Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

niye kıskanacaksın canım dünürüm allahım en kısa ve hayırlı zamanda sanada nasip etsin inşallah

ben 4.tüp bebek denememde hamile kaldım hemde ikizdi.Fakat birini dış gebelikten kaybettim.Diğeride iç kanamadan etkilendiği için gelişimi durdu ve aldılar.Ve bu dediklerim bir ay önce oldu o yüzden yeniden denemekten korkuyorum.Çünkü çok kötü şeyler yaşadım

umarım aranıza katılmak banada uğurlu gelir.12 yıllık özlemim biter

canım 12 senemi dile kolay peki bu arada hiç gebelik yaşamadı canım kusuruma bakma da valla merak ettim:gitme:

bebegim alınmadım hem yasında genc sıze kendımden cok dua edıyorum

çok iyiyiz canım allahıma şükürler olsun tabiki sorabilirsin ne demek

canım sen yazmışsın ama ben görmediğim bebeğim inşallah bu sefer tüp bebeksiz yada aşılamasız gelir meleğin zulucuğum zaten tek korkumuz kaybetmek değilmi:gitme::çok üzgünüm:

çok iyiyiz canım allahıma şükürler olsun tabiki sorabilirsin ne demek

ya canim bi arkadasım 7 haftalık sarı akıntısı cok gelıyomus ve iliski sırasında esinde ve kendinde yanma oluyormus sence ne mantar olsa beyaz renklı ve kasıntı olur dimi sence ne olabilir cnm

canım 12 senemi dile kolay peki bu arada hiç gebelik yaşamadı canım kusuruma bakma da valla merak ettim:gitme:

sanırım sen sormadan ben cevapladım zaten önceki sayfada.zor tabi ama ne yapalım mecburen Allah'ın nasip edeceği günü bekliyoruz belkide o gün hiç olmayacak herşeyde bir hayır var diyip hayatımıza devam edicez

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allahım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkımse yok mudelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

canım sen yazmışsın ama ben görmediğim bebeğim inşallah bu sefer tüp bebeksiz yada aşılamasız gelir meleğin zulucuğum zaten tek korkumuz kaybetmek değilmi:gitme::çok üzgünüm:

Benim tüp bebek dışında bir şansım maalesef yok .Normal olma ihtimali %1 bile değil

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allahım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkımse yok mudelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

burdayız kız o arkadşına söyle hamilelikte üç ay ilişkiye girmek zaralıymış de bide eğer mantarsa iç çamaşırın ütülesindi giysin sürekli değiştirsin ama dikkat esin kendinedeguclubacismileguclubacismile

Benim tüp bebek dışında bir şansım maalesef yok .Normal olma ihtimali %1 bile değil

canım nie ki hastalığın ne senin kaç sefer yaptırdın sen aşı veya tüp bebek:tomato::tomato:

ama kasıntı yok ve sarı renkte akıntı

ne oldu herkes birden sustu uykunuz mu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…