Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

valla kızlar ben başkasının çocuğunu öyle şapur şupur öpüpte sevemem eşimde öyle kendi olmayınca :eek:lmaz::eek:lmaz:

canım biz ailece çok severiz çocukları bekarken ben hırpalayarak seviyodum bir çocuk görsem saldırırdım hemen ama şuan sevesim geliyo ama kucağıma aalmıyorum uzaktan

çocukları çok severim bekarkende öyleydim biz ailece çocuk manyaaağıydık.ama şuan kucağıma almayı korkuyorum acaba bana çocuk sorarlarmı diye.hatta bikaç aydır kendi yiğenlerimi dahi sevemıyorum korkuyorum ya bişey olacak diye mafoldumben mafoldumben

birgün bizimde olcak inşallah ben inanıyorum canım
sen bu ara moralini yüksek tut canım hep güzel düşün güzel olsun

birgün bizimde olcak inşallah ben inanıyorum canım
sen bu ara moralini yüksek tut canım hep güzel düşün güzel olsun

inşallah canım doktorda söyledi sitres üzüntü yasak yoksa yumurtaların büyümez dedi.ama insanın elinde değil ki

kıslar eşim çağrıyo ben çıkıyorum.herkese hayırlı geceler allah rahatlık versin, allaha emanet olun.

dil_nur nerdesin kız sesin soluğun çıkmıyor
burdayım canım arada kaçamak yapıyom kaydirigubbakcemile3
ne bilim canım bazen öyle düşünüyorum işte
aslında haklısın bazı kıskanç insanlar oluyo ben baya küçüktüm ozamanlar orta 1 falan bizim uzaktan bir akraba bebeği öperken benden kaçırmıştı neymiş efendim çocuk öpülmezmiş mikrop kaparmış kemikleri narinmiş kucakta dolaşmazmış :kızgın:
annem çok kızmıştı ben mahçup olunca madem öpülmüyor vitrine koy bari dedi kaydirigubbakcemile3

slm kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm
hg canım

kıslar eşim çağrıyo ben çıkıyorum.herkese hayırlı geceler allah rahatlık versin, allaha emanet olun.

tamam canım şimdi gelir benimkide git hadi bekletme daha fazla enişteyi:jeyyar::jeyyar:

papatyaaaa nasıl oldun kız geçmişemi takıldın cadııı

burdayım canım arada kaçamak yapıyom kaydirigubbakcemile3

aslında haklısın bazı kıskanç insanlar oluyo ben baya küçüktüm ozamanlar orta 1 falan bizim uzaktan bir akraba bebeği öperken benden kaçırmıştı neymiş efendim çocuk öpülmezmiş mikrop kaparmış kemikleri narinmiş kucakta dolaşmazmış :kızgın:
annem çok kızmıştı ben mahçup olunca madem öpülmüyor vitrine koy bari dedi kaydirigubbakcemile3

hg canım

ne güzel demiş kız

kızlar ben kaçıyorum kocik çağrıyo iyi geceler hepinize

X