ama bu konuda şöyle bir sorun var ben inegöldeyim burda tıp merkezinde tedavi oluyorum yeni açıldığındanmıdır nedir herşey mevcut değil ama bursada özel bir tanı merkeziyle çalışıyolar oraya gönderiyo yani doktorum yapamayacak :1no2:canım doktorun kendisi çekerse daha rahat olur valla dijital ortamı bilmemde ben tıp fakültesinde çektirmiştim ama doktorunla konuş o çeksin o zaman daha iyi olur sen bilirsin
amin canım inşallah yakında hepimiz kavuşuruz bebeklerimize :Saruboceq::Saruboceq:dil_nur canım inşallah tedavin sonuç verir.rabbim kımsenın emeklerini boşa çıkarmasın
dğn akşam canım aldıracağım diyince sinirlerim bozuldu.biz bulamıyoz millet hemen aldırma derdinde.doktor demişki o arkadaşa sende doğurganlık tipi var çok güldüm ama sen doğum konturol hapı filan kullan yoksa aldırınca hemen yıne kalırsın demiş
bizde böyle bakıyoruz işte öyle diyenlere napalım
allahımmmmm bizideeeee görrrrrrrrr noooooollllllluuuuuuuurrrrrrrrrr
hatice benim teyzemde öyle bi hamile kaldı aman çocuğummu yokta çokta durumum yokta dedi kocasının gönlü razı olmadan gittiler aldırdılar şimdi allah ona bi de değilde ikiz verdi valla aldırmak istiyonmu teyse dedim ya zaten aldırdığımı şey bunlar dedi şimdi kuzu kuzu bakıyo valladelikafaduldendelikafadulden
valla çoğusu yazmış anesteziye yanaşmıyor doktorlar falan diye ama anestezi ile çekilmek daha doğruymuşcanım bende anesteziyle yaptırmıştım hiç duymadım bile
dr.sormamıştı bile bana anestezi istiyomusun diye
haberim yoktu iğneyi yapıyolar bende ağrı kesici sandım ne bilim bi uyndım yatıyorum odada herşey bitmiş
bizde böyle bakıyoruz işte öyle diyenlere napalım
allahımmmmm bizideeeee görrrrrrrrr noooooollllllluuuuuuuurrrrrrrrrr
belki büyük konusmak gibi olacak ama ben evladıma kıyamam ya bir canı aldırması kolaymı.dünya heran hersey olabilir ama benim vicdanım izin vermez.teyzende baksın bakım kuzular gibi olumunekankayizsmile
kızlar ya sizdede oluyomu bilmem
şimdi biyere oturmaya falan gidince evde küçük çocuk varsa seviyorum ben mesela
çocuk olurya düşüyo falan ben kendimi kötü hissediyorum
hani bana gözü kalıyo diyorlarmı acaba diye
anlatabildimmi
valla çoğusu yazmış anesteziye yanaşmıyor doktorlar falan diye ama anestezi ile çekilmek daha doğruymuş
çünkü hani korkudan veya acıdan kasılmalar olduğunda tüpler kapalı gibi çıkabiliyormuş bunu engellemek için anestezi yapılması daha iyi sonuç veriyormuş daha konuşmadım ama gittiğimde söylicem yerimseniben
kızlar ya sizdede oluyomu bilmem
anlatabildimmi
valla canım ben bu sene pek takmıyom eşime dedimmi kim senmi sen takmassn varya hemen olur diyo ama takılıyor yinede sen nie kötü hissediyon kendini canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet canım aynısı bendede oluyo.severken dahi tedirgin seviyorum bişey olurmu bişey derlermi diye çok kötü bi durum bu yaaaa mafoldumben mafoldumben
doya doya sevemiyorum çocukları
evet canım aynısı bendede oluyo.severken dahi tedirgin seviyorum bişey olurmu bişey derlermi diye çok kötü bi durum bu yaaaa mafoldumben mafoldumben
doya doya sevemiyorum çocukları
bak bunun çocuğu yokya gözü kaldı derlermi bana diye
aman derlerse desinler allah biliyo napim
canım benim ya neleri düşünüyosun :teselli:kızlar ya sizdede oluyomu bilmem
anlatabildimmi
anladın sen beni o zaman canım
gözlerim doluyo bazen kimseye belli etmeden
canım benim ya neleri düşünüyosun :teselli:
zannetmiyorum ya okadar fesat olamazlar herhalde sana öyle geliyordur