- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Ahhhhtek katlı eve geçmek
Gerçekten öyle inan ki bak böyle ahşap kedi geziyor bir de onu ekleyeyimBir saate hiç silinmemiş gibi olması imkansiz bence.
Bir kardeşim var bir kedi bir de ben halı kaplama dediğiniz halı fleks gibi miHalı kaplama yaptırabilirsiniz.
Evde çocuk mu var? Bir saatte en fazla ne kadar kirleniyor olabilir ki?
Apartman dubleksi benimkiler kısa ara duvar üstü ahşap acaba ahşap mı toz çekiyorBizim evde apartman dubleksi,merdivenlerin boyları kısa ve mermer arada bir vileda geciyoruz o yetiyor tozlanmıyor evde cocuk olmayınca kirlenmiyor. Acaba siz takintili misiniz ? Veya eviniz mi eski temizlik tutmuyor ?
Bir kardeşim var bir kedi bir de ben halı kaplama dediğiniz halı fleks gibi mi
Ahşap olduğu icindir ahşaplar cabuk tozlanıyor evdeki sehpalar ahşap kullanılmasa dahi tozlanıyor siliniyor ıslaklığı gecince anında tozlanıyor merdivenler mermer olduğu için daha hic toz tuttugunu bilmem yukarıda bir arkadasta demiş zaten halı fleks en mantikli cözümApartman dubleksi benimkiler kısa ara duvar üstü ahşap acaba ahşap mı toz çekiyor
Nereye sormam gerek bunuEki Görüntüle 2604652
Böyle. Bulabilirseniz bundan yapın bence çok şık durur.
Sanki bu forumda okudum emin değilim bir temizleyici var toz tutmaması için parkede falan işe yarar mı acabaAhşap olduğu icindir ahşaplar cabuk tozlanıyor evdeki sehpalar ahşap kullanılmasa dahi tozlanıyor siliniyor ıslaklığı gecince anında tozlanıyor merdivenler mermer olduğu için daha hic toz tuttugunu bilmem yukarıda bir arkadasta demiş zaten halı fleks en mantikli cözüm
Hangileri onlarmarka hatirlamiyorum ama bazi temizlik urunleri toz tutmamayi vaad ediyor ne kadar dogru bilemem
Cam hoş olabilir ama kiracıyım iştebenim evimdeki merdivenler cam babaminki ahsapti. evine de haftada bir temizlikci gelip siliyordu geri kalan zamanlarda merdiven igrencti yani. hali fleks yaptirdi kurtuldu. ama bence guzel durmuyor imkan varsa mermer veya cam yaptirin daha modern.
Bizde mi problem var yaValla zamanında annemlze tripleks evde yaşadılar. Merdivenler ahsapti. Haftada bir suourup siliyordu.
Hiç tozlu görmedim.
Bir kedi bir de kardeşim var...
Babam ve anne mm de zaten işte oluyorlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?