sonra olur , ölüp gitsen ailen arkanda ne halde olacak? Az kafanı çalıştır belin kırılsa 1 yil yatarsın boynun kırılsa felç kalsan sakat kalsan , ne yapacaksin???
8.sınıftayken bir çocuk beni merdivenlerden attı resmsn abartısız alnımı yere vurdum davul gibi şişti ailem doktora götürmedi o olaydan önceki anılarım çocukluğum hepsi silik baş ağrsı bulanık görme baş dönmesi desen hepsi bu merdiven olayından sonra başladı nörolojiye randevu aldım annemler evde kardeşime baktırdılar randevjm iptal oldu.Hipoglisemi hastasıyım daha sayayım mı benim bedenim çürük lan ben daha 18 yaşındayım 18,40 yaşındaki bir insanın taşıyacağı yükleri ben bu yaşta taşıyorum.Bu merdiven olayı benim için hiç varsın bir olayla daha uğraşırım aileden kimse beni anlamıyor ruhum çürüdü çığlıklarım hep sessiz artık bütün bu yükleri çekmek istemiyorum psikoloji desen yok bende.Tedavi olmak istdeim annem psikiyatri ilaçları içmeme izin vermedi kimse benim çığlığımı duymuyor kendimi merdivenlerden yuvarlıycam başka çare yok