Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

makeup.jpg
aynı yeğenimmmmmmmmmmmm

http://www.kadinlarkulubu.com/newrep...eply&p=2892419

Keçiboynuzu aynı zamanda sperm sayısını artıran özelliğede sahiptir. Aktif sperm sayısı az olan ve az sperm sayısından dolayı çocuğu olmama riski yüksek baba adaylarının kullanmasında büyük fayda vardır. Keçiboynuzu kürünü kullananlar sperm sayılarının nasıl artış gösterdiğini hayretle göreceklerdir.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı olan bu kür için kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz.

Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısını da akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız

selamlar hayırlı cumalar herkese
canikolarım biz kontorole gittik bugün
bizi merak eden bütün teyzoşlara selam saygılar ve öpücükler nohutumdan .
oğluşum çok iyiyimiş.
2 hafta önden gidiyormuş .herşey normal fakat önden gittiği için doğumum belki bayramdan sonra olabilirmiş.
tam belli değil bir dahaki kontrolde kesinleşir dedi doktorum .
sezeryan olucam .
hastaneye de baktk çok hoş ve güzel .
ebeler şimdiden asıldılar oğluma .kaydirigubbakcemile3
ama dönüşte kipaya uğradık alışveriş merkezine bir kaç alışveriş yapalım diye benim gözüm karardı ve reyon arasında bayıldım .
eşim de şok oldu.
allahtan yavaş düştüm anladım bayılacağımı hemen yere oturdum yavaşça.
hemşire falan geldi
allaha şükür iyiyim şimdi.
geceleri pek uyuyamıyorum ya onunda etkisi var sanırım .

yattım uzandım biraz eve gelince o yüzden hemen yazamadım sizlere.
özür dilerim .
biirde sayfa kapanmış falan vildoş sağolsun yardımcı oldu sizi bulmamazemuszemus

canım yaaa çokkkkkkk geçmiş olsunnnnnn:1hug::1hug:

kızlaar benim topiğe yazmışlardı paylaşmak istedim

carinsu bebek geliyo bebekkkkkkkkk

ay allahım kız keşke öyle olsa offffff böyle hayali bile güzel ama sanmıyorumki ama neden artı batamlar anlamadım özelliklte oturduğum zaman daha çok batıyo iğne gibi belinde de az ağrı var ama hem kaçgün var daha adetime benim ooooooooooooooo olurmuki heç bilmoyurm valla

Ay allahım ne olur herkes hamıŞ kalsa tez zamanda

ben uzancam kızlar nerdeyse sandalye ve bilgisayarla bi bütün olcam herkeze bayyy hayırlı iftarlar şimdiden biz ablama gitcaz bu akşammmmmmmm

EVET AMıNNNNNNNNNN CANIMMMMMMMMMM AY ALLAHIM YA HEYCANLANMAYAYIM DıYORUM TELEŞLANMAYAYIM DıYORUM AMA KARDEŞıM BATIYO KASIĞIMA SANKı BıŞEY KAPTIRMA DıLEK SAÇMALAMA DıYORUM SANKı HERŞEY SONUCUN HÜSRAN OLDUĞUNU BıLE BıLE OYUN OYNUYOR DAHA ÇOK ÜZÜLEYıM ADET OLUNCA DıYEmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hayırlı cumalar kızlarr
gitmeyi bende istemezdim ama koçişin güvenini sarsmısım çok kırıldı ve çok kızdı ikna olacagını sanmıyorum zaten buraya giriyorum die huzursuzdu yani her gördüğünde laf sölüyodu burda erkeklerin olmadıgına inandıramadım koçişi beryoşum beni listeden silebilirsin aranızdan ayrılmayı bende istemiyorum ama resimleri zaten sildim eşimin gözü gözünde anlatmaya çalıştım herkes görmüyor diye ama olmadı bi kere hayır dediyse bi daha ikna olmaz beryoşum nohutun resmini rica etsem doğduktan sonra topiğede koyabilirmisin ben misafir olarak girdiğimde göreyim olurmu beryosum ne dersin?
hepiniz allaha emanet olun kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum

gitmeyi bende istemiyorum kızlar ama ne yapabilirim ikna olmadı zaman geçsin bakalım ne olacak ama koçişi tanıyosam buna tekrar izin vereceğini sanmıyorum kızlar yaa off iki gundur morelim bozuldu zaten dun giremedim dr gitmiştim neyse çıkıyorum öpüyorum hepinizii sizi çok seviyorummmm
canım benim gidiyor olmana çok üzüldüm .ama listeden ismini silmem haberin olsun .niye silim ki hem .
sana uğur getirir inşallah listemiz
hamile kalırsan yaz bize olurmu.
allah sağlıkla doğurmak nasip etsin ban nohutu ve bende sana resim eklerim tabiki tatlım .
günaydın kızlar ben geldim a.s. hepinizide çok özledim herkese hayırlı cumalar dilerim
selam canım
hoşgeldin .sünnetçi teyzoşkaydirigubbakcemile3
Ay kızlar allahım ya kocayla kÜs kÜs bİde hamİle kalırmıŞım bu ay kasıĞımda acayİp batmalar valla allahım keŞke olsa ya oturduĞum zaman daha Çok oluyo neden acaba offfffffffffffff ama olmazkİİİİİİİİİİİ yaaaaaaaaaaaaaa hİÇ umudum yok
kız cadı sen eşinle barışmadınmı daha :mymeka:
selam canikom
beryalcim sende pko varmıydı?
bende pko varmış bugün ögrendim glukofen verdi dr bide klomen inşallah işe yarar
evet canım ben pkolu ve kiloluydum glukofen sayesinde kilo verdim yumurtlamam ve adetlerim düzebe girdi.1 yıl içtim bu hapı hatta hamileliğimin 5 ayına kadar içtim .
16 kilo verdim 7 yada 8 ayda.yediklerime de azcık dikkat ettim tabi
inşallah canım inşallah. bak beryale maaşallah şimdi hamile. hayırlısıyla sende olacaksın Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

amin canım inşallah sende hamile kalıcaksın .

CMRC+BULDUNMU KIZ SONUNDA kaydirigubbakcemile

X