- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Diyelimki sordu, olmayan bebeğe iyimi diyecektiniz yada bulantım var falanmıEvet soruyorum devamlı olmasa da sorarım bi kaç defa sordum hatta kp hasta her konuşmamızda sorarım ararım. Annem gibi davranmasını beklemiyorum elbette bi beklentim yok sadece insan yine de bi anne olarak sorması gereken dedim
Kadın agir kaldırma kızım demiş.Yahu insanlık halidir her aramada illa soracak mi.Sanki aşmış kesmiş.Sekerim siz kv gormemissiniz biz 3 başlı ejderha ile yasaya yasaya olsa gerek bunlar bize çok komik bahaneler geliyorBen kaybını bilmesini söylemedim . Onu eşinin söylemesi gerekirdi. Ama kv de sormasigerekirdi evet. Görüntülü konuşurken bı zahmet nasılsın iyi misin demeliydi. İnsan ilk torunu olunca sorar bu aşırı beklenti değil .
Vallahi bende şunu anlamiyorum . Burda kadınin kocası sırf ailesinin canı sıkılmasın diye hamile taklidi yapmasını bekliyor . Kimse buna birşey demiyor. Kadınin çocuğunu sorulması beklemesi aaa gelin terörü AA bu kayınvalideler size yaranamadi . Yeni çocuğunu kaybetmiş bir kadına niye bu kadar yüklenilir. Evet sorulacak üç başlı kv niz varsa açıkçası o sizin sorununuz iki başını kesinKadın agir kaldırma kızım demiş.Yahu insanlık halidir her aramada illa soracak mi.Sanki aşmış kesmiş.Sekerim siz kv gormemissiniz biz 3 başlı ejderha ile yasaya yasaya olsa gerek bunlar bize çok komik bahaneler geliyor
Kv aynen üç başlı ejderhadir fakat alevini bana puskurtemez zira zemin oluşturmam hep mesafeliyimdir.Hanimefendiye tavsiyem böyle minik meseleleri abartmayın kv vazifesini zaten yapmış.Kizacaksa eşine kızsın.Vallahi bende şunu anlamiyorum . Burda kadınin kocası sırf ailesinin canı sıkılmasın diye hamile taklidi yapmasını bekliyor . Kimse buna birşey demiyor. Kadınin çocuğunu sorulması beklemesi aaa gelin terörü AA bu kayınvalideler size yaranamadi . Yeni çocuğunu kaybetmiş bir kadına niye bu kadar yüklenilir. Evet sorulacak üç başlı kv niz varsa açıkçası o sizin sorununuz iki başını kesinBahane olarak bulmanızi da anlayamadım . Hanımefendi bir daha onlarla gorusmeyecegim dememis üzülmüş .
Siz böyle en ufak şeyde şikayet edip doldurmaya devam ederseniz ters teper tabii. Ne anlıyorsunuz insanları doldurmaktan bilmiyorim.Can sıkmak için değilde aslında eşime canım sıkıldıgından yer arıyorum belki de . Eşim ailesini görmez çünkü .
