Merak etmeyen eş ailesi

Ya onları da sormasın geçtim ama insan nasıl gidiyor diye bi sorar yani bi anne olarak sormalı gibi geldi dediğim gibi abartıyorum sanırım çok takmamak lazım ..
Bende söyledim eşime annesi babası üzülsün istemiyor torun istiyorlar diyor yani ben hissedemesemde istediklerini. 1aya düşünüyoruz o zaman söyleriz diyor şimdi üzülmesinler diyor

Yahu nazlı hamile gelin terörü diye birşey var galiba.Kayinvalideniz size kızım ağır kaldırma demiş.Bardagin dolu tarafını görmek varken kendi kendinizi niye dolduruyorsunuz.Benim jinekologum böyle durumların normal olduğunu pek cok kadının başına geldiğini anlatmıştı.(Benimde başıma geldi ben hiç kv falan demedim).

Evet eşim hatalı zaten yukarı da da dedim ya belki ona kızdığım için en ufak şey batıyor

Kbakmayın ama anneniz iyi yapmış eğer gelirde size laf sokma durumu fln sizde verin cvbnı lütfen herşeyin zamanı ver derler geldiğinde sakın susma

Ne güzel işte sormamislar.
Meraklı olsalardı daha kotu.
"bebek ne oldu, nasıl oldu, neden düştü,doktor ne dedi, ağır mi taşıdın,sigara mi içtin? Ah vah, kızım çok ağladım dua ettim, ne zaman bebek olur dediler? Ah kızim bilmemne ye iç iyi olur, ne oldu, nasıl oldu, ne Zaman hamile kalacaksin'
İyyy senin derdin sana yeter. Şükret bence

7/24 beklenmez ki zaten bakın arada soruyormuşsunuz yine de sık sık olmaz ama 1 kere de olmaz yani
Kaç olmalı bu sayı
bunun kuralımı var
bende hamile oldum ama kimsedem beni merak ermesini beklemedim
kv den hele hiç
arada sorardı ama önemli değildi benim için
annem hergün sorardı, çok bulantım olurdu ilk aylar
günde kaç kez arardı, bişeyler yiyebildinmi, bugün nasılsın, yorma kendini vs diye
ama dediğim gibi Annem
kv dem değil
annneiz sizi arayıp soruyorsa eş ailesine ne gerek var
siz kv hasta olsa devamlı arayıp soruyormusunuz mesela

Ya orası ayrı tamam sormadılar ama bu sefer torun olunca da başlarlar her şeye karışmaya , bana da gelir muhtemelen ..

Ben herkesin aksine başka bir taraftan bakacağım eşinizin biricik ailesi üzülmesin diye siz niye hamile gibi davranacaksınız. Bu ne saçma birşey eşim bunu söylese onun burnundan getirirdim. Milletin ne kıymetli ailesi var ya. Sizin üzüntünuz ne olacak sanki onların çocuğu da .. çok sinir oldum

Kbakmayın ama anneniz iyi yapmış eğer gelirde size laf sokma durumu fln sizde verin cvbnı lütfen herşeyin zamanı ver derler geldiğinde sakın susma
Yook laf söyleyemez konuşmuyoruz çünkü gerçekten konuşmuyoruz ama işte eşiöin şuan çok fazla ses çıkarmamasının sebebi büyük ihtimal 1ay önce babası vefat etti ondan dolayıdır diye düşünüyorum ama eşim yokken gelmeleri de aşırı saçma.

