Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir hafta olması dileğiyle...inşallah bol bol hamiş haberi alırız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım .
nasılsın .
kızımız nasıl.
çok az kaldı doğumuna

iltercakir canım kolay gelsin.iyi çalışmalar.görüşmek üzere...

günaydın canım .
nasılsın .
kızımız nasıl.
çok az kaldı doğumuna

iyiyiz Allaha şükür.evet beryalim az kaldı bakalım bugün doktor ne diyecek heyecan var. 38.haftanın içindeyiz. herşeyin hayırlısı...seninde az kaldı Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ne zaman en yakın adet tarihinizzzzzz allahım yaa işallah tez zamnda hamile kalırız

sinemis günaydın canım geçmiş olsun:1hug: geçmedi demek daha. doktoruna git bence en yuakın zamanda.

iyiyiz Allaha şükür.evet beryalim az kaldı bakalım bugün doktor ne diyecek heyecan var. 38.haftanın içindeyiz. herşeyin hayırlısı...seninde az kaldı Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı haberlerle gel canım benim.
benimde bayramdan sonra olacakmış doğumum.
sezeryan olucam ben.
amin canım .allahım herkese meleklerini yollar en kısa zamanda inşallah.:1hug:

19 eylül benim daha çoooooookkkkk var

canım benimde 11 eylüll dün çok kötü kağımda batamalr var belim ağrıdı ama benimki piskolojik sanırsam yani gerçekten hissetsem bile emin olamıcam galiba ben bürgün göğsümün uçları ağrıyo dokundukça bide anlamadım karnımda balon gibi sanki adetim belkide erken olucak ondan böyleyim geçen ay 3 gün önce olmuştu bu ayda belki erken olur gerçi nette hesaplattım son 3 ayın adet tarihime göre ama 9 eylül çıkıyor bilimyorum hayırlısı neyse o olsun çok takmıyorum çok istiyorum ama olmazsa olmaz ne yapayım yumurtlama günlerinde birlikte olmaya çalıştım eşimle günaşırı ama beklemeidm yatakta hayırlısı canım işallah tez zamanda nasip eder hepimize hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sezeryan olucam ben.

nasılsın beryalcim doruğun nasıl iyiysiniz demi of beryal çok sabırsızlanıyorum adet günümede daha çok ama batamalr felan oluyo kasığımda ara ara piskolojik sanırsam bilmiyorum ama oluyo yani ya batıyo bilmyorum hamile olsam bile bu kadar erken belirti olurmuki 11 gün var

kızlar bende 7 ağustosta adet olmuştum işallah hamileyimdir yoksa rahim filmi çektireceğim 300 ytl istediler
cok zoruma gidiyor sağlık güvencemiz olmasına ragmen bu nasıl dünya bu nasıl adalet ya

sezeryan olucam ben.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım hepimiz hayırlı haberlerle dönelim.senin içinde hayırlısı olsun. senin doğum belli sezeryan olacak benim şimdilik belli değil. doktor herşey normal diyor ,hep öyle gider inşallah,ama normal doğumdan korkuyorsan yapamam sezeryan yaparız dedi. bende benim ilk doğumum hocam dedim. bakalım herşeyin hayırlısı. bizim için ve bebekler için hangisi hayırlısıysa o olsun diye dua ediyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ha bide bilmiyorum çok acıkıyorum ya resmen yiyiyorum yiyiyorum doymuyorum ya açlıktan ölyüroum sanki rejime gireyim diyorum çok kilom yok ama göbiş var azıcık onuda vermem lazım böyleyken nasıl giricem anlamadım

X