Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

slm kıslar hgdiniz nasılsın papatya zulu

iyiyiz aysemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sennnnn nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn jjjjaaaaaaaaaaaaaannnnnıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

umarım aranıza katılmak banada uğurlu gelir.12 yıllık özlemim biter

canım biz birbirimizi çok seviyoruz papatyada yeni ama maşallah gelir gelmez hamile kaldı maşallah:ecrin_bebek::CüvCüv:

masallah ayse hep bunu dıon ha durmadan gelir gelmez hamile kaldı falan ins sen ve tüm isteyenlere rabbim nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada papatya güzel düşüncelerin için teşekkürler.

heyyyyyyyyyyyyyyyytt biz geldik ahmet yasirimleeeeeeeeeeeeeeeee

masallah ayse hep bunu dıon ha durmadan gelir gelmez hamile kaldı falan ins sen ve tüm isteyenlere rabbim nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin insanların birbirleri için yaptığı dualar daha çok kabul olurmuş

pek ümitli değilim bakalım Allah olanlarınkini anne babasına bağışlasın.Bizede bir kapısını açsın inşallah

zulu hoşgeldin canım inşallah hayırlı uğurlu geliriz sana sende hayılı zamanda hamile kalırsın

hoşbulduk papatyacım nasılsın

canım alındınmı valla yanlış anlama canım yaşın küçük ya allah daha fazla bekletmedi diyom yoksa kıskanmıyom canım aaaa nie kıskanayım ben evlendğimde 18 yeni bitmişti derdim allahım evlenir evlenmez hemen hamiş kalayım diyordum yaş oldu 23 daha yokkk canım allah herkese versin tüm isteyen kullarına versin ama sakın yanlış anlama çok hoşuma gidiyor senin bebek istiyom demen :CüvCüv::CüvCüv:

ayşeeeeeeeeeeeeeee nasılsın dünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…