Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam papatya
:Saruboceq::Saruboceq:hayat insanlara acımasız bı oyun oynuyo olsa gerek mutlaka herseyden bı eksik oluyo ben mesala önceden böle degildim evlenince bi melek istedim cok sey degil herkes karsi cıktı esin calismıyo falan ama benim de hakkımdı o sevgiyi yaşamak istiyordumrabbim bana cok sükür o duyguyu da yasattı su an gece gündüz düsünüyorum bebegime nasıl bı gelecek verecegim eşimin başvurmadigı yer kalmadı ama yok yok yok işte umarım rabbim bebegim yarın melegim büyügünce neden anne beni dogurdun demez rabbim bebegimi saglikli mutlu kısmetiyle göndermeyi nasip eder ins bize şanslı gelirsin bebegim suan tek sabrım sensin rabbim seni bana bagislasın ve tüm anne olmak isteyenlere rabbim nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
:saruboceq::saruboceq:hayat insanlara acımasız bı oyun oynuyo olsa gerek mutlaka herseyden bı eksik oluyo ben mesala önceden böle degildim evlenince bi melek istedim cok sey degil herkes karsi cıktı esin calismıyo falan ama benim de hakkımdı o sevgiyi yaşamak istiyordumrabbim bana cok sükür o duyguyu da yasattı su an gece gündüz düsünüyorum bebegime nasıl bı gelecek verecegim eşimin başvurmadigı yer kalmadı ama yok yok yok işte umarım rabbim bebegim yarın melegim büyügünce neden anne beni dogurdun demez rabbim bebegimi saglikli mutlu kısmetiyle göndermeyi nasip eder ins bize şanslı gelirsin bebegim suan tek sabrım sensin rabbim seni bana bagislasın ve tüm anne olmak isteyenlere rabbim nasip etsin:saruboceq::saruboceq:
cnm sakın üzülme iyilikler iyilikleri getirir unutma..iyi düşün göreceksin allah'ın izni ile her şey düzelecek..
inş düzelir cnm dualarınız benimle olsun:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
papatya canım sakın üzülme ne olur bak rabbim meleğini göndermiş sana eminim onu kısmetiyle göndermiştir rabbimin bi bildiği vardır mutlaka dua et hamilesin kabul olur inş