hoşbulduk papatyacım nasılsın
umarım aranıza katılmak banada uğurlu gelir.12 yıllık özlemim biter
canım alındınmı valla yanlış anlama canım yaşın küçük ya allah daha fazla bekletmedi diyom yoksa kıskanmıyom canım aaaa nie kıskanayım ben evlendğimde 18 yeni bitmişti derdim allahım evlenir evlenmez hemen hamiş kalayım diyordum yaş oldu 23 daha yokkk canım allah herkese versin tüm isteyen kullarına versin ama sakın yanlış anlama çok hoşuma gidiyor senin bebek istiyom demen :CüvCüv::CüvCüv:
ayşeeeeeeeeeeeeeee nasılsın dünürüm
cnm daha yeni hamileyim 2. aya giricez yarın
ben 4.tüp bebek denememde hamile kaldım hemde ikizdi.Fakat birini dış gebelikten kaybettim.Diğeride iç kanamadan etkilendiği için gelişimi durdu ve aldılar.Ve bu dediklerim bir ay önce oldu o yüzden yeniden denemekten korkuyorum.Çünkü çok kötü şeyler yaşadım
çok iyiyiz canım allahıma şükürler olsun tabiki sorabilirsin ne demek
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hepinize
canım 12 senemi dile kolay peki bu arada hiç gebelik yaşamadı canım kusuruma bakma da valla merak ettim:gitme:
canım sen yazmışsın ama ben görmediğim bebeğim inşallah bu sefer tüp bebeksiz yada aşılamasız gelir meleğin zulucuğum zaten tek korkumuz kaybetmek değilmi:gitme::çok üzgünüm:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allahım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkımse yok mudelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
Benim tüp bebek dışında bir şansım maalesef yok .Normal olma ihtimali %1 bile değil
burdayız kız o arkadşına söyle hamilelikte üç ay ilişkiye girmek zaralıymış de bide eğer mantarsa iç çamaşırın ütülesindi giysin sürekli değiştirsin ama dikkat esin kendinedeguclubacismileguclubacismile