Köfteler Mercimek Köftesi (resimli)

sen ayri kapa aliyosun kesin oyuzdendir, zaten ayri kab soguk oluyo alim derken birazdaha sogur baska kabta tam kapatamazsin bulguru iyi cekmez, sen hep bu islemi duduklude yap hatta en bulguru koyup cekiyoya ,salcayida koy onuda karistir ,sogusun oyle tepsiye al yogur, bidakine dene baklim olunca yaz canim hadi kolay gelsin insallah

bos durani allah sevmezmis canimsırnaşık şey
kalk yap ye bide kilo problemin yoksa yap yap ye hatta bizim yerimizede ye
:roflol::roflol::roflol::roflol
:

yaptım hakikaten önceden yapardım vıcık bi kıvamda olurdu ama bu sefer senin tarifinle denedim süpper oldu sizin içinde yiyom şuanda. ohhh mis gibi.cokacimcoook
Allah razı olsun ya çok sevindim sonunda tutturdum. hep göz kararı yapardım demekki gözümün kararı pekde iyi değilmiş::lepi:

ayyy canim bundan istiyor bugun ama mercimektede baya kalori varmis yaaa........
canim ya kalorisiz bisey varmi hic yiceksen bikac tane ,fazlsi hep zarar
yaptım hakikaten önceden yapardım vıcık bi kıvamda olurdu ama bu sefer senin tarifinle denedim süpper oldu sizin içinde yiyom şuanda. ohhh mis gibi.cokacimcoook
Allah razı olsun ya çok sevindim sonunda tutturdum. hep göz kararı yapardım demekki gözümün kararı pekde iyi değilmiş::lepi:

ben goz karari kesinlikle yapamam ,hep olcerek yaparim guzel olduna sevindim ye canim hemde bol bol ye :roflol:

ellerine emeğine sağlık .nasıl canım çekti.bayılırım.yarın yapıcam çünki limonum yok.şimdi çocukta almaya gitmez.çok güzel şekil vemişin beceriklisin bacım.varsa başka tariflerin bekliyorum.cokacimcoooka.s.:nazar::1hug:

ellerine emeğine sağlık .nasıl canım çekti.bayılırım.yarın yapıcam çünki limonum yok.şimdi çocukta almaya gitmez.çok güzel şekil vemişin beceriklisin bacım.varsa başka tariflerin bekliyorum.cokacimcoooka.s.:nazar::1hug:

tesekkur edrim canim ,kim sevmezmi mercimek koftesini
baska tariflerime gelince 3 tane tarifim var ,profilimin sag ust kosesinde yemek tarifleri 23 yaziyo ona basarsan neler var gorebilirsin ,seninde guzel triflerin varsa bende beklerim canim

saol sempicim bu sefer tuttu mercimek koftem hayatim gercekten tesekkur ederim misafirlerimde bende cok memnun kaldik ben aceleyle seninkiler gibi iyi bir sekil veremedim ama harikaydi tadi saol tekrar

spa0279lv0.jpg

evet canim kivami tam benimki gibi belli oluyo
resm icin saol canim sevindim en sonunda tutturduguna anlattigim sekilde yapin degilmi
sen sadece pisince baska yere aliyosun cekmiyodu ,sorun orda yani puf noktosi denilebilirnir
ellerine saglik bidenem

aynen oyleydi canim ben pisince baska kaba bosaldiyordum ne kadar safmisim hehe yani isin puf noktasi duduklude beklemesiymis oh be artik kabus deilde zevk benim icin mercimek koftesi yapmak misafirlerim cok sevdiler gercekten ellerine saglik ve tesekkur ederim

eline sağlık canım tam ayarında bir tarif ve herzaman tutuyor kıvamı tadıda . çok çok teşekkürler eline koluna sağlık canım..

ya ben akşam oktay ustanın dergisindei tarifi yaptım olmadı,seninkiler ne güzel olmuş....ama ben suyu göz kararı koydum öle yazıodu mercimeği 1 parmak geçicek kadar diodu fazla geldi galiba, nese artık öğrendim bi dahaki sefere olur inşallah.

sen benim tarifi bire bir uygula tam kivaminda olcak canim inan bana
daha bugun yaptim birsuru, ozellikle duduklu kullaniyosan, bulgurunu icine kat karistir tekrar kapat, kimileri kapatmiylar falan oyuzden civik oluyo

Son düzenleme:
şimdi yapcam bakalım eline sağlık arkaaşım:66:

Son düzenleme:
Back
X