Merdiven temizligi ucreti

Biz 5 daireli bir binadayız. Haftada 2 defa siliniyor. Aylık 25₺ veriyoruz.
Deterjanı da sırayla alıyoruz. 9-10₺ falan tutuyor..

Sehre gore semte gore fark eder tabi ki
Bursa niluferde daire basi aylik 35 lira veriyoruz. Haftada 1 geliyor. 14 daireyiz,2 blok.

başka bir yere gitmiyorsa, sadece sizin binayı silecekse bence az gibi geldi. yani ben ayda 100 tl için 4 kere apartman silmezdim diye düşünüyorum açıkçası

Yedi dairelik bi apartmandayım hafta bir kere süpürme ve silme yapılıyor aylık yüz lira veriliyor toplanan aidatlardan 400 çok pahalıymış

Bence komşu uyanıklık yapıyor biraz :)

Sitede oturanlar kendi hizmetleriyle kıyaslamasın. Çöp toplama, bahçe bakımı falan yok. Sadece merdiven silmeye 400tl çok.

Bizim burda temizlik bile ucuz 😂
Saka bi yana bizim her hafta siliniyor apartman ici , ayda 3 eur veriyoruz daire basina , toplam 6 daire var , haftalik 25 bana cok geldi sanki sadece merdiven silmek icin

başka bir yere gitmiyorsa, sadece sizin binayı silecekse bence az gibi geldi. yani ben ayda 100 tl için 4 kere apartman silmezdim diye düşünüyorum açıkçası
Her kati 5dakikada bitiriyorlar gerci. Yaza dogru merdiven silen abla sektoru aciliyor resmen. Bize gelen teyze gunde 3 apartmana gidiyor,6 gun cakili dolu kadin. Evlere temizlige gitse hem daha cok yorulur hem de dunya laf ceker. Merdiven isi en kolayi ;)

Merdiven silme ucretlerini bilmiyorum ama bizim gorevli hergun siliyor.ayda bir silinsin diyenler olmusta apartman batar bence.
Hafta sonu birgun silmiyor sanirim ondada cok net belli oluyor silinmedigi cok kotu bir goruntu bence

3 katlı çiftten 6 daireli bir apartmanda oturuyoruz aylık 15 tl veriyoruz,haftada bir gün geliyor abla,suyu kendimiz çıkartıyoruz,temizlik malzemesi bitince Abla alır ona göre bölüşüp ücretin üstüne koyuyoruz ama şehirden şehire çok farkeder tabiki.

Her hafta silip parayı da 4 daire verecekse zaten ayda 25 tl vereceksiniz .Bir silmeye de 25 demiş zaten .400 nerden çıktı .Sizin cebinizden her ay 25 tlçıkacak .

Teşekkürler yoneticiymissiniz zaten daha hakimsiniz konuya sanirim.

Haftada 1 çok olur diyenler olmuş ama normalde de birçok yerde düzen öyle diye biliyorum ben,gelen kişi haftada 1 kez gelir siler. Sadece ücretler ile.ilgili detaylı bir bilgim yoktu. Yorumlariniz için teşekkürler 🌸
Bana kalsa haftada 2 kez gelmesi gerekiyor , daha önce oturduğum bina tek bir kişiye aitti , mülk sahibi bir şirketle anlaşmıştı ve haftada 2 gün geliyorlardı , Salı ve Cuma günleri olacak şekilde sadece suyu biz veriyorduk , temizlik malzemesi gelen kişiye aitti. Asansör bile olsa apartman da katlara ayak basılmasa bile toz olur , bina giriş kapısının her temizlikte silinmesi gerekli en nihayetinde , çalışan bir insan o kapıyı günde en az 2 kez açıyor. Haftada 1 e fazla diyen bu şartlarda nasıl der bilemedim açıkçası.

Her hafta silip parayı da 4 daire verecekse zaten ayda 25 tl vereceksiniz .Bir silmeye de 25 demiş zaten .400 nerden çıktı .Sizin cebinizden her ay 25 tlçıkacak .
haftada 4 kere silecek ya. her sildiği için her daire 25 verecek. 25*4 daire : 100 tl haftalık. ayda 4 hafta toplam 400 tl istiyormuş silecek kişi.

Kaptan ev temizliği gibi değil ki
haftada 4 kere silecek ya. her sildiği için her daire 25 verecek. 25*4 daire : 100 tl haftalık. ayda 4 hafta toplam 400 tl istiyormuş silecek kişi.
Bir silmeye 25 istiyor demiş ama .Böylesi uygun bence .

Kuzeninkinde aylık 35 veya 40 veriyor binadan bi kadın siliyormus su deterjan vs ekstra bişey vermiyor haftada veya iki haftada bir onu tam bilmiyorum ama toplam 10 daireleri var

Kaptan ev temizliği gibi değil ki

Bir silmeye 25 istiyor demiş ama .Böylesi uygun bence .

ya ben yapmazdım dedim. yani hani bu işi devamlı yapıyor olsan günde 2 daire alırsın haftada 6 gün çalışırsın maaş kadar para geçer eline. ama onun dışında ayda 100 tl çok az bi miktar insanın kendini yorması için.
piyasayı bilmiyorum.

Bence komşu uyanıklık yapıyor biraz :)

Sitede oturanlar kendi hizmetleriyle kıyaslamasın. Çöp toplama, bahçe bakımı falan yok. Sadece merdiven silmeye 400tl çok.
Evet bazı arkadaşlar site zannetti sanirim,site değil normal sokak arası apartman :)
Evet bir uyanıklık sezdim sanki bende :)

Fiyatlar nasil degiskenmis boyle şok oldumm..

İstanbul kucukcekmecede normal apartmandayiz. 8 daireyiz 4 kattan cift daireli. Hafta da 2 kez siliyor. aylık daire başi 20 tl veriliyor. Suyu dairelerden alir, malzemeler binadan..

Konuyu doğru yere mi açtım emin degilim. Ama hanımlar bir sorum olacak. 4 daireli bir apt.da oturuyorum. Merdiven temizliğini bir komşu yapacak. Ama ücretler nedir bilmiyorum. Mesela bir yerden duyduğum şöyle ki ;25 tl daire başına haftada 1 kere silinecek,aylık ücret yani 4 daire aylık 100tl ediyor. Bir kişiden duymuştum. Ama temizliği yapan komsum eğer yanlış anlamadıysam her silmeye 25 tl diyor boyle olunca da aylik 400 oluyor.🙄 bu konuda bilen aydınlatabilir mi beni sizlere zahmet. İl soranlar için istanbul,tuzla.
Valla apartman görevlimiz haftada iki siler her akşamda çöp alır 100 aidat veriyoruz bizimki uygunmuş ozaman.

Back
X