Merdiven temizliği derdi

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Pro Üye
28 Şubat 2017
9.005
26.073
548
31
Türkiye
Hanımlar bana da bir el atın aylardır canım çıktı bu temizlik belasından dublekste merdiven temizliğini nasıl yapıyorsunuz bir saate kalmadan hiç silinmemiş gibi oluyor toz doluyor var mıdır bunun bir yolu

Bizim evde apartman dubleksi,merdivenlerin boyları kısa ve mermer arada bir vileda geciyoruz o yetiyor tozlanmıyor evde cocuk olmayınca kirlenmiyor. Acaba siz takintili misiniz ? Veya eviniz mi eski temizlik tutmuyor ?

Bizim evde apartman dubleksi,merdivenlerin boyları kısa ve mermer arada bir vileda geciyoruz o yetiyor tozlanmıyor evde cocuk olmayınca kirlenmiyor. Acaba siz takintili misiniz ? Veya eviniz mi eski temizlik tutmuyor ?
Apartman dubleksi benimkiler kısa ara duvar üstü ahşap acaba ahşap mı toz çekiyor

Apartman dubleksi benimkiler kısa ara duvar üstü ahşap acaba ahşap mı toz çekiyor
Ahşap olduğu icindir ahşaplar cabuk tozlanıyor evdeki sehpalar ahşap kullanılmasa dahi tozlanıyor siliniyor ıslaklığı gecince anında tozlanıyor merdivenler mermer olduğu için daha hic toz tuttugunu bilmem yukarıda bir arkadasta demiş zaten halı fleks en mantikli cözüm

marka hatirlamiyorum ama bazi temizlik urunleri toz tutmamayi vaad ediyor ne kadar dogru bilemem

benim evimdeki merdivenler cam babaminki ahsapti. evine de haftada bir temizlikci gelip siliyordu geri kalan zamanlarda merdiven igrencti yani. hali fleks yaptirdi kurtuldu. ama bence guzel durmuyor imkan varsa mermer veya cam yaptirin daha modern.

Valla zamanında annemlze tripleks evde yaşadılar. Merdivenler ahsapti. Haftada bir suourup siliyordu.
Hiç tozlu görmedim.
Bir kedi bir de kardeşim var...
Babam ve anne mm de zaten işte oluyorlardi.

Silikonlu temizleyiciler var ondan sıkıp sildiğiniz zaman cam ahşap vs mobilya yüzeylerinde toz bırakmıyorlar camlar için denediğimde memnun kalmıştım

Sanki bu forumda okudum emin değilim bir temizleyici var toz tutmaması için parkede falan işe yarar mı acaba

benim evimdeki merdivenler cam babaminki ahsapti. evine de haftada bir temizlikci gelip siliyordu geri kalan zamanlarda merdiven igrencti yani. hali fleks yaptirdi kurtuldu. ama bence guzel durmuyor imkan varsa mermer veya cam yaptirin daha modern.
Cam hoş olabilir ama kiracıyım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…