Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

ama bu çizelge hamilelik çizelgesi değil bebek çizelgesi yaş için

bende iyiyim canım çok şükür bende çok acıkıyorum yaa 3 ayda 3 kilo almışım ama hiç göbişim çıkmadı erkenmi acaba

aaa ozaman benimde öyle tühh yaa yeniden yapmak lazım ben yine bakayım canım

megryann hazırlıklar tamam mı

Evin işleri bitti çok şükür canım.Biraz yorulduk ama değdi inanki... Bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim.Çantasına konulacaklarıda koydum.Beşiğini eşim kurmuştu zaten beşiğinin içinide yıkadım yerleştirdim.Şimdi geriye sadece kendi çantam kaldı.Gecelikleri pijamaları iç çamaşırları falan yıkayıp ütüleyip bir kısmını evde giymek için gardrobuma yerleştireceğim diğerlerinide çantaya koyacağım nasipse...
Son ayları temizlikle hazırlıkla geçiriyorum birazda ders çalışıyorum aöf için.Son yılım olduğu için doğumdan sonra bebişle uğraşmaktan ders çalışamam zamanım olmaz diye şimdiden bir şeyler çalışıyorum bakalım aklımda kalanla nisan başında birde aöf sınavıyla uğraşacağız.İnşAllah bebeğimiz hayırla gelirde annesi alır diplomasını bu yıl.... :Saruboceq:

Sen nasılsın canım?Aş erme durumların falan oldumu?

bende iyiyim canım çok şükür bende çok acıkıyorum yaa 3 ayda 3 kilo almışım ama hiç göbişim çıkmadı erkenmi acaba

normalde ilk 3 AY çıkmıması lazım çünkü fasülye kadar bişey benim gibi 12 kilo alsan ne olacak göbekkkkkkkkkk fazla almamaya çalış

mutlu dur canım yine bakıyorum hemen yaparım şimcik

erken canım daha.Gerçi bu karın çıkma olayı yapısal bir durum sanırım.Helede ilk bebekte daha geç çıkarmış genelde.Benim 6,5 aydan sonra birden çıktı.Herkes söylüyordu zaten 'senin birden çıkacak görürsün'diyorlardı.Hakikaten öyle oldu birden karnım sipsivri oldu.Şimdi alıştım gerçi bu duruma.Kızlar karnınızı bol bol yağlayın.Ben yağladım ama son ay çatlama oluyormuş özellikle.O yüzden son aya hazırlıklı olmamız lazım.Biz elimizden geleni yapalımda çatlarsada şansımıza artık napalım...

ilk çatlağım oldu benim göğüsümün en altında 2 şertane kocaman yırtıkohaoldumsmile

X