Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

geÇmıŞ
gÖz yaĞmurlarımı bırıktırdıĞım sÜrahı
kader verdı ılahı
kabullendım vallahı...

AZ ÖNCE GARıP Bı SORU OKUDUM ZOR OLDU AMA BULDUM

DÜN YARIN OLSAYDI,BUGÜN PERŞEMBE OLURDU,,,, diyen kişi bunu hangi gün sölemiştir :uhm::uhm:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
johnnybravo, ozbek83+, papatya0, sinemis84, sulezehra, zulu

Aslında popoyu ve göbeği düşünecek durumunuz yok sanırım.Çok zayıfsınız hakkaten nasıl böyle kalabiliyorsunuz sırrınızı bana da verin.Çünkü ben 68 kiloyum.Allahtan biraz boyum varda ordan kurtarıyorum durumu

MEZAR BAŞINDA AĞLAYAN BıR KIZ VAR
MEZARDA YATANIN ANNESı
MEZAR BAŞINDA AĞLAYAN KIZIN
ANNESıNıN KAYIN VALıDESı ıSE
MEZARDA YATAN KıMDıR :uhm:

MEZARlı olan soruyu tek seferde bilmiştim kendimi kızın yerine koyup
ama diğerini düşündüm baya biraz karışık kafa yormaya gerk yok

bugün bidünya misafirim vardı bulaşık makinası tek seferde doldu tıka basa nası üşeniyorum şimdi boşaltmaya varyaa nası gözümde büyüyo ama çare yok dimi

HAVALAR NASIL OLURSA OLSUN
SıZıN HAVANIZ GÜZEL OLSUN
CANLARIMMM olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bu arada akşam yemeğiniz hazıtmı kızlar

ben çok rahat oturuyorum da kocam birazdan teşrif eder.Yemek nerde derse sohbet beni doyurdu sen başının çaresine bak diyemeyeceğime göre bana müsaade ilerleyen saatlerde görüşmek üzere hepinize byyyyy

MEZAR BAŞINDA AĞLAYAN BıR KIZ VAR
MEZARDA YATANIN ANNESı
MEZAR BAŞINDA AĞLAYAN KIZIN
ANNESıNıN KAYIN VALıDESı ıSE
MEZARDA YATAN KıMDıR :uhm:
slm canım babası olmuyormu mezarda yatan
annesinin kayınvadesi babannesi olyuor mezarda yatan babası olunca mezarda yatanın annesi oluyor :bbo:

bugün bidünya misafirim vardı bulaşık makinası tek seferde doldu tıka basa nası üşeniyorum şimdi boşaltmaya varyaa nası gözümde büyüyo ama çare yok dimi

Bu arada boşver bulaşık yıkamada temizleri yerine koy.Tek işin bu olsun.Hadi bi gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…