Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

maaşşallahhhh teyzoş nasıl güzel olmuş gööbüşşşşşş maaşşallhhhhhh :nazar:

sinem senin göbüşte çok tatlı sende baya zayıfsın heralde :CüvCüv:

Valla siteye üye olduğumdan beri en çok mesajı dün yazmışım.Sabah işteyken bir ara açtım ama devam edemedim.Şimdi bol bol konuşmak istiyorum

selam zulu iyiyim canım şu net beni deli etmese baya iyi olucam ama kopup kopup duruyorum yahuuuuuuuuu

tesekkür edriz teyzoş o göbüş degil bikerem tammmı o bebiş teyzesi :)

Valla siteye üye olduğumdan beri en çok mesajı dün yazmışım.Sabah işteyken bir ara açtım ama devam edemedim.Şimdi bol bol konuşmak istiyorum

konuş tatlım ben hep burdayım bu kaçaklar gelmiyo işte
gerçi benim koca gelir birazdan çıkınca 9dan önce gelemem

evet sibelim 2 gün var aramızda özbekle

ben 41,5 kilo ile haımile kaldım anca 44 oldum şimdi zayıfım yani anlayacagın cicim

hayaller ve gerÇekler yarıŞır
hayaller Önde gıder
ama
gerÇekler kazanır...

evet sibelcim 2 gün var ben hep sineme diyodum beraber hamile kalcaz diye sinem o ay 2 gün önce adet oldu tam tuutturamadık am olsun 2 günden bir sey olmaz dimi teyzoş:)

evet sibelim 2 gün var aramızda özbekle

ben 41,5 kilo ile haımile kaldım anca 44 oldum şimdi zayıfım yani anlayacagın cicim

41.5 mu 4aylık hamilesin 44kilomu oldun daha yemek yemiyonmu kız
benim bi arkadaş vardı 39kiloyla hamile kaldı 69kiloyla doğuma gitti delikafadulden azcık yemek ye kız
benim kıl kocam bana bu tiple hamile kalamassın dio bana 48kiloyum hıhh :sinifsinif::sinifsinif:
boyun kaç ki

Hep hamile olmak nasıl bişey diye merak ederdim çok kısada olsa yaşadım.Ama sadece insanların bana tavrı değişti.Daha özenliydiler.Onun dışında hamileliği anlamadım.Fakat yolda yürürken ve evde tek başımayken bile yalnız olmadığımı hissettirdi bana.O çok tembel eşimi bile çok hamarat yapmıştı bu durumum.O yüzden keyfini çıkarın.Ne kiloyu ne popoyu düşünün.En güzel ve özel günleriniz bunlar.Doyasıya yaşayın

bakalım hanginiz önce çıkartcaksınız allah sağsağlim kurtarsın inşallah oyy
hemşerim seninkinin cinsiyeti belli değil dimi daha

öle öle cicim yiyom ama şimdilik kilom bu boyum 1,66

bu arada paptya hoşgeldin cicim nasılsın

Hep hamile olmak nasıl bişey diye merak ederdim çok kısada olsa yaşadım.Ama sadece insanların bana tavrı değişti.Daha özenliydiler.Onun dışında hamileliği anlamadım.Fakat yolda yürürken ve evde tek başımayken bile yalnız olmadığımı hissettirdi bana.O çok tembel eşimi bile çok hamarat yapmıştı bu durumum.O yüzden keyfini çıkarın.Ne kiloyu ne popoyu düşünün.En güzel ve özel günleriniz bunlar.Doyasıya yaşayın

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

X