Merak etmeyen eş ailesi

Diyelimki sordu, olmayan bebeğe iyimi diyecektiniz yada bulantım var falanmı

Kadın agir kaldırma kızım demiş.Yahu insanlık halidir her aramada illa soracak mi.Sanki aşmış kesmiş.Sekerim siz kv gormemissiniz biz 3 başlı ejderha ile yasaya yasaya olsa gerek bunlar bize çok komik bahaneler geliyor

Vallahi bende şunu anlamiyorum . Burda kadınin kocası sırf ailesinin canı sıkılmasın diye hamile taklidi yapmasını bekliyor . Kimse buna birşey demiyor. Kadınin çocuğunu sorulması beklemesi aaa gelin terörü AA bu kayınvalideler size yaranamadi . Yeni çocuğunu kaybetmiş bir kadına niye bu kadar yüklenilir. Evet sorulacak üç başlı kv niz varsa açıkçası o sizin sorununuz iki başını kesin Bahane olarak bulmanızi da anlayamadım . Hanımefendi bir daha onlarla gorusmeyecegim dememis üzülmüş .

Hamile kaldım hayırlı olsun demediler, aramadılar, kürtaj oldum geçmiş olsun demediler. Ben üzülmüyorum artık, elbet onların da iyi ve kötü günleri olacak. O zaman da ben yokum.

Kız canını sıkmaya değmez bendede var o aileden bebeğim oldu hala arayıp sormazlar ama başkalarının yanında bir gör sanki sanırsın onlar büyütüyor.. Ne hamilelikte ne doğumda bir iğne hadi onu geçtim bir çorba görmedim boşver takma

Kv aynen üç başlı ejderhadir fakat alevini bana puskurtemez zira zemin oluşturmam hep mesafeliyimdir.Hanimefendiye tavsiyem böyle minik meseleleri abartmayın kv vazifesini zaten yapmış.Kizacaksa eşine kızsın.

Bana sormamaları anormal gelmedi. Henüz anne karnında, bildiğimiz şekliyle bebeğe hiç benzemeyen bir canlı. Belki henüz alışamadılar bile akıllarına gelmiyor. Siz anne adayı olduğunuz için dünyanız onun etrafında dönüyor ama bu diğer insanlar için böyle değil doğal olarak. O yüzden her defasında bebeği sormamaları normal. Hem sorsalar daha çok üzülecektiniz kaybınız için. Geçmiş olsun.

Sürekli sorulmasını beklememek lazım.
Kısa hastalıklarda bile kayınvalidemle bazen soruyorum bazen sormuyorum. Hepimiz öyleyiz.
Bir ihtimal de belki eşiniz söyledi kardeşine annesine sizi üzmemek adına sormamışlardır olamaz mı?

Ya bazi aileler bu konida cekongen oluyor. Mesela esimin aolesi rahat konuşur hamilelikle ilgili. Ama benim ailemde kadinlar kendi arasinda konuşur sadece. Nasil desem babam hamileligimin son ayında bubkonuda konuştu benimle. Ama bebeğimi cok seviyor. Yani sorun etmeyin. Hayırlisiyla evlat sahibi olursunuz inş.

Sizi hamile biliyorlar ama aslında hamilelik sonlanmıs, yeniden hamile kalacağınız ne malum ki bunu saklama gereği duyuyorsunuz?

Eşinizin ailesi düşük olayına ne kadar üzülebilir ki film çeker gibi atraksyonlara giriyorsunuz?

Olmayan hamilelik içinde niye sormuyorlar diye sorun çıkarıyorsunuz kendinize, son zamanlarda okuduğum en saçma konulardan olabilir bu.

Düşüğü haber vermediğiniz, torun beklentisini canlı tuttuğunuz için kayınvalide ikinize küsmeli gibi geldi bana…

Kocan çok kafasız bir adam; ailesi üzülecek diye kaç ay bekleyecek? Hamilelik keşke her ay yakalanabilen birşey olsa… Ya 4-5 ay yeniden hamile kalamazsan? Cinsiyetini soracaklar, kıyafet vs almak isteyecekler belki… Ne diyeceksiniz yani aileye? Düştü ama biz siz üzülmeyin diye söylemedik, şimdi yeni hamilelik ile sayacı sıfırlıyoruz mu?

Hamileliği sonlandırdınız es ailesind hamilelik devam ediyor gibi mi davranıyırsunuz?anlamadım ben orasını

Fitne sokmaya calismayin esinize resmen yaptiginiz bu hamilesiniz diye ilgi alaka beklemeniz abarti siz bahane ariyosunuz ilk torunsa ilk torun onlarami doguruyosunuz

Wala bence de çok normal değil.İnsan hiç mi noldu demez.Sizin de yaptığınız doğru değil.Dusugu saklamak neden.Benim de kız kardeşim bi tuhaf oldu.İki ay önce babamı onlara karşı korudugum için atistik o günden beri beni ne aradı ne sordu.Guya doğuma gelecekti de,bebek arabası almayın Ekim'de ben alicam demeler herşey yalan çıktı ortada yok kendisi.Ben yegenlerime yagdiriorum dogduklarindan beri.Benim için deliriolar ben de onlar için.Ama kız kardeşimin bu yaptığına acayip bozuldum.Benim yegenlerime karşı tavrim sevgim asla değişmez kardeşimin yaptıkları yüzünden ama kardeşime de bu da yeğenin diyip cocuk gösteresim yok yani.O yüzden sizi haklı buldum ben.

7/24 beklenmez ki zaten bakın arada soruyormuşsunuz yine de sık sık olmaz ama 1 kere de olmaz yani
Hem 7/24 olmaz diyorsunuz hemde cuma konuştuk ağır kaldırma dedi diyorsunuz, bugün konuştuk sormadı diyorsunuz, Cumadan pazara daha 2 gün bile olmamış.
Ortada bitmiş bir gebelik var siz gebeymiş gibi davranıp bir de nasılsın diye sormamalarına kendi kendinize kuruluyorsunuz.
Ayrıca gebeliğin sonlandığını gizlemektense, gebeliğin sağlıklı olduğu netleşene kadar söylememek mantıklı olan.
Belki de eşiniz hamileliğin sonlandığını söylemiştir, ondan sormamıştır. Eğer bu dediğim çıkarsa eşinizi sorgulayın kv. Değil.

sen çocugunu kaybetmişsin derdin eş ailesi mi gerçekten şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…