• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERAKLILARINA : Hem ÇITÇIT lı hemde DUBLEX KAYNAK lı saç fotoğrafları

milda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
199
0
96
İzmir
Arkadaşlar böyle lafta anlatmakla olmuyor bu kaynak,çıtçıt işi bence.Canlısını ya da fotoğrafını görmek istiyor insan.Canlısını görme imkanımız olamayacağına göre fotoğraf ekleyerek en azından ilgili bayan arkadaşlarımızın görmelerini sağlayabiliriz.Böyle düşünen varsa buyursun eklesin fotoğraflarını.İlk olarak ben ekliyorum fotoğraflarımı :)

Bunlar sarışınken kullandığım çıtçıtlı fotoğraflarım

Kullanıcı talebi üzerine konu editlenmiştir !

En sondaki çok beğendim tam istediğim şekilde dalgalı ve rengi tam benim istediğim gibi yahu

Bunlar da sarıdan bu renge döndüğüm zamanda kullandığım çıtçıtlarla çekilmiş fotoğraflar

Kullanıcı talebi üzerine konu editlenmiştir !

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan

Sıra kaynaklı fotolarıma geldi =)

Teşekkürler resimler için,,içten maşallah diyorum sana zaten güzelsin bunlar sadece güzelliğne güzellik katmış (=

Ne demek siyahicim rica ederim =)
Denediğim bir konu olunca canlı canlı fotoğrafları yayınlıycam burda:dance:

Arkadaşlar böyle lafta anlatmakla olmuyor bu kaynak,çıtçıt işi bence.Canlısını ya da fotoğrafını görmek istiyor insan.Canlısını görme imkanımız olamayacağına göre fotoğraf ekleyerek en azından ilgili bayan arkadaşlarımızın görmelerini sağlayabiliriz.Böyle düşünen varsa buyursun eklesin fotoğraflarını.İlk olarak ben ekliyorum fotoğraflarımı :)

çok hoş bende istiyorum ama benim saçlarım çok olmasada kıvırcık uygun bişey bulurmuyum acaba :S:S:S

teşekkürler cnm.ne istiyosun sen cnm dublex mi çıtçıt mı?

çıt çıt isiyorum:( ama fiatı uygun olacak öğrenci işi:):):):) bide saçlarım omuzlarımda hemen hemen ve kıvırcık gerçi dalgalıda sayılır bi tuhaf bişey işte:D:D:D uygun bişey bulmam lazım

çıt çıt isiyorum:( ama fiatı uygun olacak öğrenci işi:):):):) bide saçlarım omuzlarımda hemen hemen ve kıvırcık gerçi dalgalıda sayılır bi tuhaf bişey işte:D:D:D uygun bişey bulmam lazım

Cnmm saçlarının gürlüğü ne kadar bilmiyorum ama 8 parça 300 tl den başlıyo. 4 parça 200 tl olanlarda varrr.saçına uygun çıtçıt tabikii de bulabilirsin ama iice araştırman lazım gülsencim.

herkese göstermeyeceksin sevgili milda neden bu konuyu açtın koy çıkarlı mı olmuş başlık

Back