Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

bende biraz bi tur atım çıkcam hadi kızlar allaha emanet olun dyd canım gel arada şöyle yazışak sende dilnur canım papatyada zaten sürekli geliyor gelir gelmez hamiş kaldı inşallah ayağını sürümüştürde bizlerede bulaşırı

ne güzel demiş kız
hakedene hakkını vercen canım iyi yada kötü oda öyle yaptı işte :jeyyar:
hadi sana iyigeceler opuyorumnanaktan
olur canım hadi sanada iyigeceleer opuyorumnanaktan

hakedene hakkını vercen canım iyi yada kötü oda öyle yaptı işte :jeyyar:
hadi sana iyigeceler opuyorumnanaktan

olur canım hadi sanada iyigeceleer opuyorumnanaktan

amin aysecim ins sende ve tum ısteyenler bıran önce hamis kalır bana nazar degmesin :dance:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız şekerler

gunaydın sevgı kelebeklerım nasıslsınız bugun

kızlar az önce girdim ama bugün cuma olduğunu unutmuş kızlar cumanız mubarek dualarınız kabul olsun inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin canlarım kusuruma bakman

aaa ben kendi kendimemi yazıyom çıkım bare bi dünya işim var benim de

evet şekerim beni biliyon gece kuşu ben ayşeeeeeeeeeeeee geceliri gelebiliyom biliyosun yaaa sennnaklinialirimsmileaklinialirimsmile

geceleri bana yasak eşim alıyo elimden o yüzden giremiyorum ilgi bekliyo benden gündüzleri sen gir ama akşam yok diyo

niye biz insan değilmiyizzzzzzzzzzzzzzzalsanaalsanasmile

geceleri bana yasak eşim alıyo elimden o yüzden giremiyorum ilgi bekliyo benden gündüzleri sen gir ama akşam yok diyo

hımmm tabi bu adamlarda böyle canım ben sana özelden yazacaktım dün bizler için dua etmişsin hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmuş sağol duan içine benide eklediğin için :Saruboceq::Saruboceq:

aman gidiyorm ben bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

aa olurmu canım ismin yoktu altta bi şeker kız var oda geçmişe takıldı ama çıkmam lazımm şutarafagittişutarafagitti

şaka yaptı tatlım hep aklımdasınız doğurmadan sizlerin haberini alsam ne mutlu olurum anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…