Merdiven temizligi ucreti

Her kati 5dakikada bitiriyorlar gerci. Yaza dogru merdiven silen abla sektoru aciliyor resmen. Bize gelen teyze gunde 3 apartmana gidiyor,6 gun cakili dolu kadin. Evlere temizlige gitse hem daha cok yorulur hem de dunya laf ceker. Merdiven isi en kolayi ;)

Benim kv nin ev sahibi kadında merdiven siliyor. Sabah biz işe bile gitmeden o bir binayı silmeye gidiyormuş.
Eve gelip yaşlı annesine kahvaltı yaptırıp sonra tekrar merdiven silmeye gidiyormuş.
Akşama kadar kaç yere gidiyor bilmiyorum ama baya yoğun ki oğlunu özel okula gönderiyor :)))

Benim kv nin ev sahibi kadında merdiven siliyor. Sabah biz işe bile gitmeden o bir binayı silmeye gidiyormuş.
Eve gelip yaşlı annesine kahvaltı yaptırıp sonra tekrar merdiven silmeye gidiyormuş.
Akşama kadar kaç yere gidiyor bilmiyorum ama baya yoğun ki oğlunu özel okula gönderiyor :)))
Haril haril calisiyorlar sorma. Ben sadece cam sildirmeye cagirdim kadini,yok dedi cam silmek zormus. Merdiveni deterjanli suyla silip geciyor,durulamak falan yok tabi hakli. Ben de olsam cam silmeye gitmem ;)

Haril haril calisiyorlar sorma. Ben sadece cam sildirmeye cagirdim kadini,yok dedi cam silmek zormus. Merdiveni deterjanli suyla silip geciyor,durulamak falan yok tabi hakli. Ben de olsam cam silmeye gitmem :KK66:

Bizim merdiven silen kadın viledayla silip geçiyor.
Herkesin kapısında 5lt. su şişesi var oradan değiştiriyor.
1 ay öncesine kadar en üst kat boştu orayı silmiyordu mesela çıkan yok diye.

Kendi kendine zam yapacaktı valla olmaz dedim 25₺ neyine yetmiyor. Önceki yönetici eniştesiydi fazla veriyormuş. 5 katlı tek daireli bit kadar bina :KK53:
Baya kazıklananlar varmış valla üzüldüm..

Konuyu doğru yere mi açtım emin degilim. Ama hanımlar bir sorum olacak. 4 daireli bir apt.da oturuyorum. Merdiven temizliğini bir komşu yapacak. Ama ücretler nedir bilmiyorum. Mesela bir yerden duyduğum şöyle ki ;25 tl daire başına haftada 1 kere silinecek,aylık ücret yani 4 daire aylık 100tl ediyor. Bir kişiden duymuştum. Ama temizliği yapan komsum eğer yanlış anlamadıysam her silmeye 25 tl diyor boyle olunca da aylik 400 oluyor.🙄 bu konuda bilen aydınlatabilir mi beni sizlere zahmet. İl soranlar için istanbul,tuzla.
Oniki daireli bir binada haftada iki kez ayda 8 kez eder 250 TL alıyor bizim merdiveni silen hanım sizinki çok istiyor bizde İstanbuldayız

Konuyu doğru yere mi açtım emin degilim. Ama hanımlar bir sorum olacak. 4 daireli bir apt.da oturuyorum. Merdiven temizliğini bir komşu yapacak. Ama ücretler nedir bilmiyorum. Mesela bir yerden duyduğum şöyle ki ;25 tl daire başına haftada 1 kere silinecek,aylık ücret yani 4 daire aylık 100tl ediyor. Bir kişiden duymuştum. Ama temizliği yapan komsum eğer yanlış anlamadıysam her silmeye 25 tl diyor boyle olunca da aylik 400 oluyor.🙄 bu konuda bilen aydınlatabilir mi beni sizlere zahmet. İl soranlar için istanbul,tuzla.
25 tl mii o kadar az olur mu hiç biz her temizliğe 70 tl veriyoruz. Ki hakkıda zaten 25 tl çok ciddi az.
ayda 4 çok değil mi bizim apt görevlisi ayda bir falan siliyo galiba
Her yapılan temizleme için konuşulmaz ücret.

