Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

canım doktorun kendisi çekerse daha rahat olur valla dijital ortamı bilmemde ben tıp fakültesinde çektirmiştim ama doktorunla konuş o çeksin o zaman daha iyi olur sen bilirsin
ama bu konuda şöyle bir sorun var ben inegöldeyim burda tıp merkezinde tedavi oluyorum yeni açıldığındanmıdır nedir herşey mevcut değil ama bursada özel bir tanı merkeziyle çalışıyolar oraya gönderiyo yani doktorum yapamayacak :1no2:

dil_nur canım inşallah tedavin sonuç verir.rabbim kımsenın emeklerini boşa çıkarmasın
amin canım inşallah yakında hepimiz kavuşuruz bebeklerimize :Saruboceq::Saruboceq:

bizde böyle bakıyoruz işte öyle diyenlere napalım
allahımmmmm bizideeeee görrrrrrrrr noooooollllllluuuuuuuurrrrrrrrrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn inşallah rabbim sisimizi duyyyyy:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

belki büyük konusmak gibi olacak ama ben evladıma kıyamam ya bir canı aldırması kolaymı.dünya heran hersey olabilir ama benim vicdanım izin vermez.teyzende baksın bakım kuzular gibi olumunekankayizsmile

valla çoğusu yazmış anesteziye yanaşmıyor doktorlar falan diye ama anestezi ile çekilmek daha doğruymuş
çünkü hani korkudan veya acıdan kasılmalar olduğunda tüpler kapalı gibi çıkabiliyormuş bunu engellemek için anestezi yapılması daha iyi sonuç veriyormuş daha konuşmadım ama gittiğimde söylicem yerimseniben

inşallah birgün bizde kavusuruz meleklerimize :Saruboceq:

belki büyük konusmak gibi olacak ama ben evladıma kıyamam ya bir canı aldırması kolaymı.dünya heran hersey olabilir ama benim vicdanım izin vermez.teyzende baksın bakım kuzular gibi olumunekankayizsmile

valla herhanği bi sağlık sıkıntısı olup bilmem bende bişey olmassa her ihtimale kürşı bebek aldırma olayına karşıyım ben bakıyo bakıyo valla kuzu gibi bakıyo eee aldırmasaydı bi tane olacaktı aldırnca iki tane oldu ona iyi ders olduolumunekankayizsmile

kızlar ya sizdede oluyomu bilmem
şimdi biyere oturmaya falan gidince evde küçük çocuk varsa seviyorum ben mesela
çocuk olurya düşüyo falan ben kendimi kötü hissediyorum
hani bana gözü kalıyo diyorlarmı acaba diye
anlatabildimmi

valla canım ben bu sene pek takmıyom eşime dedimmi kim senmi sen takmassn varya hemen olur diyo ama takılıyor yinede sen nie kötü hissediyon kendini canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aaa kızlar kalmadılar gidiyorlar yavaş yavaş gittiler bilemmmmmmmmmmm

canım bide o acıyla ani hareket yapıncada kötü olur ağrır

evet canım aynısı bendede oluyo.severken dahi tedirgin seviyorum bişey olurmu bişey derlermi diye çok kötü bi durum bu yaaaa mafoldumben mafoldumben
doya doya sevemiyorum çocukları

valla canım ben bu sene pek takmıyom eşime dedimmi kim senmi sen takmassn varya hemen olur diyo ama takılıyor yinede sen nie kötü hissediyon kendini canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bak bunun çocuğu yokya gözü kaldı derlermi bana diye
aman derlerse desinler allah biliyo napim

evet canım aynısı bendede oluyo.severken dahi tedirgin seviyorum bişey olurmu bişey derlermi diye çok kötü bi durum bu yaaaa mafoldumben mafoldumben

valla kızlar ben başkasının çocuğunu öyle şapur şupur öpüpte sevemem eşimde öyle kendi olmayınca lmaz:lmaz:

anladın sen beni o zaman canım
gözlerim doluyo bazen kimseye belli etmeden

bak bunun çocuğu yokya gözü kaldı derlermi bana diye
aman derlerse desinler allah biliyo napim

aman derlerse desin zaten kendin olsa büyükte olsa küçükte olsa başkasının çocuğunu sevmessin demi boşver ne derlerse desinler bakma sen millete bacımmmmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım benim ya neleri düşünüyosun :teselli:
zannetmiyorum ya okadar fesat olamazlar herhalde sana öyle geliyordur
çocuk sonuçta düşerde kalkarda
öyleysede dicek sözüm yok yani alsanaalsanasmile

dil_nur nerdesin kız sesin soluğun çıkmıyor

anladın sen beni o zaman canım
gözlerim doluyo bazen kimseye belli etmeden

çocukları çok severim bekarkende öyleydim biz ailece çocuk manyaaağıydık.ama şuan kucağıma almayı korkuyorum acaba bana çocuk sorarlarmı diye.hatta bikaç aydır kendi yiğenlerimi dahi sevemıyorum korkuyorum ya bişey olacak diye mafoldumben mafoldumben

canım benim ya neleri düşünüyosun :teselli:
zannetmiyorum ya okadar fesat olamazlar herhalde sana öyle geliyordur
çocuk sonuçta düşerde kalkarda
öyleysede dicek sözüm yok yani alsanaalsanasmile

ne bilim canım bazen öyle düşünüyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…