Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar hayırlı cumalar herkese
canikolarım biz kontorole gittik bugün
bizi merak eden bütün teyzoşlara selam saygılar ve öpücükler nohutumdan .
oğluşum çok iyiyimiş.
2 hafta önden gidiyormuş .herşey normal fakat önden gittiği için doğumum belki bayramdan sonra olabilirmiş.
tam belli değil bir dahaki kontrolde kesinleşir dedi doktorum .
sezeryan olucam .
hastaneye de baktk çok hoş ve güzel .
ebeler şimdiden asıldılar oğluma .kaydirigubbakcemile3
ama dönüşte kipaya uğradık alışveriş merkezine bir kaç alışveriş yapalım diye benim gözüm karardı ve reyon arasında bayıldım .
eşim de şok oldu.
allahtan yavaş düştüm anladım bayılacağımı hemen yere oturdum yavaşça.
hemşire falan geldi
allaha şükür iyiyim şimdi.
geceleri pek uyuyamıyorum ya onunda etkisi var sanırım .
yattım uzandım biraz eve gelince o yüzden hemen yazamadım sizlere.
özür dilerim .
biirde sayfa kapanmış falan vildoş sağolsun yardımcı oldu sizi bulmamazemuszemus
carinsu bebek geliyo bebekkkkkkkkk
canım ilk bir hafta yarım 2. hafta 1 3. hafta 1 buçuk 4. hafta 2 tablet dedi dr
güle güle canım ALLAHA EMANET OL
hg canımmmmmmmmmmmmm
canım yanlış anlaşılma oldu klomeni sordum ben
Ay allahım ne olur herkes hamİŞ kalsa tez zamanda
sabah akşam 1 tane verdi canım
iftar sahur desem daa dogru olcak:roflol::roflol:
canım dr sordunmu ben sordum iftar sahur içsem olurmu diye yok dedi bana
ve ilaçda kaçıncı günün kontrol ne zaman ben pazartesi gitcem
hayırlı cumalar kızlarr
gitmeyi bende istemezdim ama koçişin güvenini sarsmısım çok kırıldı ve çok kızdı ikna olacagını sanmıyorum zaten buraya giriyorum die huzursuzdu yani her gördüğünde laf sölüyodu burda erkeklerin olmadıgına inandıramadım koçişi beryoşum beni listeden silebilirsin aranızdan ayrılmayı bende istemiyorum ama resimleri zaten sildim eşimin gözü gözünde anlatmaya çalıştım herkes görmüyor diye ama olmadı bi kere hayır dediyse bi daha ikna olmaz beryoşum nohutun resmini rica etsem doğduktan sonra topiğede koyabilirmisin ben misafir olarak girdiğimde göreyim olurmu beryosum ne dersin?
hepiniz allaha emanet olun kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum
canım benim gidiyor olmana çok üzüldüm .ama listeden ismini silmem haberin olsun .niye silim ki hem .gitmeyi bende istemiyorum kızlar ama ne yapabilirim ikna olmadı zaman geçsin bakalım ne olacak ama koçişi tanıyosam buna tekrar izin vereceğini sanmıyorum kızlar yaa off iki gundur morelim bozuldu zaten dun giremedim dr gitmiştim neyse çıkıyorum öpüyorum hepinizii sizi çok seviyorummmm
selam canımgünaydın kızlar ben geldim a.s. hepinizide çok özledim herkese hayırlı cumalar dilerim
kız cadı sen eşinle barışmadınmı daha :mymeka:Ay kızlar allahım ya kocayla kÜs kÜs bİde hamİle kalırmıŞım bu ay kasıĞımda acayİp batmalar valla allahım keŞke olsa ya oturduĞum zaman daha Çok oluyo neden acaba offfffffffffffff ama olmazkİİİİİİİİİİİ yaaaaaaaaaaaaaa hİÇ umudum yok
selam canikomselam kızlarr
evet canım ben pkolu ve kiloluydum glukofen sayesinde kilo verdim yumurtlamam ve adetlerim düzebe girdi.1 yıl içtim bu hapı hatta hamileliğimin 5 ayına kadar içtim .beryalcim sende pko varmıydı?
bende pko varmış bugün ögrendim glukofen verdi dr bide klomen inşallah işe yarar
inşallah canım inşallah. bak beryale maaşallah şimdi hamile. hayırlısıyla sende olacaksın Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.