- 26 Ocak 2009
- 8.121
- 36
- Konu Sahibi mercanayse
- #27.521
hayırlı cumalar hanımlar nasılsınız a.s.
hayırlı cumalar canım .
biz oğluşumla iyiyiz sen nasılsın.
az önce uyuttum hemen buraya damladım :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı cumalar hanımlar nasılsınız a.s.
nasılsın beryal doruk paşamız nasıl
selam güzelim..naılsın..maşallah doruk da pek yakışıklı olmuşhayırlı cumalar canım .
bende iyiyim çok şükür 2 aydır düzenli adt oluyorum abla bu benim için mucize gibi inş. 3. ayada hamile kalırım kaydirigubbakcemile5hayırlı cumalar canım .
canım ben sezeryanla yaptım.38+0 da doğum yaptım .tam 39 haftama girdiğim gün.beryal sen kaçıncı haftada doğum yapmıştın
beryal+, divinity+, firdevs2006 merhaba kızlar...hepinize hayırlı cumalar..güzel bir gün olsun..bugün işte son günüm..artık evde olaağım ve çok sık nete giremeyeceğim..
iyiyiz canım .
sen nasılsın meleğin nasıl.
bebeşin cicilerini almaya başladınmı.
tamam güzelim..inşallah bundan sonra daha rahat görüşürüz güzelim..abyosun gel canım biz burdayız daha fazla konuşuruz bundan sonra
teşekkür ederim güzelim..sizlerde kendinize iyi bakın..byeeeyvahedigeldismilecanım ben sezeryanla yaptım.38+0 da doğum yaptım .tam 39 haftama girdiğim gün.
hayırlı cumalar canım .sağolasın sanada güzel bir gün olsun inşallah.
özliycez seni ama arada gel haber ver bize .daha olmadı eşini kandır evde canım sıkılıyo de sana net alsın .bebeişine ve kendine iyi bak.
mutluyum sen nasılsın canım meleğinin cinsiyeti belli oldu mu canım