- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
- Konu Sahibi mercanayse
- #27.561
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, acrinsu, mutluyum1111+, papatya0, sinemis84
johnnybravo, acrinsu, mutluyum1111+, papatya0, sinemis84
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım ya yok canım 3.de buna şükür diyelim durduk yere bıçak altına yatıcak allahım sen yardımcımız ol senağlamasenağlamasenağlamasenağlamatüpün içinde olduğu için ameliyat şart canım ilk bebeklerimiydi:Saruboceq::Saruboceq:
gecmis olsun acrınsu
nasılsınızbayanlarr
sağol canımselam güzelim..naılsın..maşallah doruk da pek yakışıklı olmuş
inşallah canım .adetlerin düzene girmiş inşallah yumurtlama döneminde düzelir.bende iyiyim çok şükür 2 aydır düzenli adt oluyorum abla bu benim için mucize gibi inş. 3. ayada hamile kalırım kaydirigubbakcemile5
bebek için bez 3-6 kilo pampers öneririrm yeni doğan .ve yanına 15 tane kadar bez al.çok alt değişimi oluyo.3 takım hastane çıkış seti al yanında bulunsun ben fazla aldım zor yetti.yaramaz doruk hep kaka yaptı üstüne başına kaydirigubbakcemile3canım ilk etapta lazım olacak şeyleri aldım biberon emzik ateş ölçer falan onları aldım bu hafta yatağını alacağım dün aldıklarımı yıkadım dün ütüledim oğlumunkileri koydum yanıma alacaklarımı kendi pijamalrınmıda yıkadım kurusun onlarıda çantama koycam öle işte
avaş yavaş tamamlıyorum eksiklerimi
selam canım .slm kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canım .slm kızlar ya bişey sorucam kusura bakmayın direk oluyor ama dış gebelikle ilgili bilgisi olan varmı ya allahım ablam rahatsızlanmıştı doktor dış gebelik demiş sezaryana alıcaz demiş ya dış gebelikte kürtaj olmuyor mu
hıoşgeldin canımselam kıslar ben geldim pc bozuktu dünden beri giremedim deli oldum şükür oldu nasılsınız :)
h.g sinem teyzoş oğluşun nasıl
selam canım .ben bodrumdayım bilgim yok :kedi:maşallah topikte nüfus patlaması var kızlar nasılsınız
kızlar ya bişey sorucam aranızda ankaralı olan vardır
ankarada akalıfe diye biyer varmış duydunuzmu hiç
yada gidip tedavi olan varmı acaba
dorukta geldi hoşgelmişlerrrrrrrrrrrrr
ben bilmiyom orays bilmiyorumkismile