- 26 Mayıs 2020
- 199
- 545
- Konu Sahibi Papatyaa_35
Acı esigim dusuk olduğu için senelerdir o bolgeye jilet kullanıyorum eşim de ben de memnunuz :)) onlara pek farketmiyor bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar hangi epilatör acaba kullandığınız ben de braun silk epil 9 var ama çok acıtıyordu.ekstra başlık bulunur mu sizceBen de cok kasmamak gerektigini düşünüyorum. Bazi esler problem etmez bu konuyu. Kuaforde agdayla aldırıyordum ben. Ağdayla muhtesem oluyor. Malum bu donemde kuafor kapisinin onunden bile geçmeye korkuyoruz o yuzden vurdum jilete
Epilatörümün trimmer diye bir aparatı vardi. Erkek tıraş makinesi mantığında. Yuzeyden alıyor ve Yumusak cikariyor. Onu da seviyorum. Temizlik hijyen acisinda onemsiyorum. Yoksa kıl tüy cok dert ettigim seyler degil. Tamamen esinle alakali bir durum. Benimki neden jilet neden kıl var neden agda demez. Kimisi de 1 tel görmeye dayanamaz midesi bulanir.
Kimisi de ille de kıllı olsun der
/-\mı buldun da kıllısını mı arıyorsun sözünden bunu anliyoruz.
Ekstra baslik bilemiyorum benimki silk epil 3 ayrica bir aletle geldi. Cok para vermişsinizdir eminim ki, ama hepsi kokten aldığıicin ayni aci oluyor ne yazik ki.Merhabalar hangi epilatör acaba kullandığınız ben de braun silk epil 9 var ama çok acıtıyordu.ekstra başlık bulunur mu sizce
yok aslında alalı 2-3 yıl oluyor indirimden almıştım . ya yorumlara da baktım millet acımıyor çok rahat falan demiş.herhalde benim acı eşiğim düşük.neyse dediğiniz gibi trimmer başlığı alıyım.benimkinde sadece epilayon aleti ve yüz için bir alet vardı.başlık olarak ekstra çıkmadı belki oyüzden uygun fiyatlıydı.Ay neyse çok uzattım teşekkür ederim.Ekstra baslik bilemiyorum benimki silk epil 3 ayrica bir aletle geldi. Cok para vermişsinizdir eminim ki, ama hepsi kokten aldığıicin ayni aci oluyor ne yazik ki.
Bu kokten almiyor bilginiz olsun.yok aslında alalı 2-3 yıl oluyor indirimden almıştım . ya yorumlara da baktım millet acımıyor çok rahat falan demiş.herhalde benim acı eşiğim düşük.neyse dediğiniz gibi trimmer başlığı alıyım.benimkinde sadece epilayon aleti ve yüz için bir alet vardı.başlık olarak ekstra çıkmadı belki oyüzden uygun fiyatlıydı.Ay neyse çok uzattım teşekkür ederim.
biliyorum tabi traşlı gibi oluyor ama yumuşak çıkartıyor demişsiniz daaha iyi geldi o yüzden traş bıçağındanBu kokten almiyor bilginiz olsun.
siz o şekilde acı çekerken görse hiç mi üzülmeyecek..Bunu düşünseler keşke biz onların şeyine ağda yapıyor muyuz.erkeğe göre değişiyor malesef genelde önem vermediklerini biliyorum ama benim eşim daha erkek arkadaşımken tüy kıl bu tarz şeylere gıcık olduğunu bildiğim için (saçımdan bile huylanıyordu ) diod buz lazere gitmeye başlamıştım o da çok can acıtıyor ilk seanslarda ama buna değiyor gerçekten.
Kuafore aldir en temiz çözümMerhabalar kk üyeleri
Konuyu doğru yere mı açtım bilmiyorum ama bir sorum olacak. Vajina kıllarını jilet, ağda vs. Gibi alma yöntemleri erkek için fark ediyor mu cinsellik sırasında yoksa sadece temiz olmasına mı bakıyorlar? Yakın zaman içerisinde düğünüm olacak inşallah ve ağdayla alıyordum ama tahriş yapmaya başladı ve canım acıdığı için alt taraflarını jiletle almaya başladım bu yüzden bu soruyu soruyorum. ☺
Lazerden sonra ne kadar sıklıkda geliyor kıllar ve seyreltiyor mu ?En güzelii ağda diye düşünüyordum ama lazere gittikten sonra diyorum dünya varmış evet yüzde yüz bitmedi ama eskiye göre çok iyi durumda
Benım bir buçuk ıkı ay sonra cıkıyor ve cok ince ve az cıkıyor baya seyreltiyor artık yok gibi üçüncü seansım genitaleLazerden sonra ne kadar sıklıkda geliyor kıllar ve seyreltiyor mu ?
Hangi marka , ya bende lazer istiyorum ama şu corona döneminde gidemem evde yapmak istiyorum acıtıyor mu etkisi var mı cidden ne kadar sürede çıkıyorEv tipi lazer epilasyon kullandım çok azalttı tavsiye ederim, tek tük çıkanları da eldivenle alıyorum ,cin gibi karıyım ellam
Braun marka,300.000 atımlık olanından almıştım, acıtmıyor, kol bacak bikini bölgesi yaptım, öyle çok düzenli yapmamama rağmen %80-90 arasıHangi marka , ya bende lazer istiyorum ama şu corona döneminde gidemem evde yapmak istiyorum acıtıyor mu etkisi var mı cidden ne kadar sürede çıkıyor
teşekkürler denicem ya ,jiletle mi alıyosun öncesindeBraun marka,300.000 atımlık olanından almıştım, acıtmıyor, kol bacak bikini bölgesi yaptım, öyle çok düzenli yapmamama rağmen %80-90 arası
azalttı tüyleri, çok seyrek çıkıyor, hamilelik emzirme araya girdiği için normal epilasyon aletiyle alıyorum çıkan tüyleri, vajinada da seyrek çıktığı için epilasyon aletiyle de alıyorum bazen ama eldivene göre daha acılı oluyor,