O zaman direk aylık 100.- TL demeli

25 TL daire başına aylık olur.

Semtten semte fiyatlar değişir.

Bizim orda 35 TL 'ye aylık silenler var.
25 TL olması imkansız yıllar önce 25 TL idi bziim apt haftada bir silme birde sabahları çöp almaya 500 verio temizlik firması belkide zamlanmistir
Her hafta abartı değil mi ya?
Kışın yaş çamur olur olağan da yazın ayda 1 yeterli bence.

Kızlar mesajları okuyunca ağzım açık kaldı
İstanbul Bağcılar burası, ayda 8kez merdiven siliniyor, haftada 2yani.daire başı 25tl veriyoruz aylık. Ayrıyrten arka bahçe süpürüldüğünde +1 ₺ veriyoruz
O kadar

Annemgilin iki katlı 6 daireli apartmanda 100 lira ayda veriyorlardı haftada 1 temizliyordu abla şimdi değişti aynı şekilde 90 liraya başkası gelecekmis

İstanbul Bağcılar burası, ayda 8kez merdiven siliniyor, haftada 2yani.daire başı 25tl veriyoruz aylık. Ayrıyrten arka bahçe süpürüldüğünde +1 ₺ veriyoruz
O kadar

merdiven silinince ne oluyor ki? merdiven kullanan çok az zaten asansörlü her hafta silinmesi çok gereksiz. sokakları da mı siliyoruz her hafta abartmayalım yani.

Bizim apartman 3 kat..terasla birlikte 4 daire var. Temizlikci abla ayda iki kere geliyor ve her gelişinde daire başı 15 alıyor. Yani aylık 120 TL.. ki sadece merdivenleri silip süpürüp gidiyor. Eğer ekstra bir işinizi yapmayacaksa ne bileyim merdiven korkuluklarina kadar silmek apartman cami silmek vs 400 çok fazla. Abartmasin yani ki her gelişinde sırayla bir daire su ve deterjanı da veriyor ablaya.

25 TL olması imkansız yıllar önce 25 TL idi bziim apt haftada bir silme birde sabahları çöp almaya 500 verio temizlik firması belkide zamlanmistir
Sizinki sabit çöp vs alıyorsa o normal diye düşünüyorum. Ama bizim tarzda çöp alma vs olmadığı için o meblağ gayet uygun aslında. Sizinki fazla😁

4 daireli bir apt. Oturuyorum. Aylık 30 TL veriyoruz daire başı. Toplam 120 TL yani aylık . Temizlik malzemesi, deterjanı kendisi getiriyor. Komşumun binasında da aynı bina da oturan teyze kızına temizletti. Haftalık 25 TL alıyordu daire başı. Sonradan bunlar farkedince son verdiler anlaşmaya

O kadar
+1 tl mi :(
Kurban olduğum yurdumda geçinmek ne zor ya.
Vicdanım sızlıyor böyle duyunca.
Allah herkesin yardımıcısı olsun.

Konu sahibi, ben piyasasini bilmiyorum ama biri 100 tl biri 400 tl ediyor. Siz yanlış anlamış olmayasınız?

Yani kadın fazla isteyebilir de, alenen 4 katını isteyeceğini sanmiyorum.

+1 tl mi :KK43:

Konu sahibi, ben piyasasini bilmiyorum ama biri 100 tl biri 400 tl ediyor. Siz yanlış anlamış olmayasınız?

ay ben de o +1 tl ye üzüldüm çok :(

+1 tl mi :KK43:

Biraz once konustum kendisi ile. Her silmeye daire başına 25 tl istiyor. Yani kendi dairesini saymazsak 3 Daire kalıyor. Her silmeye 75 istiyor ayda yani 300 yapıyor.

Istanbul tuzla aydinli mh.de var mıdır oturan tanıdığı olan bu işi yapan vs. bizim komşu fazla istiyor muhtemelen başka arayışa gireceğiz:)

Back
X