Evet soruyorum devamlı olmasa da sorarım bi kaç defa sordum hatta kp hasta her konuşmamızda sorarım ararım. Annem gibi davranmasını beklemiyorum elbette bi beklentim yok sadece insan yine de bi anne olarak sorması gereken dedim

Ayrıca burda konu sahibi yeni çocuğunu kaybetmiş ya herkes de dalga geçecek yer arıyor ne var sorsa kayınvalide dilinin tüyü mu biter. Kendi kızlarına gelince aman yavrum şöyle yap böyle yap . Çok normal bı beklenti ilk torunlariymis kadın zaten şu an zor bir süreçten geçiyor. Sizde o ailenin iyiliği için cirpinamayin eşinize söyleyin benim duygularım yok mu senin ailen için hamile numarası yapacağım diye

Benim 2 çocugum var.
Kaynanam ilk hamilelikte hergün hatta günde 5 6 kere aradi. Agır kaldirma, onu ye ,şunu yeme , tv de şunu anlatıyor sende dinle, komşununda gelini hamileymiş o şöyle yapmış böyle yapmış, pazarda bir kadında hamileydi o poşet taşiyordu sen taşima, ciğer ve et elleme , elna ye cildi güzel olsun ayva yeme kıllı olur, cizgi film izleme çocuk eciş bücüş olur , korku filmi acma çocuk korkar, tv de hamileler 3 yumurta ye dedi sende ye vs vs diye 9 ayda yüzlerce arama yaptı. illallah ettim. Oyüzden 2.hamilelikte 4.ayda söyledim ama sağolsun kalan 5 ayda yine kotasini doldurdu. Hangisini tercih ederdin dersen ben tam tersini tercih ederdim çünkü beynim yandı çok bunaldım. hersey kararınca güzel. Bence ortada kötü bir durum yok zaten ağır kaldırma kızım demis sürekli konuşup seni bunaltmak istemiyordur belkide. Oyüzden kendini üzme doldurma. Keşke benimkide beni aramasaydı . Rabbim kısa zamanda sağlıkli bebekler nasip etsin

Sizin bebeğin artık olmadığını söylememeniz normal ama onların sormaması değil öyle mi? Tamam sonlaninca kendinizin arayıp haber vermek istememenizi anlarım zaten üzülüyor insan kimseye laf anlatmak istemiyor ama sorduklarında bir yalanı sürdürmek anlaşılır bir şey değil. Ne zamana kadar devam edecek bu durum

Canim öncelikle cok gecmis olsun. Ne kadar üzgün oldugunu az cok tahmin ediyorum. Allah tekrar yasatmasin.
Esinin ailesine gelince: belki esiniz onlara yinede gercegi söyledi. Zaten hamileligi biliyorlar, saklamanin bir anlami yok. Belki kendisi söyledi konusmasinlar diye

Hay ağzına sağlık.

Kv müneccim mi nasıl bilsin .

suan küsmek ıcın bahane arıyorsunuz
bahanenız bu olmasın
hamılelık cok normal bır olay
dusukde oyle
mılyarlarca kadın bugun dogurdu ve aynı zamanda dusurdu
hergun hergun bebek nasıl denmez zaten 9 ay 10 gun boyunca bırı bana hergun bebek nasıl dese karnımdakı ımdat dıye bagırırdı buyuk ıhtımal
bu kadar ılgıyı kımseden beklemeyın
bırde sıtem etmeyı dusunmussunuz sakın
suan hamıle gıbı davranmanızda yanlıs madem soyledınız barı dusugunuz oldugunuda bılsınler
ben kendı anneme bıle hamılelıgımı 3 aylık oldugunda soyledım ne olur ne olmaz dıye
ılk 3 ay gebelıklerın neredeyse yarısı dusukle sonuclanıyor rısk dıye

yasınız cok genc sanırım sızın ınanılmaz toy dusuncelerınız var hormonlarla falan ılgılı degıl bu kesınlıkle... bellıkı yasınız genc bu sekılde kendınıze sıkıntı yaptıgınızı aslında bunların asla bır sorun olmadıgını ılerıde anlayacaksınız ama anlayana kadar akrabalık ılıskılerınız pamuk ıplıgıne baglı olacak yapmayın bunu kendınıze

gecmıs olsun bu arada uzulmeyın saglıklı olmayınca vucut kendılıgınden yapıyormus bu dusuklerı doktorum oyle demıstı bana sıze de soylemıstır belkı doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…