Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

akıntının sarı olması hamilelikten olabilir benimde şimdi öyle ama çok şükür kaşıntım felan yok canım kaşıntısıda mantardan yada yanması felanda varya iltihaptanda olabilir
çünkü ööncede bendede çok iltihap vardı yanmam kaşıntım hep iltihaptandı zaten eşlerin birinde iltihap yada mantar olunca diğerinede hemen bulaşabiliyo hiç doktora gitmedimi bence doktora görünmesinde fayda var ihmal etmesin şimdi bebeğinide düşünmesi gerek

canım nie ki hastalığın ne senin kaç sefer yaptırdın sen aşı veya tüp bebek:tomato::tomato:

Ben 8 yaşındayken apandisit ameliyatı geçirdim ama gizli apandisit olduğundan bulmakta geç kaldılar ve patladı.Tüm tüp kanallarını kapatmış.Üstelik bu tüplerden rahim içine vücut hala zehirli bir sıvı akıttığı için ilk 3 tüp bebek denemem hiç tutmadı bile daha sonra tüplere klips takıp öyle tüp bebek denedik .4.denemede oldu ama daha önce anlattığım gibi sonuçlandı.Üstelik ben bebek için 5 kere de ameliyat geçirdim.

ne oldu herkes birden sustu uykunuz mu geldi

yok canım arkadaşa cevap yazıyodum sizin sorununuz mahsuru yoksa eşindemi yoksa ikinizdedemi var biraz daha açabilirmisin bende 7 yılıma girdiğim ay hamile kaldığımı öğrendim benim sorunum yumurtlama tembelliği eşimde çok şükür bi sorun yktu ve rabbimin tedavisiyle hamile kaldığımı öğrendim

canım çok geçmiş olsun inşallah bu topik sanada uğurlu gelir

allah yardımcın olsun canım vardır herşeyde bir hayır bol bol dua et ben ne elde ettiysem hep dualarım sonuncunda ettim
bu hamileliğimde meryem suresiinin vesilesiyle gerçekleşti çok şükür

nereye papatya daha saat kaç kız erkenden yatacanmı gıı

sorun sadece küçükken geçirdiğim bir ameliyatta.Aslında benim sorunum kısırlıktan ziyade bir ameliyat komplikasyonu kurbanı olmam da

hepinizin duasını bekliyorum.Bakın hamilelerin duası daha makbulmüş ona göre

sanırım geç oldu hepiniz yavaş yavaş çekilmeye başladınız.Hem bebeklerinizin ve sizin uykuya ihtiyacı var.Hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere byyy

ayyyyyyyyyyyyyyy yarencik gelmiş yaren gel geçmişi boşver gelllllllll

hep dua ediyorum kendimden önce olmayanlarada diye allahım inşallah hayırlısını nasip etsin canım görüşmek üzere allaha emanet

taze annecik hoşgeldin allahım analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

sağol duaların için huzeyfeee ciğim benim çok sağolllllllllllllll

yağız beyin fotosunu bekliyoz yaren annelik nasıl bi duygu anlatılabilir bir dille anlatmaya çalışsan çok merak ediyorum ona göğsünden süt vermek çok hoş bi duygu olsa gerek

yareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nese bende kaçtım kimse konuşmuyo

kızlar hepinize selamlar.ayşecim öylesine bi bakınıp çıkayım dedim.o kadar yorgun ve uykusuzumki.annem çok yardımcı oldugu halde yorgunum.biliyosunuz sarılıktan 4gün hastanede yattı oğlum atlattık şükür ama orda biberona alıoştıgı için hala memeyi tutmuyo inat ediyo.sağıp biberonla veriyorum bu arada ağlıyodu sağdım geldim annem yediriyo işim iş valla bu çocukla.herkese iyi geceler.ara ara gelmeye açlışırım.kocaman öpüyoruz hepinizi...bu arada hamişşler uykuyu en az seven insanların başında gelen biri oldugum halde uyumak istiyorummmmmmmmmmmmm..bol bollll dinlenin iyi günleriniz bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…