Hamileliği sonlandırdınız es ailesind hamilelik devam ediyor gibi mi davranıyırsunuz?anlamadım ben orasınıKızlar selam . Ben hamileydim ama bebek gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldık eşim bu durumu ailesine söylemek istemedi bende saygı duydum üzülsünler istemiyorum dedi nasılsa kısa zamanda tekrar düşünüyoruz dedi oldugunda sorarlarsa o zaman söyleriz dedi sen bilirsin dedim neyse asıl konu şu ; kv cuma günü konustuk kızım ağır kaldırma dedi bende mecburen tamam anne dedim ama bugun eşimin kızkardeşi annesi fln görüntülü konustuk bi kere bile bebek nasıl sen nasılsın hadi beni geçtim nasıl gidiyo hamilelik vs diye sormadılar bile şaşırdım açıkçası ki ilk torun olacaktı olsaydı Hee sormamaları evet iyi oldu çünkü zaten yok yalan söylemek durumdan kalmayacaktık ama bi yandan da olsaydı demekki sormayacaklardı dedim şaşırdım açıkçası hatta eşime dedim insan sormaz mı ya sonucta ilk torun istemiyorlar herhlde dedim yada merak etmez mi babaanne olarak eşim hala alışamadılar yada akıllarına gelmemiştir dedi nasıl yani dedim kızkardesin evli yakınlar onlarda yok yani ilk torun olacak bi heves bi istek bi merak olmaz yoksa biliyorlar mı dedim ben söylemedim dedi ala ala dedim açıkçası şaşırdım yada garipsedim tuhafıma gitti doğunca torunum diye atlarlar ama dedim içimden . Kv söylemeyi düşündüm yani konusurken sitem eder gibi sonra dedim boşver zaten yok bi daha ki oldugunda söylerim hayırlısı ile. Kızlar çok mu abartıyorum nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası eşimin de bir şey söylememesi garip geliyor yani ne bileyim bana gelince hemen ailesini savunur ama onların yaptıklarına gelince aklına gelmemiştir oluyo . Sizce ne yapmalıyım ?
kv cuma günü konustuk kızım ağır kaldırma dedi bende mecburen tamam anne dedim ama bugun eşimin kızkardeşi annesi fln görüntülü konustuk bi kere bile bebek nasıl sen nasılsın hadi beni geçtim nasıl gidiyo hamilelik vs diye sormadılar b
Hem 7/24 olmaz diyorsunuz hemde cuma konuştuk ağır kaldırma dedi diyorsunuz, bugün konuştuk sormadı diyorsunuz, Cumadan pazara daha 2 gün bile olmamış.7/24 beklenmez ki zaten bakın arada soruyormuşsunuz yine de sık sık olmaz ama 1 kere de olmaz yani
sen çocugunu kaybetmişsin derdin eş ailesi mi gerçekten şuanKızlar selam . Ben hamileydim ama bebek gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldık eşim bu durumu ailesine söylemek istemedi bende saygı duydum üzülsünler istemiyorum dedi nasılsa kısa zamanda tekrar düşünüyoruz dedi oldugunda sorarlarsa o zaman söyleriz dedi sen bilirsin dedim neyse asıl konu şu ; kv cuma günü konustuk kızım ağır kaldırma dedi bende mecburen tamam anne dedim ama bugun eşimin kızkardeşi annesi fln görüntülü konustuk bi kere bile bebek nasıl sen nasılsın hadi beni geçtim nasıl gidiyo hamilelik vs diye sormadılar bile şaşırdım açıkçası ki ilk torun olacaktı olsaydı Hee sormamaları evet iyi oldu çünkü zaten yok yalan söylemek durumdan kalmayacaktık ama bi yandan da olsaydı demekki sormayacaklardı dedim şaşırdım açıkçası hatta eşime dedim insan sormaz mı ya sonucta ilk torun istemiyorlar herhlde dedim yada merak etmez mi babaanne olarak eşim hala alışamadılar yada akıllarına gelmemiştir dedi nasıl yani dedim kızkardesin evli yakınlar onlarda yok yani ilk torun olacak bi heves bi istek bi merak olmaz yoksa biliyorlar mı dedim ben söylemedim dedi ala ala dedim açıkçası şaşırdım yada garipsedim tuhafıma gitti doğunca torunum diye atlarlar ama dedim içimden . Kv söylemeyi düşündüm yani konusurken sitem eder gibi sonra dedim boşver zaten yok bi daha ki oldugunda söylerim hayırlısı ile. Kızlar çok mu abartıyorum nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası eşimin de bir şey söylememesi garip geliyor yani ne bileyim bana gelince hemen ailesini savunur ama onların yaptıklarına gelince aklına gelmemiştir oluyo . Sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?