• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ettim

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.898
1.987
53
31
Hanımlar 1 senelik evliyim. Bir başlık açtım en son. Orada bi hanımefendi dedi ki, eşin ailesinden aile olmuyor kendi ailenle küser barısırsın ama onlarla öyle olmuyor mesafe iyidir dedi. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

Hanımlar 1 senelik evliyim. Bir başlık açtım en son. Orada bi hanımefendi dedi ki, eşin ailesinden aile olmuyor kendi ailenle küser barısırsın ama onlarla öyle olmuyor mesafe iyidir dedi. bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Bence doğru söylemiş

Çok haklı. Vakti zamanında sınır koymadığım için elini verip bütün vücudunu komple kaptırmış biri olarak söylüyorum mesafe gerçekten candır.

Dogru söz

Böyle şeylerin kişiye göre değiştiğini düşünüyorum. Her ilişkinin, ailenin dinamiği farklıdır. Yakınlık ya da mesafe derken de kime göre neye göre…

Back