• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merakli Objektif

haftasonu dostlarla beraberdik :)..fazla oldu biliyorum ama 200 kadar resimden ve onlarca dosttan secmeye calistim .. kritiklerinizi bekliyorumyerimseniben

yasli ve yorgun

Kaplumbağalı fotoğrafı çokbegendimm. . .

dsc00335k.jpg

Bu fotoğrafta çok güzel ama soldaki kuşun kuyruğuda gözükseydi çok daha güzel bir kare ortaya çıkardı sanırım . . .

vazgecilmezim cok yeniyim bahsettgin seyi evet bende gecenlerde kendi kendime fark ettim .. bir resmi iki kez cekmisim ve iki karedede eksikler var biraz dikktle tek resimde halledebilirmisim ...ama bunu resimlere yeniden yeniden bakarken anladim.. senin söylediginde öyle.. cekerek ögreniycez.. cok tesekkür ederim yorumun icin

modemo tskler ;)

vazgecilmezim cok yeniyim bahsettgin seyi evet bende gecenlerde kendi kendime fark ettim .. bir resmi iki kez cekmisim ve iki karedede eksikler var biraz dikktle tek resimde halledebilirmisim ...ama bunu resimlere yeniden yeniden bakarken anladim.. senin söylediginde öyle.. cekerek ögreniycez.. cok tesekkür ederim yorumun icin

modemo tskler ;)

Canım yeni olmana raĞMEN bence çok iyisin gamyoncuiremsu
Çok daha güzel kareler yakalayacağından eminim :)

piacım on parmağında on marifet valla tebrik ederim arkadaşım geç tanımışım seni bayıldım resimlerine böyle bir hobin merakın olamsını da çok sevdim çocuklarının yanında kendine de vakit ayırabilmek çok güzel o kitaplı resmi ben de çok sevdim ve ev resimlerini de sevdim hangi birini yazsam hepsi güzel ben anlamam fotoğraftan ama bana hissettirdikleri olumlu şeyler bu da yeter herhalde
benim oğluşum da lego çılgını biliyorsun sen de biz henüz o kadar ileri legoları yapamıyoruz yaşımız itibariyle ama o günler de gelecek inşallah
öpüyorum canım seni burayı da takip edicem artık mutlaka

fotograf meraki yeni basladi..kendimi eglendiriyorum

utandim, koymadim hepsini bunlar sadece bir kismi:) bizim oyuncaktan anladigimiz tek lego
zevk iste

sevinirim, yorumlarini beklerim canim a.s.

gecen cuma sabah 6 tida uyanip evimin yakininda parka gittim
muhtesemdi
"nasil oluyor,,nasil basariyorum böyle bir cenneti cehenneme cevirebiliyorum"
inancli insanlar dunyayi bir imtihan mahalli görür ve öldükten sonra cenneti ve cemali ilahiyi görmek icin calisirlar dünyada..ama allah insanlara dunyada da cenneti veriyor..belki bir hic bunlar cennetin yaninda
ama gözümüzün gördüklerinin yaninda bazi manzaralar bize cennet gibi gelir.. o zaman bize göre cennet!..

dolasirken hep bunlari dusundüm .. belki abartilicak bisey yok.. ben aklimdan gecenleri yazdim sadece.. yeryüzü böyle muhtesem cennetlerle dolu

bilemiyorum belki makinamdan , belki benim acemiligimden gözümün gördüklerini cekmedi objektifim
gördüklerim cok daha güzeldi
keske seslerde olsa karelerde.. o isiklar, renkler ve sesler... müthis bir uyum

Uploaded with ImageShack.us

bu cicegin 5 farkli rengi vardi

burdaki atmosferde cok güzeldi

sabah bana eslik eden uyanik kazlar.. nasilda istifadeleniyorlar günün ilk isiklarindan

Ferhancım resimleri çok beğendim.Ne kadar güzel bir yerde yaşıyorsun öyle.Park resimlerine bayıldım.Ben olsam her sabah yürüyüşümü orda yapardım.Güzel bir hobi.Devamının gelmesi dileğiyle :16:

Back