Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

canım hamilemisin yoksa doğummu yaptın hatırlayamadım yaa kusura bakma ne olurr

ne kusuru cnm hata bende çok uzun zamandır gelmedim buralara.yok cnm şuan 3 aylık hamileyim..çok bekledik ama çok şükür geldi meleğim...sende hamilesin sanırım takip çizelgende 3 aylık diyor :) birlikte doğum yapıcaz..

aaa hayırlı olsun bitanem rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin evet bende çok şükür hamileyim bizde uzun bi aradan sonra kavuştuk meleğimize ikili test yaptırdınmı biz pazartesi yaptırdık doktor 13 haftalıksın dedi 3 ayamı denk geliyo diye biraz kafam karıştı ya bide benim karnım hiç çıkmadı gibi bişeyy senin çıktımı

hoşbulduk sumoşcum geçmişe bakıyordum biz minişimle iyiiz cook şükür sizler nasılsınız bakım

bizde iyiyiz canım çok şükür öyle dolaşıyorum nette

aaa hayırlı olsun bitanem rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin evet bende çok şükür hamileyim bizde uzun bi aradan sonra kavuştuk meleğimize ikili test yaptırdınmı biz pazartesi yaptırdık doktor 13 haftalıksın dedi 3 ayamı denk geliyo diye biraz kafam karıştı ya bide benim karnım hiç çıkmadı gibi bişeyy senin çıktımı

sorma cnm benimde aklıma takıldı bu konu.doktorum bana test vs.. hiç bir şey demedi.en son kontrole 5 ocak da gittim.bana tam 1ay sonra gel dedi.5 ocaktaki kontrolde 10 haftalık olması gerekiyordu doktor bebeğimin 10 haftadan bir kaç gün daha fazla olduğunu söyledi.cnm doktor 13 haftalık dediyse sen şuan 3 ay 1 haftalık hamilesin :) birde benim karnım belirginleşmeye başladı ama çok değil tabi hafif hafif büyüdü..ama ben çok zayıftım cnm bu yüzden olabilir..ve unutma bu durum kişiden kişiye değişiyor cnm

hımm anladım canım ozman sen 10 haaftalıkmışsın ya ondan test dememiştir bu gittiğinde yapar çünkü bu test 12. ile 14. haftalar arası yapılıyo merak etme

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, elif..timureren, mutluyum1111+, papatya0

önemli değil mutlucum inş beğenmişsindir

megraynn ve sibel sizlerde hoşgeldiniz kızlar napıyonuz bakalım

X