Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

:roflol: :roflol::roflol:canm ben cevap vereyim bari lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü KAZIK kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso :roflol:

selam kızlar nasılsınız canlarım.ya nezamandır gelemiyorum mağzada tekbaşıma kaldım herşiey bana kaldı tam bişi yazcam müşteri geliyor kalıyorum..ama sizi çok özledim bende....
bide ramazan yorgunluğu uykusuzluğu varki anlatamam....
kızlar bende sizi birsoru sorayım 17 ağustosta adet olmuştum bugün nokta gibi arakanamam geliyor ne iş yaaa..şimdi benim yumurta boşamı gitti nedersiniz???
oruçtat tutuyorum buarada kabulolurmu ki????

kıslar bende idrar yolu iltihabı çıktı dün gece acil gittik doktora ve bunu ortaya çıkaran içtiğim bitki civanperçemi bana çok yaradı bu bitki yoksa uyuyan iltihablarla dolaşıcaktım vede gebeliğim zora girecekti

ne büyük şans..çok şükür..kontrollü kullanılınca bitkilere güvenmek lazım..

ben eve gidiyorumm kızlarr hepinizii öptümmmmm

bye byeeee..

evet canım cok calışmamız lazım cokkk:Saruboceq:

durmak yok..çalışın çalışın..hem de öle gün aşırı falan değil HERGÜNNNN!!!

selam kızlar nasılsınız canlarım.ya nezamandır gelemiyorum mağzada tekbaşıma kaldım herşiey bana kaldı tam bişi yazcam müşteri geliyor kalıyorum..ama sizi çok özledim bende....
Bide ramazan yorgunluğu uykusuzluğu varki anlatamam....
Kızlar bende sizi birsoru sorayım 17 ağustosta adet olmuştum bugün nokta gibi arakanamam geliyor ne iş yaaa..şimdi benim yumurta boşamı gitti nedersiniz???
Oruçtat tutuyorum buarada kabulolurmu ki????

işallah yerleşme kanamasıdır

ne büyük şans..çok şükür..kontrollü kullanılınca bitkilere güvenmek lazım..

bye byeeee..

durmak yok..çalışın çalışın..hem de öle gün aşırı falan değil HERGÜNNNN!!!

aynen canım çok şükür iki gün çok agrı çektim ama moral olarak süperim şuan vede günde 4 litre su içmem gerekiyomuş deli gibi su içiyorum ayrıca doktorun verdiği antibiyotiklerride kullanıyorum kökten geçecek allahın izniyle sen nasılsın canım bebişler nasıllar :)))))))))

SEN ÜZÜM YİYİNCE ÜZÜLÜYON GALİBA:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :asigim: :asigim::asigim: delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :lepi: :lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyyt hihoyyyt :sm_cool::sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::dance: :dance::dance: :dance::dance::dance::enbuyukkk:

ıŞalah ayın 7 8 hamıleler heber verırler topluca halay Çekerızzzzzzzzzzzz

aynen canım çok şükür iki gün çok agrı çektim ama moral olarak süperim şuan vede günde 4 litre su içmem gerekiyomuş deli gibi su içiyorum ayrıca doktorun verdiği antibiyotiklerride kullanıyorum kökten geçecek allahın izniyle sen nasılsın canım bebişler nasıllar :)))))))))

alış şimdiden canım..inşallah hamile kalınca da içmek zorundasın o kadar su..hamilelikte ilthap, mantar vs çok oluyormuş..önlemek için şart su içmek..ayrıca bebeğin de senin içeceğin suyla temizlenecek bir sıvının içinde yaşayacak..
alış o yüzden,önümüzdeki aylarda çabucak hamile haberini alacağız gibi geliyor bana..
ben ve bebişler iyiyiz canım çok şükür..Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah..
DARISI TEZ ZAMANDA BAŞINIZA İNŞALLAH.. :Saruboceq:

rep nedir kızlarrrrr

cnm mesajın sağ üst tarafında bi terazi var..ona tıkla yazılanı onayla..mesaj boşluğuna da 1-2 kelime bişi yaz tamaaaaaaaammm..

Slm kızlar ya abyosun bızı bulamıyormuŞ ben beceremdım nasıl gÖnderıcez adresı yapsanzıa bılen varsa

X