- 14 Ocak 2009
- 3.362
- 10
- 44
- Konu Sahibi mercanayse
merhaba kızlar nasılsınız yaa benim kafam karıştı ne oldu bu topiğe anlamış değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme canım bak bize hamile kaldık sende kalırsın merak etme yalnız stres yapma hiçç...
evet canım dediğin doğru. herşeyin bir çaresi var bu tedaviden sonra bebişin gelir inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hb canm sende hg
biraz üzüldüm tabi ama inşallah ilaçlar bi işe yarar hayırlısı olur inşallahhhhhhhh
canım benim
doktora gittik bugün
allaha çok şükür herşey normalmiş.
bebeğin gelişimide 2 hafta öndeymiş
belki bayramdan sonra alırım dedi doktorum .
tırsmaya başladım yaa
3 hafta sonra yani :kedi:
canım benim Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. bebişin güle güle kullansın canım iyi günlerde...evet az kaldı.18 Eylül tarihimiz ama bakalım bizim kız bekleyecek mi?herşeyin hayırlısı. sağlıklı olsunlarda...
beryalcim sende pko varmıydı?
bende pko varmış bugün ögrendim glukofen verdi dr bide klomen inşallah işe yarar
selamlar kıslar bel agrısından ölüyom bugün ya kürtajdan sonra olan bişeymi bu acaba ölüyom ya öle böle deil yani
beryallllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Sağlıkla gelirler inş. canım.Vakit uzadıkça korkularda büyüyo en azından 5 hafta yerine 3 hafta tırscan.
amin canım..Hayırlısı geçen aki noi bebi benden bir ay falan gerideydi 1 hafta 10 gün önce bi yerde denk geldim doğum yapmış bile.Ne zaman gelicekleri doğru hiç belli olmuyor.Sağlıkla gelsinlerde...
inşşallah canlarım ya inşallahhhhhhhhhh
dua edin nolurrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım beryalin sayfa takılıyormuş arada yazabiliyor bende pcosluyum bend klomen kullandım bu 3. ayım ilaçı degiştirdi serephone verdi buda klomenden sonra cıkanmış
selamlar kıslar bel agrısından ölüyom bugün ya kürtajdan sonra olan bişeymi bu acaba ölüyom ya öle böle deil yani
günaydın kızlar...Cumanız mübarek dularımız kabul olsun inşallah...göbişleriniz bebişlerle dolsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
beryalcim sanada günaydın canım. hayırlı haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:. dularımız seninle. dönünce yazarsın...görüşmek dileğiyle...nohut paşayıda öpüyoruzŞeniz
günaydın kızlar...Cumanız mübarek dularımız kabul olsun inşallah...göbişleriniz bebişlerle dolsun
beryalcim kız bu ne sabahın 5 inde yazdın gittin milllete pireler ucuşurken dorukğum paşam iyi olacak tabi o annesinin birtanesi ve teyzeleriniinde bekliyoruz canım seni
günaydın güzeller nasılsınız cumanız mübarek olsun Allahım bu güzel günler hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamişlerimizede hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin amin
günaydın herkese hayırlı cumalar
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize selam
merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize
Hayırlı cumalar herkeze
beryoş hayırlı haberlerle gel inşallah
kızlar nereye kayboldunuz hiç sesiniz çıkmıyo
hayırlı cumalar herkese..
canım pko varsa soğan suyu iç gerçekten yarıyo
nasıl yani senden gerideydi ve doğum yapmış,kaç haftalıktı ki?
selamlar hayırlı cumalar herkese
canikolarım biz kontorole gittik bugün
bizi merak eden bütün teyzoşlara selam saygılar ve öpücükler nohutumdan .
oğluşum çok iyiyimiş.
2 hafta önden gidiyormuş .herşey normal fakat önden gittiği için doğumum belki bayramdan sonra olabilirmiş.
tam belli değil bir dahaki kontrolde kesinleşir dedi doktorum .
sezeryan olucam .
hastaneye de baktk çok hoş ve güzel .
ebeler şimdiden asıldılar oğluma .kaydirigubbakcemile3
ama dönüşte kipaya uğradık alışveriş merkezine bir kaç alışveriş yapalım diye benim gözüm karardı ve reyon arasında bayıldım .
eşim de şok oldu.
allahtan yavaş düştüm anladım bayılacağımı hemen yere oturdum yavaşça.
hemşire falan geldi
allaha şükür iyiyim şimdi.
geceleri pek uyuyamıyorum ya onunda etkisi var sanırım .
yattım uzandım biraz eve gelince o yüzden hemen yazamadım sizlere.
özür dilerim .
biirde sayfa kapanmış falan vildoş sağolsun yardımcı oldu sizi bulmamazemuszemus