canım nie ki hastalığın ne senin kaç sefer yaptırdın sen aşı veya tüp bebek:tomato::tomato:
ne oldu herkes birden sustu uykunuz mu geldi
Ben 8 yaşındayken apandisit ameliyatı geçirdim ama gizli apandisit olduğundan bulmakta geç kaldılar ve patladı.Tüm tüp kanallarını kapatmış.Üstelik bu tüplerden rahim içine vücut hala zehirli bir sıvı akıttığı için ilk 3 tüp bebek denemem hiç tutmadı bile daha sonra tüplere klips takıp öyle tüp bebek denedik .4.denemede oldu ama daha önce anlattığım gibi sonuçlandı.Üstelik ben bebek için 5 kere de ameliyat geçirdim.
Ben 8 yaşındayken apandisit ameliyatı geçirdim ama gizli apandisit olduğundan bulmakta geç kaldılar ve patladı.Tüm tüp kanallarını kapatmış.Üstelik bu tüplerden rahim içine vücut hala zehirli bir sıvı akıttığı için ilk 3 tüp bebek denemem hiç tutmadı bile daha sonra tüplere klips takıp öyle tüp bebek denedik .4.denemede oldu ama daha önce anlattığım gibi sonuçlandı.Üstelik ben bebek için 5 kere de ameliyat geçirdim.
yok canım arkadaşa cevap yazıyodum sizin sorununuz mahsuru yoksa eşindemi yoksa ikinizdedemi var biraz daha açabilirmisin bende 7 yılıma girdiğim ay hamile kaldığımı öğrendim benim sorunum yumurtlama tembelliği eşimde çok şükür bi sorun yktu ve rabbimin tedavisiyle hamile kaldığımı öğrendim