Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

eeeeeeeeeee
vildan inceledinmi topiki
sen ne anladın bu kadar sacmalık olmaz heralde 7 aylık doğursaydı erken doğum oldu filan derdi
yok efendim 3 gün önce doğurmuş aptalın hası insan yalan atıyo biraz daha isabetli atar

aman kendi bilir
birtane o değilki kk daki cins
saymakla bitmez
herkes adam akıllı paylaşım yapmaya gelmiyo malesef

kaydirigubbakcemile3SLM KIZLAR KıM O ATAN KIZ HUZEYF kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar 100 sayfamız hayırlı uğurlu olsun
1 eylülde topikimiz hamiş dolsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen tanımazsın acrinsu
eskilerden aki.no.bebi diye bi sersem

sen tanımazsın acrinsu
eskilerden aki.no.bebi diye bi sersem

CADIARZUCADIARZU NEYSE CANIM PEK ÖNEMLİ DEĞİL YALANCI KAREKTERSİZ BİRİ ANLADIĞIM KADARIYLA :roflol::roflol::roflol::roflol:
AY EVET İŞALLAH EYLÜLDE HEPİMİZ HAMİŞ OLURUZŞenizŞenizŞeniz

Ya sol kasĞımda Çok fena batmalar oluyorrr ara ara allahım yaaaa daha 10 gÜn var adetıme ama yaaaa

selam kızlarrrr
selam canım
kk lımısın kadifeli gelin topikten mi geçtinnnnnnnnnnnnnn
yanakların al al olmuş kocişemi yakalandinnnnnnnnnnnnnnnn
yerimiz toooooooopik eğlencemizzzzzzzzz burasııııııııııııı
sen hangi topiktennsin canım heryerin oynakkkkkkkk oy heryerin oynaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kızlar bu ara bu şarkıyA taktım hadi hayırlısı:)))))))))))))
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
mrb kızlar nasılsınız görüşmeyeli
bende iyiyim çok şükür
ramazanla yuvarlanıp gidiyoz işte
kızlar size daha doğrusu eski kızlara haberim var
bi zamanlar aki.no.bebi diye bi üye vardı
hatırlayanınız oldumu bilmem ama topikteki herkesi keklemiişşşşşşşşşşşşşş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam canım nasıl ya anlamadım

japonum doğdu topiğine girerseniz ne dediğimi daha iyi anlıcaksınız
güya doğum yapmış
beryal ben topiğe girdiğimden beri hamile hala doğuramadı
ama o ben girdikten sonra hamile olduğunu öğrenmişti
şimdide doğurdu ne kadar karaktersiz insanlar varmış yahu
aptal şey güya milleti oynatıyo bize ne senin japon hastalığından ya
:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava::eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

nasıl ya o benden en az 1 ay sonra falan hamile kaldı nasıl doğurur anlamadım .
erken doğummu yaptı bu 7 aylık falan :uhm::uhm::uhm:
çin işi japon işi bunu yapan kaç kişi lülülülülülü

slm kızlar...Ay çok şaşırdım ben geçen gün gördüm o topiği hatta onun sat tarihi bizden 1 ay gerideydi niye küvöze falan alındı diye bahsetmöemiş sağlıklı gayet iyi falan demiş.bende heralde japonyanın havasından suyundan dedim artık..:sm_confused:

Ya sol kasĞımda Çok fena batmalar oluyorrr ara ara allahım yaaaa daha 10 gÜn var adetİme ama yaaaa

caanım haamilesin sana dedim dimi dün kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 son beş günüm kaldı benim of of

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:eek::eek:

caanım haamilesin sana dedim dimi dün kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 son beş günüm kaldı benim of of

ay hatice sende olmasan valla cevap veren yok keiek hamiş olsam kız sende tüm isteyenlerde allahım çok fena batıyor işallah hamileyimdir canım allahım hayırlısnı versinŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:eek::eek:

dilek canım senin iki kalbin nerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay bu japon doğurana çok güldüm ben yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay hatice sende olmasan valla cevap veren yok keiek hamiş olsam kız sende tüm isteyenlerde allahım çok fena batıyor işallah hamileyimdir canım allahım hayırlısnı versinŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:

bak dediydi dersin canım sen hamilesin benim dediklerime çokta inanmada hayırlısıyla inşallah hamilesindir opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dilek canım senin iki kalbin nerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay bilmiyorum kız kim çaldı kalplerimiz çabuk versin :eek:klava::eek:klava::eek:klava:hımmmm döverim valla Çok üzgünüm çoook:eek:klava::eek:klava:

kıslar bu hamilelik belirtisinde akıntının olması şartmı yok bende zorlada olduramam kı neyapım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

X