Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

eeeeeeee sibel misafirlerinmi vardı nasıl geçti günün neşen yerindemiydi anlatsana kızım

başka bişe yok tvde napayım az önce aşk ve ceza die bişe vardı onada baktım takipçi değilim akşamları mecbur açıyoruz ses olsun die bu seferde merak ediyorum hehe

aşk ve cezada güzelde benim pek bakasım gelmiyor filmlere sonra tadı kaçıyo canım

evt misafirlerim vardı bana gelmiceklerdi aslında benim kankimde toplancaktık kocası gelcekmiş uyumaya sana gelelimmi dedi yok diyemedim tabe herkes bişeler yapcaktı zate

anam diziler daha ilk bölümlerde entrikalarla başlıyo eşimle yemek yiyoduk bu ne diyo anlattım adam anlamadı hehe

yaf bugün kadınlar geldi ya hepsi çiçeğime bayıldı vazoyo koydum şekilli şuan bi görsen resmen şaftı kaymış çiçeğiminn bigünde böle olurmuku

anam senede 2 kere olunca kıymetli oluyo ya o bakımdan bidaha eylülü bekleki alsın

buarada geçen hafta çok fena tripleşmiştikya onunda acısını çıkartıyoz :jeyyar::jeyyar:

yaf bugün kadınlar geldi ya hepsi çiçeğime bayıldı vazoyo koydum şekilli şuan bi görsen resmen şaftı kaymış çiçeğiminn bigünde böle olurmuku

aman canım nazar filan değer kadınlara göstermeseydin keşke eyvahedigeldismilelmaz:

buarada geçen hafta çok fena tripleşmiştikya onunda acısını çıkartıyoz :jeyyar::jeyyar:

iyi iyi çıkartın çok iyi hayat her zaman yaşamaya değer be güselimmmmmmmmmmbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ya nerde bugün bu kızlar hiç kimseler de yok ben yinemi bekçi olcammmmmmmmmmmmmmmmmm

ne bekçisi ya elekçi gibi geziyon yaf bi ordasın bi burda insan giderken haber verir ayol

oho bugün kayınpederimin doğumgünüymüş :)))

dün bana msj yollamış
sevgili sibel doğum gününüzü kutlarım..
pehh ne kaa ciddi kayınpederim var dimi şimdide kocamın zoruyla konuştum telde peşpeşe doğmuşuz diyo evt ama arada 50 sene var dedim kaydirigubbakcemile3

kocan zoruylamıcanım kaş sene ellimi kız o adam kaç yaşında ya:lepi:

ne bekçisi ya elekçi gibi geziyon yaf bi ordasın bi burda insan giderken haber verir ayol

kız nie öyle diyon sen tüçük kadınlar bakcam dedinya bende bakmadığım için sen baksın die geziniyommmmmm

anam tv benim karşımda bakmıomki öle kitlenmiş bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…