Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

hadi hayırlıs canım benim benim yarın bitiyor aramızda 5 gün var beraber haberleşriz artık yumoşlardan

belim ağrıyo çok kötü inşallah iltahaplama olmamıştır bende bu ay akıntımda var.ya hamile kalalım derken iltihaplamayla uğraşmasamsenağlama

canım benim gidiyor olmana çok üzüldüm .ama listeden ismini silmem haberin olsun .niye silim ki hem .
sana uğur getirir inşallah listemiz
hamile kalırsan yaz bize olurmu.
allah sağlıkla doğurmak nasip etsin ban nohutu ve bende sana resim eklerim tabiki tatlım .

selam canım
hoşgeldin .sünnetçi teyzoşkaydirigubbakcemile3

kız cadı sen eşinle barışmadınmı daha :mymeka:

selam canikom

evet canım ben pkolu ve kiloluydum glukofen sayesinde kilo verdim yumurtlamam ve adetlerim düzebe girdi.1 yıl içtim bu hapı hatta hamileliğimin 5 ayına kadar içtim .
16 kilo verdim 7 yada 8 ayda.yediklerime de azcık dikkat ettim tabi

amin canım inşallah sende hamile kalıcaksın .

yok beryalim daha barışmadım ama ablamları aramış durmuş bugün yine ohhhhhhhhhhh canıma değsin ikna edin diye :roflol::roflol::roflol::roflol:çok özledim ama bendeeeee oy çok seviyorum ben kocam olacak eşşeği ama arada böyle üzüyor beni dayanamıyorum bugün barışıcam galibaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:çok özledim ama iyi bi ders çıkarmıştır ablama bahsetiği kadarıyla vereliniortak

maşallah canım ya bak ben sana rüyamda gördüğüm bebişi söylemiştim bebbeyaz tombik birşeydi.... bak ne güzel gelişmiş bak :nazar: :nazar: üç hafta sonra nohut doruk a terfi edecek hadi bakalım sağlıkla gel doruk :nazar: :teytey: :teytey:
ayy inşallah canım
sağlıkla doğsun .çok merak ediyorum yaramazı
unutma bakmaya gelecektin nohutu zemuszemus
beryalcim canım maaşallah hayırlısı olsun...desene aramız az olacak kısmetse...
evet canım az kaldı

selamlar kıslar bel agrısından ölüyom bugün ya kürtajdan sonra olan bişeymi bu acaba ölüyom ya öle böle deil yani
canım sana yazıyorum ama görmüyorsun sanırım .:umursamaz:
beryallllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canımmmmmmmmmmmmmmmmm
yazdım sana kaydirigubbakcemile5
canım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah korumuş dikkat et kendine...

teyzesi yesin onuŞenizŞeniz maaşallah:nazar: hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda.
ye teyzesi sen bu yaramazı .
sağol teşekkür ederim .
beryalcim çoook geçmiş olsun canım.Aman dikkat et kendine tatlım..
sağol teyzesi
öpüyoruz seni ve bebişini
beryalcim geçmiş olsun melekler korusun sizi nohut bak çapkın arkadaşlarına bak aynı senler ama onlar yaşıtlarıyla takılıo sen olgun bayanlarla hehehehehheheh
amin canım sağolasın .
çapkın ördek benimki olgun bayan seviyokaydirigubbakcemile3
beryalcim çok geçmiş olsun canım ya
hayırlısıyla doğumuda atlatırsın işallah canım
amin canım sağol.
kızlar ben çıkıyorum. görüşmek üzere... Allaha emanet olun...

:a015::a015::a015:

canım benim gidiyor olmana çok üzüldüm .ama listeden ismini silmem haberin olsun .niye silim ki hem .
sana uğur getirir inşallah listemiz
hamile kalırsan yaz bize olurmu.
allah sağlıkla doğurmak nasip etsin ban nohutu ve bende sana resim eklerim tabiki tatlım .

selam canım
hoşgeldin .sünnetçi teyzoşkaydirigubbakcemile3

kız cadı sen eşinle barışmadınmı daha :mymeka:

selam canikom

evet canım ben pkolu ve kiloluydum glukofen sayesinde kilo verdim yumurtlamam ve adetlerim düzebe girdi.1 yıl içtim bu hapı hatta hamileliğimin 5 ayına kadar içtim .
16 kilo verdim 7 yada 8 ayda.yediklerime de azcık dikkat ettim tabi

amin canım inşallah sende hamile kalıcaksın .

