Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

merhaba kızlar misafirim geldi bgün geç kaldım nasılsınız

neyse sanırım bugünlük bu kadar hepinize iyiiiiiiiii geceler

BUGÜN DOĞUM GÜNÜM VE SABAH TARTIŞTIK EŞİMLE OFF OFF TAM Bİ ODUN BU ADAM YA BIKTIM ARTIK HIHHHHH:kızgın:
ARKADAŞININ EŞİ HAZIR BAKLAVALIK HAMURUNDAN BAKLAVA YAPIYOMUŞ GEÇEN ALDIK DÜN AKŞAM YAPABİLDİM ROBOTUM BOZUKTU GİTTİ ONU TAMİR ETTİRDİ FINDIKLARI ÇEKMEK İÇİN. 10 TL TAMİR ETTİRDİ 4TL HAMURA VERDİM 5TL FINDIK 5TL TEREYAĞI DERKENNNN BAKLAVA ÜSTÜ KIZARANA KADAR DİO BENDE KIZARINCA ÇIKARDIM DÖKTÜM ŞERBETİ ALTI BİŞMEMİŞ RESMEN HAMUR SABH SABAH ZATEN MORELİM BOZULDU ZİYAN OLDU HEM GÜNAH HEM EMEĞİME HEM PARASINA ÜZÜLDÜM HAZIR YUFKA OLDUNA BAKMAYIN BELİM KOPTU YAPANA KADAR ZATEN YORGUNDUM NEYSE ÇÖPE AT ONU BEN YEMEM DEDİ ZATEN OLSUN BİTENEM ÜZÜLME BİDAKİNE OLUR DESEN ŞAŞARDIN DEDİM BİDE AĞIZ BURUN HAREKETİ YAPTIM EN SİNİR OLDUĞU ŞEY O BİSÜRÜ ŞEY SÖYLEDİ GICIK CVP VERMEDİM HERZAMNKİ GB HÜÜÜÜÜ BİDE KAHVALTI HAZIRLADIM GİDERKENDE GÜLE GÜLE DEDİM HUYUM KURUSUN DEFOL GİT DİYEMİYORUM İLLA DOYURCAM SULUCAM GÜLE GÜLE DİCAM ANAMA ÇEKMİŞİM OF OFF ONU PARÇALAMAK İSTİYORUM ŞİMDİİİİİİİİİİİİ
BİDE DOĞUM GÜNÜM MÜŞ HEHHHHHHH KEŞKE DOĞMASAYDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :a015:

Bıde akŞam ıÇın yemek hazırlamam lazım kadın olmak Çok kÖtÜ baŞkaları yapmaz ama kÜs olsamda kanlı bıÇaklı olsamda ılla yapıcam o yemeĞı zatı yemeĞı hazırla demıŞtı dÜn sadece hedıye alcakmıŞ bakalım alırsa 2senedır bıŞeyını gÖrmedım beraber gıdelım ben seÇeyım ıstıyo bende sÜprız yapsın ıstıyorum yok bı ılk sene yaptı bıda yok ınsan yemeĞe gÖtÜrcam der hakkını yemıyeyım hep gıdıyoruz yemeĞe ama bı senedır babasına yardım edıyo Çok lazımmıŞ gb arabasını deĞıŞtırdı kayınpederım bıde 2kere amelıyat oldu ÇalıŞamadı emeklı maŞınada alıŞkın deıller ıdare olmıyolar kalebodur fayans ustası kırıyodu parayı ama hasta olunca zorda kaldı bızım alıkta ben yarım ben ederım deyıp deyıp adama gaz verıo bana geldımı neysee ya baŞka ıÇımı dÖkcek kımsem yok offfffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa genede sevıyorum hepsınıde bugÜn yapmasaydı bunu bugÜn hıÇ bı Özel gÜnÜm olmasın allahım meleĞımı gÖnder banada ona sarılıp tÜm sıkıntılarımı unutayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Neyse sat erken zaten kımse yok bende Çıkıp hazırlanayım okula gıdıcam bu moralle offffffffffff yemek hazırlayamadım gelınce hazırlarım artık hadı gÖrÜŞÜrÜz bıŞı alırsa resmını koyarım ama hıÇ bı hedıye sınırımı geÇırmıcek bı tane vurucam onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın haksever canım benim kocada daha evleneli bak beş sene oldu daha ben hiç bişe görmedim odun ya resmen odun bizim ki salakta abisine yardım ediyor geri zekalı neyse canım takma fazla kafana

GÜnaydın ysecım ben akŞam 7buÇukta bı yattım sabak 6buÇukta kalktım resmen uyudum kafam rahatladı derken hasta ettı sabah sabah zaten ÜzÜlmÜŞÜm ne gerek var tırp atmayaaaaaaaaaa

Sınem gÜnaydın ama ben Çıkmak zorundayım gÖrÜŞÜrÜz artık akŞama bakalım nolcek gırebılırsem gırerım bu sıra kk yada takık bızımkı baĞlanma o kadar ne yı merak edıyosun herŞeyı yazma oraya erkek osa nerden anlıcaksınız falan falan burayada taktı yanı hıÇ arkadaŞım yok bu konuyu paylaŞacaĞım orta yerımden Çatlıcam burası olmasa neyse hadı ÖptÜm hepınızı bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

BUGÜN DOĞUM GÜNÜM VE SABAH TARTIŞTIK EŞİMLE OFF OFF TAM Bİ ODUN BU ADAM YA BIKTIM ARTIK HIHHHHH:kızgın:
ARKADAŞININ EŞİ HAZIR BAKLAVALIK HAMURUNDAN BAKLAVA YAPIYOMUŞ GEÇEN ALDIK DÜN AKŞAM YAPABİLDİM ROBOTUM BOZUKTU GİTTİ ONU TAMİR ETTİRDİ FINDIKLARI ÇEKMEK İÇİN. 10 TL TAMİR ETTİRDİ 4TL HAMURA VERDİM 5TL FINDIK 5TL TEREYAĞI DERKENNNN BAKLAVA ÜSTÜ KIZARANA KADAR DİO BENDE KIZARINCA ÇIKARDIM DÖKTÜM ŞERBETİ ALTI BİŞMEMİŞ RESMEN HAMUR SABH SABAH ZATEN MORELİM BOZULDU ZİYAN OLDU HEM GÜNAH HEM EMEĞİME HEM PARASINA ÜZÜLDÜM HAZIR YUFKA OLDUNA BAKMAYIN BELİM KOPTU YAPANA KADAR ZATEN YORGUNDUM NEYSE ÇÖPE AT ONU BEN YEMEM DEDİ ZATEN OLSUN BİTENEM ÜZÜLME BİDAKİNE OLUR DESEN ŞAŞARDIN DEDİM BİDE AĞIZ BURUN HAREKETİ YAPTIM EN SİNİR OLDUĞU ŞEY O BİSÜRÜ ŞEY SÖYLEDİ GICIK CVP VERMEDİM HERZAMNKİ GB HÜÜÜÜÜ BİDE KAHVALTI HAZIRLADIM GİDERKENDE GÜLE GÜLE DEDİM HUYUM KURUSUN DEFOL GİT DİYEMİYORUM İLLA DOYURCAM SULUCAM GÜLE GÜLE DİCAM ANAMA ÇEKMİŞİM OF OFF ONU PARÇALAMAK İSTİYORUM ŞİMDİİİİİİİİİİİİ
BİDE DOĞUM GÜNÜM MÜŞ HEHHHHHHH KEŞKE DOĞMASAYDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :a015:

erkekler i anlamak çok zor ya boşver takma canım

pastaci.jpg

X