• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraklitaze22 Meme Estetiği ameliyatı

meraklitaze22

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
515
279
303
Ankara
1yildir burayi okuya okuya sonunda ameliyata güle oynaya girdim. Öyle de ciktim gercekten ama sizden aldigim cesaretle basardim resmen. Smdi de hep yazdiklarinzi hatirlayip cabuk iyilescem hemen geccek fln die takiliorum:) dün sabah girdim ameliyata. Sargilar cok skti beni bi an önce ciksinlar istiyorum. Zorms gercekten de agridan sinirlerim bozuldu biraz.. Olcak o kdr dimi?? 300cc takildi bu arada. Dünle bgn arasinda bi fark yok agri acisindan ne zmn daha iyi olucam umarim cok sürmez. Cook daginik oldu yazi kusuruma bakmayinn. İyi geceler

1yildir burayi okuya okuya sonunda ameliyata güle oynaya girdim. Öyle de ciktim gercekten ama sizden aldigim cesaretle basardim resmen. Smdi de hep yazdiklarinzi hatirlayip cabuk iyilescem hemen geccek fln die takiliorum:) dün sabah girdim ameliyata. Sargilar cok skti beni bi an önce ciksinlar istiyorum. Zorms gercekten de agridan sinirlerim bozuldu biraz.. Olcak o kdr dimi?? 300cc takildi bu arada. Dünle bgn arasinda bi fark yok agri acisindan ne zmn daha iyi olucam umarim cok sürmez. Cook daginik oldu yazi kusuruma bakmayinn. İyi geceler
çokkk geçmiş olsun sende benim gibi forumdakilerden ilham alıp ameliyat olmaya cesaret edenlerdensin en fazla 3-4 gün sürer ağrıların sonra yavaş yavaş normal hareketler yapmaya başlarsın merak etme 3 hafta sonra falan protezin varlığını bile hissetmeyeceksin:34:

ayyy biri daha ayrıldı aramızdan nasıl sevindimmmm :62:
çok geçmiş olsun ağrıların geçince her şeyi paylaş bizimle nede olsa eskiden bizdendin sende
artık memişliler sınıfına terfi ettin darısı başımıza inşşş :16:

Ooohh Canım Yaa Atlattın :92: Ne mutlu sana :81: Burası banada çok Büyük destek olmuştu sana bu konuyla İlgili Sonuna kadar katılıyorum :kkk: ve ağrı sızı olayına gelince kollarını hiç yorma herkesin ağrı Eşiği farklıdır Şu son 1 haftayı atlattınmı merak etme çok hızlı toparlanma sürecine girceksin Buda nazarlığın :nazar::nazar: aramıza hoşgeldin yeni Cicişlerinle :81::81::81::81: :92: :71:

Süüüüper yaa, sende atlattin... cok gecmis olsun !!!
Doktorun kim ve protez nereye yerlestirildi ??? Bir an önce iyilesmen dilegiyle !

:71:Canım çook geçmiş olsun,sana tavsiyem yatıp kalkarken kendi başına yapma bunu,birisi sırtından destek versin.Kollarını fazla kullanmamaya çalış.Evet o sargılar insanı mahvediyor gerçektende,bu ameliyatın malesef güzel yanları oldugu gibi,gizli kalmış,açıklanmamış birçok sıkıntıları oluyor işte.Dayan güzelim,benim 1 hafta kalmıştı sargılar,kolumda öyle bir morarma yapmıştıki,ameliyat olalı bir ay oldu,yeni yeni morluk sararmaya başılıyor.1 Hafta dayan,sonra yavaş yavaş geçecek.Sen şimdi güzel şeyler düşün,giyebilecegim iç çamaşırlarını düşün,bikinileri düşün.Ameliyatını oldun,kurtuldun artık.Hadi bakalım,iyileşmeye bak,her güzel şeyin bir sıkıntısı vardır sonuçta.Tekrar geçmiş olsun canım.:71:

tatlım öncelikle tebrik ediyorum seni :nazar: ve geçmiş olsun diyorum. artık kurtuldun bu sıkıntıdan gerçekten büyük mutluluk olmalı.. :) darısı tüm isteyenlerin başına :61:

kime yaptırdın memnunmusun ne kadar fiyatı...
yardımcı olursan cok mutlu olurum..bende yaptırıcam ama doktor bulamıyorum..sürekli arastırıyorum ama gercek yazılar mı yoksa reklam mı anlayamıyorum..yaptıran birinin tecrübesine cok ihtiyacım var

nereye yazdıysam ilgilenen olmadı..:(...maddi manevi hazırım ameliyata ama doktor konusunda kararsızım..
biri cevap versin bana lütfen:((

çokkk geçmiş olsun sende benim gibi forumdakilerden ilham alıp ameliyat olmaya cesaret edenlerdensin en fazla 3-4 gün sürer ağrıların sonra yavaş yavaş normal hareketler yapmaya başlarsın merak etme 3 hafta sonra falan protezin varlığını bile hissetmeyeceksin:34:

Cook tskr ederim:) bgn sargilarimdan kurtulcam asil onlar cok sıktı beni. Bakalim ins sütyene gecip dus alinca rahatlicamm:92:

ayyy biri daha ayrıldı aramızdan nasıl sevindimmmm :62:
çok geçmiş olsun ağrıların geçince her şeyi paylaş bizimle nede olsa eskiden bizdendin sende
artık memişliler sınıfına terfi ettin darısı başımıza inşşş :16:

Cnm cok saolun:) uzun süredir aklindaysa insana bi deli cesareti gelio valla. :) bgn sargilardan kurtuluyorum gelismeleri yazarim:92:

Back