canım ben kilolu da degilim ama 54 kiloyum 155 boyum ne iştir anlamadım inşallah işe yarar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

belim ağrıyo çok kötü inşallah iltahaplama olmamıştır bende bu ay akıntımda var.ya hamile kalalım derken iltihaplamayla uğraşmasamsenağlama

kız hatice işallah hamileisndir benimde kasıklarımda batmalar var yaa bilmiyorum allahım hayırlsını versin canım gerçi kaçırdık kocişle kavga eidnce en son yumurtlama günlerini ama olsun vercekse öylede verir güzel rabbim seninle kaçgün var aramızda yakındı demi adet günlerimiz

hadi hayırlıs canım benim benim yarın bitiyor aramızda 5 gün var beraber haberleşriz artık yumoşlardan

hayırlısı canım inşallh
bu arada adetim biiteli 12 gün odu benim kanamam var aynı adet gibi ama daha az nedendir anlamadm dr adet saymayalım dedi

ya beryalcim böyle tüm arkadaşlaa aynı andan asıl cevap veriyoz ben birtürlü beceremedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

kız hatice işallah hamileisndir benimde kasıklarımda batmalar var yaa bilmiyorum allahım hayırlsını versin canım gerçi kaçırdık kocişle kavga eidnce en son yumurtlama günlerini ama olsun vercekse öylede verir güzel rabbim seninle kaçgün var aramızda yakındı demi adet günlerimiz

canım ben ayın 10 kadar bekleyecem gecen ay 6 oldum ama bu ay eski düzene geri dönermi bilmiyom belim çok kötü ağrıyo iltihaplama olunca ağrı oluyomu acaba bilmiyorum haamile olsam keske ikimizde ve isteyen bütün anne adaylarıda :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ben ayın 10 kadar bekleyecem gecen ay 6 oldum ama bu ay eski düzene geri dönermi bilmiyom belim çok kötü ağrıyo iltihaplama olunca ağrı oluyomu acaba bilmiyorum haamile olsam keske ikimizde ve isteyen bütün anne adaylarıda :Saruboceq: :Saruboceq:

CANIM İŞALLAH HAMİELSİNDİR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım yaaa çokkkkkkk geçmiş olsunnnnnn:1hug::1hug:
sağol kuşum
ay allahım kız keşke öyle olsa offffff böyle hayali bile güzel ama sanmıyorumki ama neden artı batamlar anlamadım özelliklte oturduğum zaman daha çok batıyo iğne gibi belinde de az ağrı var ama hem kaçgün var daha adetime benim ooooooooooooooo olurmuki heç bilmoyurm valla
canım batmalar bana da olmuştu ama tabiki tam hamilelik belirtisi değil.
ama bazılarında böyle belirti veriyo yani herkesin vücudu farklı belirti veriyo .
inşallah seninki de hamilelik batmasınıdr süper olur walla:teytey::teytey:
ben uzancam kızlar nerdeyse sandalye ve bilgisayarla bi bütün olcam herkeze bayyy hayırlı iftarlar şimdiden biz ablama gitcaz bu akşammmmmmmm
öptük nohutumla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok beryalim daha barışmadım ama ablamları aramış durmuş bugün yine ohhhhhhhhhhh canıma değsin ikna edin diye :roflol::roflol::roflol::roflol:çok özledim ama bendeeeee oy çok seviyorum ben kocam olacak eşşeği ama arada böyle üzüyor beni dayanamıyorum bugün barışıcam galibaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:çok özledim ama iyi bi ders çıkarmıştır ablama bahsetiği kadarıyla vereliniortak
canım benim
bak eşini de çok seviyorsun üzmeyin birbirinizi
eminim o da çok seviyo seni.
ayrı geçirmeyin günlerinizi.
hemen ara barış eşinle. haydi çabukkkk:eek:
canım ben kilolu da degilim ama 54 kiloyum 155 boyum ne iştir anlamadım inşallah işe yarar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım illa kilo lu olman gerekmiyo .
şeker seviyeni düşürüyo.
yumurtlamana yardımcı adetlerini düzenliyo .
sen içmeye devam et .
en az 6 ay iç
ya beryalcim böyle tüm arkadaşlaa aynı andan asıl cevap veriyoz ben birtürlü beceremedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
canım altta mo yazan yere tıkla mesajları kopyala en sonki mesajında alıntı yapa tuşla hepsi geliyo o zaman .
hadi hayırlısı ben 5. günü başladım buğün 8 günüm

hayırlısı olsun canım .
belki çatlatma iğnesi verir doktorun bu ay .
ovitrelle vurul ama tamammı.
en etkilisi o

