Söz Kesimi Merak ettim ne kadar sözlü kaldınız kızlar???

aaulku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
114
0
96
Ankara
MERHABA ARKADAŞLAR

merak ettim ne kadar sözlü yada nişanlı kaldınız? yani evlenmeden önce ailelerin biraraya gelip isteme olduktan ne kadar sonra düğününüz oldu?? bizim 4 yıllık bi tanışmamız vardı..sonra 4.yılın içindeyken isteme oldu(şubatta bu yıl) seneye yaza da düğün olacak nasipse...konuşup görüştüğüm birçok arkadaşım hemen tanışıp hemen evleniyorlar..biz mi çok yavaş alıyoruz yoksa milletin mi eli çabuk anlmadım...benim ve ailemin hazırlığı 1 seneyi rahat bulur diye düşünüyoruz ama millet 1 ay değil 1 haftada bile eşyasını herşeyini alabiliyor...sinirim bozuldu be mi layık değildim öffff yaa:2: herşey zamanında yerini buunca olsun istedik ama çok mu yavaşız anlamadım.....

2,5 sene görüşüyorduk saten şimdi 11 aylık sözlüyüm ve 2010 eylül ayında düğünüm olcak kısmetse...

8 Ekimde sözlendim 8 Şubatta Nişanlandım 26 Nisanda evlendim

yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz. 2 Haftalık sözlüyüm, 31 Temmuz'da nişanım var. 2011 Haziran gibi düğün planlıyoruz. Bizde ancak 1 yıl içerisinde eşya vs. hazırlıkları tamamlayabileceğiz.

rekor bende heralde geçen sene aralıkta sözlendim
kasım 7 de nişanlancam bir yıldan eksik ama dolmadı tam

şartlara göre tatlım..
ben istendikten 10 ay sonra evlendik...millet duruma göre evleniyor..
çok uzatmamak gerek aslında ...

1 ay sözlü kaldık
bir aksilik olmazsa 16 temmuzda nişanlancaz
ne kadar nişanlı kalcaz onu bilemiyorum :2:

Düşündüm de şimdi 15 aydır çıkıyorduk sözlendiğimizde. Sözden 10 ay kadar sonra nişan oldu. Nişandan 1 yıl sonrada düğün. Arkadaşları duyunca bizde arayı çok açmışız dedim. Hepsi söz yapıldıktan 1-2 ay sonra nişanlanmış 1-2 ay sonrada evlenmiş.

benimki biraz garip oldu..gecen ağustosta sözlendm..ondan sonra nişan yapılcak diye düşünüyoduk ama iki taraftan da ses çıkmadı yani zaten tekrar bi organizasyon istemedk söz nişan karışık bişi oldu gibi:)) yani bu ağustosta yüüzükleri takalı tam 1 yıl olmuş olcak..
gelecek yıl evleniyoruz kısmetse,hatta daha da gecikeblr..
bu arada 5 yıldır birlkteyz.
ben pişmanım resmiyete döktüğmz için..
düğün için hazır değlsenz, beklemek gerekiyosa sırf rahat görüşmek uğruna hemen yüzüklere sığınmayın.d.aha çok kısıtlandık valla..her şey batıyo.çok ıvır zıvırla uğraşıyorz..ilşikimz yıprandı, öncden daha mutluyduk..anne babası çok kaprisli pıff

6 ay sözlü kaldık şubatta sözlendim, ağustosta nişanlandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…