Merdiven temizligi ucreti

hayallerbedavaa

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
131
81
298
Konuyu doğru yere mi açtım emin degilim. Ama hanımlar bir sorum olacak. 4 daireli bir apt.da oturuyorum. Merdiven temizliğini bir komşu yapacak. Ama ücretler nedir bilmiyorum. Mesela bir yerden duyduğum şöyle ki ;25 tl daire başına haftada 1 kere silinecek,aylık ücret yani 4 daire aylık 100tl ediyor. Bir kişiden duymuştum. Ama temizliği yapan komsum eğer yanlış anlamadıysam her silmeye 25 tl diyor boyle olunca da aylik 400 oluyor.🙄 bu konuda bilen aydınlatabilir mi beni sizlere zahmet. İl soranlar için istanbul,tuzla.

25 TL olması imkansız yıllar önce 25 TL idi bziim apt haftada bir silme birde sabahları çöp almaya 500 verio temizlik firması belkide zamlanmistir

Ben 6 daire , 3 katlı bir apartmanda yöneticiyim , merdivenleri silmeye gelen bir ablamız var , haftada 1 kez gelir , aylık olarak daire başı 20 tl veririz , suyu dairelerden alır , temizlik malzemesini topladığım aidattan alırım. İstanbul da ikamet ediyoruz.

Her hafta abartı değil mi ya?
Kışın yaş çamur olur olağan da yazın ayda 1 yeterli bence.

Her temizlikte 25 verilmez ne veriyorsaniz aylik olarak verirsiniz.

Çöp almak 2 gune bir isterse onuda yapsin düz 50 verin hem sizin hemde bayanin işi görülür

Ben 6 daire , 3 katlı bir apartmanda yöneticiyim , merdivenleri silmeye gelen bir ablamız var , haftada 1 kez gelir , aylık olarak daire başı 20 tl veririz , suyu dairelerden alır , temizlik malzemesini topladığım aidattan alırım. İstanbul da ikamet ediyoruz.
Teşekkürler yoneticiymissiniz zaten daha hakimsiniz konuya sanirim.

Haftada 1 çok olur diyenler olmuş ama normalde de birçok yerde düzen öyle diye biliyorum ben,gelen kişi haftada 1 kez gelir siler. Sadece ücretler ile.ilgili detaylı bir bilgim yoktu. Yorumlariniz için teşekkürler 🌸

Bizim 12 daire var bi katta 3 daire seklinde hafta iki kere geliyor aylik kaca siliuor bilemiyorum ama apt aidati 20 tl veriyoruz suyu biz veriyoruz istanbul dayım

Her yapılan temizleme için konuşulmaz ücret.

O zaman direk aylık 100.- TL demeli

25 TL daire başına aylık olur.

Semtten semte fiyatlar değişir.

Bizim orda 35 TL 'ye aylık silenler var.
Teşekkürler baya açıklayıcı oldu sizin de cevabınız. Ortalama fiyatlar 25-35 arası kişiden kişiye semtten semte değişiyor demek ki o zaman.

Back
X