Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

2sene istemedim buraya yani düzceye taşındığımda çalışmıyorum yapayım artık dedim herkes zamanında diyodu yap sora yapmassın bitane olsun sora gene yapma falan bende diyodum 1taneyi yaptıktan sora ikinciyide yaparız allahım affet beni yaaa

oyy saatte 5 olmuş kocam aramadı ya gitcezmi gitmicezmi hiç gidesimde yok ateşim var her bi tarafım ağrıyo
galiba depresyona girmek üzereyim ptesi günü doğumgünüm eyvahedigeldismile

hee bide bu var ayy istemiyodum ama oldu işte kazara oldu falan yav anlatın diyorum kazara nası oluyo
biri der 3sene beklemenin alemi yok bunu diyen 6aylık evli olup 5.5aylık hamile torunu olan halam
biri der aman olsun
biri der istemiyorum yengem ağlıyom hep düşşün die
biri der allahım bana vereceğine sibele verseydin (ençokta buna üzülüyorum zate
ya yeminle varya millet olmasa satmışım anasını valla benden rahatı yok
kaydirigubbakcemile3 bazısı zorundan der cnm
mesela bugün kadın oturmasından geldim bebek söz konusu oldu
hacdan bana hamile kalamayanlar için satılan bi meyveden almıştı kaynanam
onu yedinmi diye sordular ..kendimden çok emin bir şekilde "hayır şimdilik bebek istemiyorum allah olmayana versin..bebek istediğim zaman karar verince yerim meyveyi "dedim sırnaşık şey zorumdan laelaelaelaelae :roflol: :roflol:
iyiyim canım benim sen nasılsın

iyiyim bende mavişim canım allah razı olsun :1hug:
yeniden bir bebek sevdası başladı bende çalışmalar tam gaz devam :jeyyar:
inşallah bu sene tutturacaz :lepi:

oyy saatte 5 olmuş kocam aramadı ya gitcezmi gitmicezmi hiç gidesimde yok ateşim var her bi tarafım ağrıyo
galiba depresyona girmek üzereyim ptesi günü doğumgünüm eyvahedigeldismile

canım nie deprosyana giriyosun rahat ol biraz canım yaa sen çok sıkıyosun kendini yapma güzelim böle

sat tarihin ne zaman benim 22 eylul 29 haziran

sende 22 ekimsin herhalde ozaman 29 temmuz

çok numaracı oldum ben yaa hiç bozuntuya vermedim
bide beni ikna ediyorlar kızın büyüdü daha bekleme neyi bekliyon diye :roflol: :roflol:

Kızlar ya yeŞıl kart nerelerde gecerlı bılgısı olan var mı bı arkadas soruyoda Özellerde gecerlı mı

onu yedinmi diye sordular ..kendimden çok emin bir şekilde "hayır şimdilik bebek istemiyorum allah olmayana versin..bebek istediğim zaman karar verince yerim meyveyi "dedim sırnaşık şey zorumdan laelaelaelaelae :roflol: :roflol:

iyiyim bende mavişim canım allah razı olsun :1hug:
yeniden bir bebek sevdası başladı bende çalışmalar tam gaz devam :jeyyar:
inşallah bu sene tutturacaz :lepi:

hadi hayırlısı canım inş biran önce gelir bebişin bekletmez fazla allah aratmasın inş canım inş tutturursun sen istersen tutturursun canım sırnaşık şey

pehh istemiyomuş olmasaydı o zaman görürdü istemiyorum demeyi demeyi :umursamaz: rabbim ne güzel aratmamış

hee rabbim bi çabalataydı ben görürdüm onu bebek bebek diye yanıp tutuşmak nasıl oluyormuş
neyse buna şükür demiyorda aklinialirimsmile
aha ben kaçtım kızımı almaya gidiyorum geri geliciiim zemuszemus

çok numaracı oldum ben yaa hiç bozuntuya vermedim
bide beni ikna ediyorlar kızın büyüdü daha bekleme neyi bekliyon diye :roflol: :roflol:

bende hiç bozuntuya vermiyorum kız yapsana artık sende diyolar amannn salla ya ne çocuğu siz yapıp duruyosun işte bana ne gerek var diyorum halbuki pehh:lepi:

sat tarihin ne zaman benim 22 eylul 29 haziran

sende 22 ekimsin herhalde ozaman 29 temmuz

evet tatlım 22 ekim 29 temmuzdada hani erkek bebek biraz geç doğarmış ondan dedim bakalım hayırlısyla doğsunda

yaf yaşlandım da 30a 2kaldı ptesiye ne kaldı

üzülme canım 30 yaş çokta geç bi yaş deil takılma bunlara hayatını yaşa derim

:
ayy Allah seni ne yapsın varya :roflol: gülme krizine girdim aynısı bende yapıyorum sırnaşık şey kaynanamlara hacı görmeye kadınlar geldi kızın büyümüş yap bitane falan bende okula başlasın öyle dedim onlara neyse :dilcikar:

kızlar kusura bakman açık kalmış akşam gelirim bbyyyyyyy

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, divinity+, mavi_qozlu, ozbek83+, papatya0, sulezehra, xaysex+

hemşom iyi akşamlar kendine iyi bak bende çıkıcam birazdan malum yemek saati yemek yapmam lazım akşm oldu

X