Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

çok sevindim canım evet az kaldı bu hafta doğum şeklim belli olacak hayırlısıyla bekliyoruz işte nasıl gidiyor senin hamileleik

canım hesaplama faslı biraz karışık benim 9 ay bitti ama daha 3.5 haftam var doğuma nasıl oluyo anlamadım

kaç kilo aldın canım ve sen doğum olarak normal mi istiyonnnn

bende diyom benim tahminime 7 şubatta 6,aya girerim sata göre

10 kilo aldım şu ana kadar ben normal doğum isityorum ama bakalım dr ne diyecek pazartesi günü

oooooooooo ne güzel ben şimdiden 12 klo aldım işallah normal olur

ben açıktım oğlum tekmeliyo yemek yiyeyim bari kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

canım çok almışsın dikkat et kendine daha 16 haftan var hamur işi yeme yediklerine dikkat et son aylarda çok zorlanırsın sonra

bende oğlumda acıktık bende kaçıyom gelirim gene görüşürüz

slm kızlar ya bişey sorucam kusura bakmayın direk oluyor ama dış gebelikle ilgili bilgisi olan varmı ya allahım ablam rahatsızlanmıştı doktor dış gebelik demiş sezaryana alıcaz demiş ya dış gebelikte kürtaj olmuyor mu

canım kurtajı bilmiyprum da gec kalınırsa insanı zehırleyebılıyomus:tomato::tomato:

bebeğin tüplerde kalması diye biliyorum rahime yerleşmiyo

of ya saolun allahım ya kalp atışlarıda varmış tüpe yerleşmi bebek kürtaj neden olmuyorki anladm ya sezaryana gircek allahım yarabbim boşu boşuna yaaaaaaa off

of ya saolun allahım ya kalp atışlarıda varmış tüpe yerleşmi bebek kürtaj neden olmuyorki anladm ya sezaryana gircek allahım yarabbim boşu boşuna yaaaaaaa off

tüpün içinde olduğu için ameliyat şart canım ilk bebeklerimiydi:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…