Ya kızlar Şımdı bıŞey daha var ben netten son 3 ayın adetıne gÖre gırıyorum ayın 9 dıyo Şımdı ben 9 mu dıcem 11 mı acaba geÇen ayda erken olmuŞtum gÜnÜmden offfff bılmıyorum 30 gÜn olarak dÜŞÜnmÜŞÜtm ama Önce oldu

:teytey:TARİH : 28.08.2009 SAAT: 16:30

HAMİLE LİSTESİ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***______

1.okyanus84:______________ 28 KASIM ____________KIZ
2.hakca:__________________12 ARALIK____________ KIZ
3.süpriz_mucize: ___________ 6 OCAK _____________ KIZ
4.beryal:__________________12 OCAK ____________ ERKEK
5.bircan:__________________ 25 OCAK ____________ KIZ
6.tatlibebek: ______________ 13 ŞUBAT ____________ KIZ
7.hlymms:_________________ 8 MART ____________ ERKEK
8.sevgii:) _________________ 19 MART ____________ ERKEK
9.sessizdeniz: ____________ 21 MART ____________ ERKEK VE KIZ
10.yaren35:_______________ 30 MART ____________ KIZ
11.benbilirim: _____________ 1 NİSAN ____________ ERKEK
12.ESCALES:_____________ 5 NİSAN ____________ ERKEK
13.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK
14.firdevs2006: ____________ 6 MAYIS ___________
15.yeb2004: ______________ 12 MAYIS ___________
16.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________
17.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS __________
18.burcinn: _______________ 28 MAYIS __________:emir_bebek::emir_bebek:
19.umutlu16:______________ 31 MAYIS ___________
20.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
21.rengarenk_: ____________
22.megryann : _____________ 7 HAZİRAN
23.ummahan_d : ___________ 25 TEMMUZ :teytey::teytey::teytey:

UMUT LİSTESİ

1.vildangel:
2.belenay:
3.k.a.y.r.a:
4.iltercakir:
5.abyosun:
6.ozbek83:
7.neslihan165:
8.PinkRose:
9.rozalin:
10.dil_nur:
11.haksever:
12.gize:
13.orays:
14.sulezehra:
15.rufeyde serra
16.scuba:
17.Duru_ :
18.acrinsu:
19.nilüfer79:
20.&ayla&:
21.sumos23:
22.mavi_gozlu:
23.sekerkiz67:
24.sara:
25.huzeyfe:
26.hira64:
27.AYSEN74:
28.angel_eda:
29.sincap_:
30.dezy:
31.bilgen35:
32.sirrinenur:
33.sarıcivciv:
34.dyd :
35.samyelim :
36.yarenb :
37.RELAX:
38.ÖZLEMİMSİN:
39.siyahinci1:
40.marbley:
41.bahcem:
42.maat:
43..ELCHIN..
44.tuugbaa_29:
45.eternet3:
46.osmaniye80:
47.nsb :
48.brc1769:
49.bitte:
50.mercanayse:
51.gelevera:
52.BEBEGIMIZ:
53.cmrm :
54.olcayelis:
55.baharcountry:
56.zeynepenes:
57.as.semasu.as. :
58.malatya_44 :
59.asi74 :
60.sinemis84 :
61.casper28:
62.Vedia:

KIZLAR YENİ LİSTE YAPTIM .
İSMİ OLMAYANLAR BANA SÖYLESİN EKLİM LİSTEYE.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

oh be nihayet geçmişi okudum geldim :eek:

ya acaba iltihaplama olduğunda bel ağrısı yapıyomu bilen varmı korkuyorum inşallah yoktur iltihap

X