Doğrudur belki de abartıyorum. Yada sanırım bu arada en çok eşimin tepkisine takıldım normalde de hiç kendi ailesini görmez .. sanırım bundan dolayı böyle en ufak şeyi abartıyorumgerçekten abartıyorsunuz. her telefon konuşmasında bebeği sormayabilirler. bir de ilk torun olacak ilk torun olacak diye kendinizi doldurmayın. ha birinci ha onbeşinci, torun torundur.
Can sıkmak için değilde aslında eşime canım sıkıldıgından yer arıyorum belki de . Eşim ailesini görmez çünkü .Bazı insanlar canlarını sıkmak için yer ararlar. Bu durumda öyle olmuş. Bir şey yok anlattığınız da. Sorabilirlerdi. İstememişler sormamışlar. Bu istemediklerini falan göstermez.
hormonlarınız inip inip kalması da normalde üstünde dumayacağınız şeyleri takmanıza üzülüp sinirlenmenize sebep oluyordur. inanın size yapılan bir değersizlik yok anlattıklarınızdaDoğrudur belki de abartıyorum. Yada sanırım bu arada en çok eşimin tepkisine takıldım normalde de hiç kendi ailesini görmez .. sanırım bundan dolayı böyle en ufak şeyi abartıyorum
Yani ne gibi görmez ? Hatalarını mı görmez ?Can sıkmak için değilde aslında eşime canım sıkıldıgından yer arıyorum belki de . Eşim ailesini görmez çünkü .
Valla seyinizden altın yumurtluyormus gibi beklentilere girmenizi anlamıyorumKızlar selam . Ben hamileydim ama bebek gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldık eşim bu durumu ailesine söylemek istemedi bende saygı duydum üzülsünler istemiyorum dedi nasılsa kısa zamanda tekrar düşünüyoruz dedi oldugunda sorarlarsa o zaman söyleriz dedi sen bilirsin dedim neyse asıl konu şu ; kv cuma günü konustuk kızım ağır kaldırma dedi bende mecburen tamam anne dedim ama bugun eşimin kızkardeşi annesi fln görüntülü konustuk bi kere bile bebek nasıl sen nasılsın hadi beni geçtim nasıl gidiyo hamilelik vs diye sormadılar bile şaşırdım açıkçası ki ilk torun olacaktı olsaydı Hee sormamaları evet iyi oldu çünkü zaten yok yalan söylemek durumdan kalmayacaktık ama bi yandan da olsaydı demekki sormayacaklardı dedim şaşırdım açıkçası hatta eşime dedim insan sormaz mı ya sonucta ilk torun istemiyorlar herhlde dedim yada merak etmez mi babaanne olarak eşim hala alışamadılar yada akıllarına gelmemiştir dedi nasıl yani dedim kızkardesin evli yakınlar onlarda yok yani ilk torun olacak bi heves bi istek bi merak olmaz yoksa biliyorlar mı dedim ben söylemedim dedi ala ala dedim açıkçası şaşırdım yada garipsedim tuhafıma gitti doğunca torunum diye atlarlar ama dedim içimden . Kv söylemeyi düşündüm yani konusurken sitem eder gibi sonra dedim boşver zaten yok bi daha ki oldugunda söylerim hayırlısı ile. Kızlar çok mu abartıyorum nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası eşimin de bir şey söylememesi garip geliyor yani ne bileyim bana gelince hemen ailesini savunur ama onların yaptıklarına gelince aklına gelmemiştir oluyo . Sizce ne yapmalıyım ?
Anladım teşekkür ederim aslında dediğiniz gibi bazen hormonlar değişkenlik gösteriyor olabilir bensehormonlarınız inip inip kalması da normalde üstünde dumayacağınız şeyleri takmanıza üzülüp sinirlenmenize sebep oluyordur. inanın size yapılan bir değersizlik yok anlattıklarınızda
Evet imaları laf sokmaları fln görmez hiç annesi kızkardeşinin genelde susar ben söylediğimde de o onu öyle dememiştir farkında değildir fln oluyorYani ne gibi görmez ? Hatalarını mı görmez ?
Sizinkiler de fazl vurdumduymazmis ne demek oğlunu araması yetiyor mu yolarim öyle kaynanayiBence de abartıyorsunuz bir kere söylemiş her defasında sormaz herkes. Ben doğum yaptım anca oğullarını aramışlardır beni arayan soran olmadı ama gelmek için konuşma geçiyor ben de istemiyorum yani ama napalım
Anladım , siz dolmuşsunuz en ufak şeyden anlam çıkarıyorsunuz ama yapmayın. Bu sizi uzak vade de hep haksız yapar. Mesela şu söylediklerin de bir şey yok. Diğer laf sokma olaylarını bilmiyorum elbet ama o durumlarda susuyorsa gene eşiniz hatalı oluyor bu durumda.Evet imaları laf sokmaları fln görmez hiç annesi kızkardeşinin genelde susar ben söylediğimde de o onu öyle dememiştir farkında değildir fln oluyor
İşte bu da yanlış burda eşiniz bir şey demiyor mu mesela burada okumuştum bi üyenin kocası tepki vermiş ben yanlız yaşamıyorum bu evde eşimde var diye kendi ailesine tlfn da konuşurken..Bence de abartıyorsunuz bir kere söylemiş her defasında sormaz herkes. Ben doğum yaptım anca oğullarını aramışlardır beni arayan soran olmadı ama gelmek için konuşma geçiyor ben de istemiyorum yani ama napalım
7/24 beklenmez ki zaten bakın arada soruyormuşsunuz yine de sık sık olmaz ama 1 kere de olmaz yaniBizimde gelinimiz hamile, sürekli sormamızı bekliyormudurarada soruyorum nasıl gidiyor diye ama heran aklıma gelmiyor. Sormadığım için sevinmiyor yada merak etmiyormu oluyorum. Yeğenim doğunca çok sevecem eminim ama şuan 7/24 onu düşünmüyorum
Bne gitmiyorum zaten konuşmuyoruz ama işte yüzsüzlük oğlu yokken gelecekler annemde şuan bana yardım için yanımda sağolsun ama annemle de arası yok beni şikayet ettiği için annem ağzının payını verip susturmuştu konuşmuyoruz.Sizinkiler de fazl vurdumduymazmis ne demek oğlunu araması yetiyor mu yolarim öyle kaynanayiAsla evine gitmem kalır öyle torunsuz
Verdi ama hiçbir şekilde iletişimde değiliz konuşmuyoruz aramaz sormaz ama işte torun görmek için gelecektir birkaç saatliğine. İşin tuhafı annemle de konuşmuyor anneme beni şikayet edince annem ağzının payını verip evinden göndermişti.İşte bu da yanlış burda eşiniz bir şey demiyor mu mesela burada okumuştum bi üyenin kocası tepki vermiş ben yanlız yaşamıyorum bu evde eşimde var diye kendi ailesine tlfn da konuşurken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?