Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

bende öğlen tatilindeyim bir bakayım dedim ama herkesin dinlenme saati galiba

mutluyum doğum günün kutlu olsun bebeğinle ve eşinle nice nice mutlu senelere

iyiyim papatya birazdan mesaim başlayacak akşama görüşelim olurmu.Seni yalnız bırakıcam ama kusura bakma bugun kimse yok galiba hadi byy

:Saruboceq::Saruboceq:hayat insanlara acımasız bı oyun oynuyo olsa gerek mutlaka herseyden bı eksik oluyo ben mesala önceden böle degildim evlenince bi melek istedim cok sey degil herkes karsi cıktı esin calismıyo falan ama benim de hakkımdı o sevgiyi yaşamak istiyordumrabbim bana cok sükür o duyguyu da yasattı su an gece gündüz düsünüyorum bebegime nasıl bı gelecek verecegim eşimin başvurmadigı yer kalmadı ama yok yok yok işte umarım rabbim bebegim yarın melegim büyügünce neden anne beni dogurdun demez rabbim bebegimi saglikli mutlu kısmetiyle göndermeyi nasip eder ins bize şanslı gelirsin bebegim suan tek sabrım sensin rabbim seni bana bagislasın ve tüm anne olmak isteyenlere rabbim nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:hayat insanlara acımasız bı oyun oynuyo olsa gerek mutlaka herseyden bı eksik oluyo ben mesala önceden böle degildim evlenince bi melek istedim cok sey degil herkes karsi cıktı esin calismıyo falan ama benim de hakkımdı o sevgiyi yaşamak istiyordumrabbim bana cok sükür o duyguyu da yasattı su an gece gündüz düsünüyorum bebegime nasıl bı gelecek verecegim eşimin başvurmadigı yer kalmadı ama yok yok yok işte umarım rabbim bebegim yarın melegim büyügünce neden anne beni dogurdun demez rabbim bebegimi saglikli mutlu kısmetiyle göndermeyi nasip eder ins bize şanslı gelirsin bebegim suan tek sabrım sensin rabbim seni bana bagislasın ve tüm anne olmak isteyenlere rabbim nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah kısmetiyle gelir herşey düzelir merak etme

slm kızlar nasılsınızz giremiyorum bu ara eşim evde izinli o yüzden umarım hepiniz iyisinizzdir bugün sonuçlarımı alacagım inş güzel çıkar ikili testimin sonuçları bebişim iyidir inşş hepinizi çok özledim ama giremiyorum buda bana koyuyoo inş bian önce yakında kavusurum sizee beni unutmayın canlarımm

haksevercim doğum günün kutlu olsun dilerim eşinle güzel bir yas daha geçirirsin üzülme hersey için geçer bunlarda yeni yaşında rabbim meleğini gönderir inş dualarım sizinle allaha emanet olunn

kızlar sanırım yanlış anlaşılma olmuş biri eleynanın doğum gününü kutlamış biride mutluyumun ama asıl doğum günü kızı haksever geçmişi okursanız yanlış anlaşılma düzelir :) hadi canlar kendinize iyi bakınn

:saruboceq::saruboceq:hayat insanlara acımasız bı oyun oynuyo olsa gerek mutlaka herseyden bı eksik oluyo ben mesala önceden böle degildim evlenince bi melek istedim cok sey degil herkes karsi cıktı esin calismıyo falan ama benim de hakkımdı o sevgiyi yaşamak istiyordumrabbim bana cok sükür o duyguyu da yasattı su an gece gündüz düsünüyorum bebegime nasıl bı gelecek verecegim eşimin başvurmadigı yer kalmadı ama yok yok yok işte umarım rabbim bebegim yarın melegim büyügünce neden anne beni dogurdun demez rabbim bebegimi saglikli mutlu kısmetiyle göndermeyi nasip eder ins bize şanslı gelirsin bebegim suan tek sabrım sensin rabbim seni bana bagislasın ve tüm anne olmak isteyenlere rabbim nasip etsin:saruboceq::saruboceq:

cnm sakın üzülme iyilikler iyilikleri getirir unutma..iyi düşün göreceksin allah'ın izni ile her şey düzelecek..

papatya canım sakın üzülme ne olur bak rabbim meleğini göndermiş sana eminim onu kısmetiyle göndermiştir rabbimin bi bildiği vardır mutlaka dua et hamilesin kabul olur inş

sumos cnm nasılsın çok uzun zamandır karşılaşmamıştık.. gel bir sarılayım sana :1hug:

papatya canım sakın üzülme ne olur bak rabbim meleğini göndermiş sana eminim onu kısmetiyle göndermiştir rabbimin bi bildiği vardır mutlaka dua et hamilesin kabul olur inş

ins sumoscum gece gündüz dua edıyorum ins rabbim sesimi duyar

amann canım sarılma çok fena gribim valla sanada bulaşırr:) napıosun nasıl gidiyo

olacak canım inş sıkma kendinide meleğinide eşinide ok canımm benimm

aaaa geçmiş olsun cnm.nasıl olsun işte hayat iş güç...bir de bebiş eklendi bu hayat akışımın arasına kaydirigubbakcemile2 yuvarlanıp gidiyoruz...

canım hamilemisin yoksa doğummu yaptın hatırlayamadım yaa kusura bakma ne olurr

X